Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Και να θέσω και το εξής ερώτημα:
Τι γίνεται αν τον γνωρίσεις με τους άψογους κοιλιακούς αλλά επειδή ξέρεις και μαγειρεύεις καταλήξει με έναν κοιλιακό? :toung:
τον στέλνεις σε κάποια που εκτιμά τον έναν κοιλιακό! Εχω ταίσει εγώ, αλλά μετα έχω και τρόπους να καίνε τις θερμίδες!:banana
Μαρίνα, σου δίνω ιδέες για να πετάξεις επιτέλους τον διάδρομο του μαρτυρίου:toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Και να θέσω και το εξής ερώτημα:
Τι γίνεται αν τον γνωρίσεις με τους άψογους κοιλιακούς αλλά επειδή ξέρεις και μαγειρεύεις καταλήξει με έναν κοιλιακό? :toung:
Τον βάζεις στην κατηγορία "φύγε συ":toung: , και αναλαμβάνεις τον επόμενο με άψογους κοιλιακούς, ώσπου να τους μεταμορφώσεις όλους ή όσους μπορείς τέλος πάντων.:laugh:
Είμαστε:offtopic: ή είναι ή ιδέα μου?
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Οχι δεν ειναι η ιδέα σου!!!
Ας επιστρεψουμε σιγα σιγα στο θέμα,αφήνοντας τους κοιλιακούς στην μοιρα τους.:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Τον βάζεις στην κατηγορία "φύγε συ":toung: , και αναλαμβάνεις τον επόμενο με άψογους κοιλιακούς, ώσπου να τους μεταμορφώσεις όλους ή όσους μπορείς τέλος πάντων.:laugh:
Απλά συνδέσαμε τα αστρολογικά ελαττώματα με την σωματική διάπλαση! Μάλλον εξελισσόμαστε από το επίπεδο της αμοιβάδας!:toung:
Μα δεν εκτιμάς τους κοιλιακούς σε κάποιον !εκτιμάς τον ίδιο τον άνθρωπο!Την συμπεριφορά του απέναντι σου!Απλά θέλω να πω ότι οι άνθρωποι εξωτερικά αλλάζουν!Αυτό που μένει είναι η ψυχή του! Και αυτό είναι που ουσιαστικά αγαπάμε και ερωτευόμαστε σε κάποιον! :love:
Στο θέμα μας λοιπόν!:bigsmile:
Παρατήρησα μία κάποια απαξίωση για τους Ιχθείς...Γιατί βρε παιδιά?:unsure:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Συνεχής κλάψα η αιτία! Απίστευτο αλλά μπορουν να πλημμυρισουν την Ελλάδα και χωρίς την βοήθεια των καρκίνων!:love:
Γιατί οι ιχθείς τουλάχιστον αυτούς που εγώ έχω γνωρίσει και άντρες και γυναίκες(κυρίως) είναι συμφεροντολόγοι και δίνουν μόνο όταν ξέρουν ότι κάτι θα πάρουν ...Οταν πάψεις να δίνεις απλά επειδή κουράστηκες εξαφανίζονται!:unsure:
¶σε την κλάψα,την μεμψοιρία και την διπροσωπία τους!
Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά έως τώρα δεν έχω γνωρίσει...
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Γιατί όλο κλαίγονται. Και κάποιοι είναι και διπρόσωποι
Ονειροβατούν και νομίζουν πως οι άλλοι είναι χαμένοι στο διάστημα. :blink:
Όσο για το διπρόσωποι συμφωνω, είναι και διπλό ζώδιο!