Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Και εγώ το ίδιο λέω γιατί δεν μαρέσει το ούζο. Και μόνο που το μυρίζω ζαλίζομαι!:wacko:
Πως λεμε "παμε για καφε;" αλλα ο καθενας παραγγελνει οτι θελει, ετσι και με το "παμε για ουζακι", μπορειτε να πιειτε και νερακι του θεου μονο!! Αλοιμονο!!...
Η ελευθερη βουληση πανω απ ολα!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Πως λεμε "παμε για καφε;" αλλα ο καθενας παραγγελνει οτι θελει, ετσι και με το "παμε για ουζακι", μπορειτε να πιειτε και νερακι του θεου μονο!! Αλοιμονο!!...
Η ελευθερη βουληση πανω απ ολα!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Πιστεύω ότι θα έχει και μεζέδες,επομένως όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε!:nuts:
Ευελπιστω οτι στη παρεα μας θα προστεθουν κι αλλοι! Αντε μη ντρεπεστε!
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Ευελπιστω οτι στη παρεα μας θα προστεθουν κι αλλοι! Αντε μη ντρεπεστε!
Εγώ δυστυχώς θα είμαι εκτός Αθηνών οπότε δεν θα καταφέρω να είμαι στην παρέα σας. Πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή θα τα πούμε, αν παίξει και διαφορετική μέρα από την Κυριακή γιατί έχω ένα κωλυματάκι... :embarrest
Καλημέρα παιδιά,
από ό,τι βλέπω το Σάββατο το βράδυ δε μας κάθεται. Αν είναι να πάμε Κυριακή για μεζέ υπάρχουν τρεις προτάσεις εκεί κοντά στο Μοναστηράκι. Ώρα υποθέτω γύρω στις 20:00.
1. Υπάρχει το Μεζεδοπωλείο η Ωραία Πεντέλη στου Ψυρρή. Μεζεδοπωλείο και λίγο κλασσάτο, αφού είναι σε παλιό αρχοντικό. Το μενού βγαίνει γύρω στα 12 ευρώ το άτομο λένε τα κιτάπια.
2. Υπάρχει το Μπριζολάδικο, το Ψηστήρι, πάλι στου Ψυρρή, πιο light οικονομικά, βγαίνει γύρω στα 8 με 10 ευρώ.
3. Υπάρχουν και οι μπυραρίες όπως το Beer Academy, που έχουν το πλεονέκτημα ότι καθένας παίρνει ότι θέλει, όποιος θέλει να φάει τρώει, όποιος δε θέλει, παίρνει μπύρα.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις.
Αν υπάρχουν, καταθέστε τες να καταλήξουμε κάπου μέχρι αύριο να ειδοποιήσουμε κι όσους τυχόν δεν μπουν στο site.
:idea: Υπάρχουν επίσης και οι Διόσκουροι στην Πλάκα, που είναι πάρα πολύ οικονομικό και απλό μαγαζί και έχουν πιο light και cool κόσμο σε σύγκριση με τους θαμώνες του Ψυρρή :)
Μ ναι, οι Διοσκουροι, καλη ιδεα μου ακουγεται...
Quote:
Originally Posted by
friary
:idea: Υπάρχουν επίσης και οι Διόσκουροι στην Πλάκα, που είναι πάρα πολύ οικονομικό και απλό μαγαζί και έχουν πιο light και cool κόσμο σε σύγκριση με τους θαμώνες του Ψυρρή :)
Αν λες για τους πανω Διοσκουρους, εχουν τραπεζια μεσα;:blink::blink: Εξω εχουν πολλα αλλα δεν ξερω τι γινεται τον χειμωνα.
Παντως, αν εχουν χωρο για τετοια εποχη, εγω ειμαι μεσα!:bigsmile:
Οκ, και μένα δε με χαλάνε οι Διόσκουροι. Αν δεν έχουμε αντιρρήσεις από άλλους, βρισκόμαστε στο σταθμό στο Μοναστηράκι κατά τις 20:00 και αριβάρουμε προς τα κει...
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αν λες για τους πανω Διοσκουρους, εχουν τραπεζια μεσα;:blink::blink: Εξω εχουν πολλα αλλα δεν ξερω τι γινεται τον χειμωνα.
Παντως, αν εχουν χωρο για τετοια εποχη, εγω ειμαι μεσα!:bigsmile:
Τους κατω εννοει μαλλον.....