Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
Ένα είναι το σημαντικό να ζούμε όμορφα το σήμερα και όποιος θέλει μένει κοντά μας, αλλιώς ο καθένας πέρνει το δρόμο του:bigsmile:
Κάτσε να δεις με ποιον θα συμφωνήσω τώρα ........... :laugh:
:
Quote:
Originally Posted by
panther
Ένα είναι το σημαντικό να ζούμε όμορφα το σήμερα και όποιος θέλει μένει κοντά μας, αλλιώς ο καθένας πέρνει το δρόμο του:bigsmile:
Ηταν σχεση 7χρονων. το τελος τηλεφωνικα. ο γιατρος ειπε να λεμε σε ολα ναι(σοβαρολογω) οποτε μαλον ειναι καλυτερα. εγω τουλαχιστον συμφωνω μαζι σου. κραταμε τις καλες στιγμες και δρομοοοοοοο μου:unsure:
Quote:
Originally Posted by
alyssa
ακριβως.!γι'αυτο λοιπον το διδαγμα ισως μεσα απο ολο αυτο ειναι πως πρεπει και οι δυο σε μια σχεση να ζητανε το ιδιο..!διοτι διαφορετικα καποια στιγμη τα θελω τους συγκρουονται και επερχεται τελικα ο χωρισμος..:amuse:
Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό.. Γιατί άμα θέλει πολύ ο ένας τον άλλον μπορεί να κάνει μία υποχώρηση για λίγο διάστημα άμα ο ένας από τους 2 περνάει μία λίγο δύσκολη φάση ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποια πράγματα.. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα..(Γενικα μιλώντας πάντα):rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
panther
Συμφωνωωωωω!:clapping: ¶μα θέλει ο ένας τον άλλον τα βρίσκουν.:love:
[QUOTE=zeta1987;42662]Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό.. Γιατί άμα θέλει πολύ ο ένας τον άλλον μπορεί να κάνει μία υποχώρηση για λίγο διάστημα άμα ο ένας από τους 2 περνάει μία λίγο δύσκολη φάση ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποια πράγματα.. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα..(Γενικα μιλώντας πάντα):rolleyes:
Δικαιο αυτο. Απλα σεβομενος την επιθυμια της δεν επειμενω. Σιγουρα χρειαζονται υποχωρισεις. Στα δυσκολα εγω κρατησα την σημαια και επειδη με ξερω αν χρειαστει (το απευχομαι) θα την ξανακρατησω.Ομως καθε τελος ειναι και μια νεα αρχη. :unsure:
Quote:
Originally Posted by
dis
Ομως καθε τελος ειναι και μια νεα αρχη. :unsure:
Έτσι είναι.:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
dis
Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό.. Γιατί άμα θέλει πολύ ο ένας τον άλλον μπορεί να κάνει μία υποχώρηση για λίγο διάστημα άμα ο ένας από τους 2 περνάει μία λίγο δύσκολη φάση ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποια πράγματα.. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα..(Γενικα μιλώντας πάντα):rolleyes:
Δικαιο αυτο. Απλα σεβομενος την επιθυμια της δεν επειμενω. Σιγουρα χρειαζονται υποχωρισεις. Στα δυσκολα εγω κρατησα την σημαια και επειδη με ξερω αν χρειαστει (το απευχομαι) θα την ξανακρατησω.Ομως καθε τελος ειναι και μια νεα αρχη. :unsure:
Μπράβο σου πραγματικά που φέρθηκες έτσι. Έτσι φέρονται αυτοί που πραγματικά αγαπάνε:love::clapping:
[QUOTE=zeta1987;42670]
Quote:
Originally Posted by
dis
Μπράβο σου πραγματικά που φέρθηκες έτσι. Έτσι φέρονται αυτοί που πραγματικά αγαπάνε:love::clapping:
Ευχαριστω. Ετσι θεωρω την αγαπη. Στα ευκολα ειναι ολοι καλα, στα δυσκολα φαινονται αυτοι που αγαπανε. Η καρδια ζηταει επανασυνδεση αλλα η λογικη ζηταει να εξαφανιστω. Δυσκολα τα πραγματα:unsure:
Quote:
Originally Posted by
dis
Ευχαριστω. Ετσι θεωρω την αγαπη. Στα ευκολα ειναι ολοι καλα, στα δυσκολα φαινονται αυτοι που αγαπανε.
Έτσι θεωρείς και έτσι είναι η αγάπη κατά την γνώμη μου πάντα. Στα δύσκολα φαίνονται οι σωστοί σε όλα τα επίπεδα σχέσεων, καθώς και ποιοί θέλουν να παραμείνουν δίπλα σου.:blink:
Quote:
Originally Posted by
dis
Η καρδια ζηταει επανασυνδεση αλλα η λογικη ζηταει να εξαφανιστω. Δυσκολα τα πραγματα:unsure:
Όντως δύσκολα τα πράγματα, αλλά από αυτή την δοκιμασία θα βγείς πιο ώριμος και δυνατός. Αυτό να σκέφτεσαι.
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Έτσι θεωρείς και έτσι είναι η αγάπη κατά την γνώμη μου πάντα. Στα δύσκολα φαίνονται οι σωστοί σε όλα τα επίπεδα σχέσεων, καθώς και ποιοί θέλουν να παραμείνουν δίπλα σου.:blink:
Όντως δύσκολα τα πράγματα, αλλά από αυτή την δοκιμασία θα βγείς πιο ώριμος και δυνατός. Αυτό να σκέφτεσαι.
Σαν το τραγουδι .Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο. Ευχομαι να ειναι ετσι
Επειδή μόλις πήρα ενα mail από τον πρώην μου και με φούρκισε και επειδή δε θέλω να πάει αυτός στο χώμα και εγώ στη φυλακή έχω να πω το εξής για τα πισογυρίσματα. Γιατί να το ξανατολμήσεις αν τη πρώτη φορά δε σου βγήκε?
Γιατί ο άλλος να μη σε έχει εκτιμήσει από την αρχή και να καταλάβει την αξία σου όταν έχεις φύγει? Και όσον αφορά το θέμα ότι υπάρχουν συναισθήματα και είναι δύσκολο, λέμε ότι ξανακάνουμε τα ίδια τι ακριβώς θα έχει αλλάξει? Δε σας το κρύβω ότι ναι έχω αισθήματα ακόμα τελικά διαπιστώνω, αλλά πόσο πάλι θα κρατήσουν τα μέλια? Μέχρι να καταλάβει πάλι ότι δεν ταιριάζουμε? Να μου λείπει ακόμα κι αν πονάει...