Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Παράθεση:
http://www.myhoroscope.gr/apn01/misc/2quotes.gifΑρχικά Δημοσιευμένο απο starfish http://www.myhoroscope.gr/apn01/buttons/viewpost.gif
Αν θελεις οπωσδηποτε να το αλλαξεις γιατι δεν κρατας το madre να το συμπληρωσεις με το deus; :bigsmile: [Eιναι το ...αντιθετο απ αυτο που νομιζουμε οτι σημαινει το υπαρχον]
Ειναι επισης ονομα ενος πολυ καλου Πορτογαλικου μουσικου συγκροτηματος ..:bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
flame
Perfect
Νομίζω είναι καλό γιατί έχει έντονη ταυτότητα.....είναι πετυχημένο! Βέβαια, ξέρω ότι είναι πολύ συνηθισμένο στα Ισπανικά στην καθομιλουμένη
Βρε φλογα!!!! [Το βρε χαϊδευτικα..:bigsmile:]
Ειχε προβλημα το κοριτσι τοτε και της προτεινα ...εναλλακτικη μουσικη!!:toung::toung: Εκτοτε, ΟΛΟΙ οσοι διαβαζουμε αυτο το θεμα, μαθαμε τι σημαινει το nickname της!! Οποτε.....:love:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Παράθεση:
http://www.myhoroscope.gr/apn01/misc/2quotes.gifΑρχικά Δημοσιευμένο απο
starfish http://www.myhoroscope.gr/apn01/buttons/viewpost.gif
Αν θελεις οπωσδηποτε να το αλλαξεις γιατι δεν κρατας το madre να το συμπληρωσεις με το deus; :bigsmile: [Eιναι το ...αντιθετο απ αυτο που νομιζουμε οτι σημαινει το υπαρχον]
Ειναι επισης ονομα ενος πολυ καλου Πορτογαλικου μουσικου συγκροτηματος ..:bigsmile::bigsmile:
Βρε φλογα!!!! [Το βρε χαϊδευτικα..:bigsmile:]
Ειχε προβλημα το κοριτσι τοτε και της προτεινα ...εναλλακτικη μουσικη!!:toung::toung: Εκτοτε, ΟΛΟΙ οσοι διαβαζουμε αυτο το θεμα, μαθαμε τι σημαινει το nickname της!! Οποτε.....:love:
Αστροψαράκι μας δεν ξέρω αν γνωρίζεις λίγα Ισπανικα η αν γνωρίζεις λίγο τις συνήθειες των Ισπανών ότι στην καθημερινή τους γλώσσα οι Ισπανοί το putamadre είναι ψωμοτύρι. Κατι ''χαιδευτικό- καθημερινο'' σαν το δικο μας μ-----α δηλαδή.....εκτός από το Πορτογαλικό συγκρότημα....έχω δίκιο?
Καρμική επικοινωνία :toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εγω καλέ νομιζα οτι το Μητσάκος βγαίνει απο το Δημήτρης.................:blink::toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Απο δω το πας...απο κει το φερνεις...παλι στο καρμα το γυρνας...:toung:
Κατι παιζει με σενα και το καρμα...
:love:
Quote:
Originally Posted by
flame
Αστροψαράκι μας δεν ξέρω αν γνωρίζεις λίγα Ισπανικα η αν γνωρίζεις λίγο τις συνήθειες των Ισπανών ότι στην καθημερινή τους γλώσσα οι Ισπανοί το putamadre είναι ψωμοτύρι. Κατι ''χαιδευτικό- καθημερινο'' σαν το δικο μας μ-----α δηλαδή.....εκτός από το Πορτογαλικό συγκρότημα....έχω δίκιο?
Ωχ οοοοχι πάλι!!! Οοοοχι δεν σημαίνει αυτό:cry::cry:
Εεεε φτάνει πια!!
Ως εδώ και μη παρέκει
Το αλλάζω ΤΩΡΑ δεν αντέχω αλλη κοινωνική κατακραυγή.
Ασε δε που φοβάμαι τις καρμικες προεκτάσεις και επιπτώσεις που μπορεί να πληρώνω στην επόμενη ζωή, εξαιτίας ενός βλάσφημου nick
Κατι να σαν γιορταζουμε την ημερα του ''καρμα'' μου κανει !!! .... οπου και να διαβασω - καρμα ....
ΕΛΕΟΣ !!!!! :cry:
ΥΓ:Και συ βρε putamadre , μην το αλλαζεις ... εμενα μ αρεσει !!! Ουτως ή αλλως , αρκει που σε εσενα αρεσει , παει και τελειωσε ! :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Κατι να σαν γιορταζουμε την ημερα του ''καρμα'' μου κανει !!! .... οπου και να διαβασω - καρμα ....
ΕΛΕΟΣ !!!!! :cry:
ΥΓ:Και συ βρε putamadre , μην το αλλαζεις ... εμενα μ αρεσει !!! Ουτως ή αλλως , αρκει που σε εσενα αρεσει , παει και τελειωσε ! :cheesy:
Απαπα Αθηνούλα μου, τι λες τώρα;
Ο κύβος ερίφθη, το ποτήρι ξεχείλησε.
Ασε που δεν είναι να παίζεις μ'αυτά, ότι γράφει (στο κάρμα εννοώ) δεν ξεγράφει.
Εχω ήδη καταλήξει στα πέντε επικρατέστερα και βρίσκομαι σε κατάσταση ζεν :crazy:προσπαθώντας να αφουγκραστώ ποιό απ' όλα τα υποψήφια nick απελευθερώνει τα καλύτερα vibes στο σύμπαν.
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Απαπα Αθηνούλα μου, τι λες τώρα;
Ο κύβος ερίφθη, το ποτήρι ξεχείλησε.
Ασε που δεν είναι να παίζεις μ'αυτά, ότι γράφει (στο κάρμα εννοώ) δεν ξεγράφει.
Εχω ήδη καταλήξει στα πέντε επικρατέστερα και βρίσκομαι σε κατάσταση ζεν :crazy:προσπαθώντας να αφουγκραστώ ποιό απ' όλα τα υποψήφια nick απελευθερώνει τα καλύτερα vibes στο σύμπαν.
Χαχαχαχαχαχαχαχα
πολυ καλο...
τι εχετε παθει ολοι σημερα? Πολυ γελιο :laugh:
Για δες το καρμα σουξε...
Quote:
Originally Posted by
xry45
Χαχαχαχαχαχαχαχα
πολυ καλο...
τι εχετε παθει ολοι σημερα? Πολυ γελιο :laugh:
Για δες το καρμα σουξε...
Γελάτε αγαπητή.:lipsrsealed:
Εγώ δεν αστειεύομαι. Δεν είναι να παίζει κανείς μ'αυτά ...σσσσσττ!! δεν ξέρεις από που θα το'βρεις μετά :scared::scared: