Aλλο ανηθικος και αλλο ανοιχτομυαλος
Εχει διαφορα :bigsmile:
Printable View
Μήπως από το κάνουμε όλους τους άλλους ανοιχτόμυαλους καλύτερα να κάνουμε λοβοτομή στους απιστούντες???
Μια ιδέα λέω:idea:
νομίζω ότι όλα το ζωδια ειναι άπιστα όταν το άλλο τους μισό πάψη πια να τους τραβά το ενδιαφέρον αφεθουν στο ότι έχουν σίγουρο το ταίρι τους οπότε εκεί την πατάμε και μετά αναροτιώμαστε που φτέξαμε
epitelous ena apolita katanoito k endiaferon keimeno.pisteuw pws edwses kai 8a dwseis megali anakoufisi k xara stous anagnwstes tou keimenou!polla sugxaritiria!!!
Πάρα πόλυ ωραίο άρθρο τελικά ειχα άλλη γνώμη για τα διδιμάκια τους έχουμε παρεξηγήση
Αν και σα διδυμάκι (με ωροσκοπο Καρκίνο) έχω ακούσει τρελά πράγματα για την απιστία, εχω να ανακοινώσω ότι στην μέχρι τώρα ερωτική μου σταδιοδρομία έχω απατήσει μόνο 1 φορά το σύντροφό μου, αλλά το ήθελε πραγματικά η κούτρα του. Με είχε φτάσει στο αμήν μου.
Συμφωνώ λοιπόν με το άρθρο ότι είμαστε παρεξηγημένοι, όπως επίσης και για τους Λέοντες. Σε γενικές γραμμές πιστοί, αλλά αν τα πάρουν...... μεγάλη εκδίκηση!
egw tha sumfonhsw pou tairiazei apolyta. gia tous antres genika aneksartitou zwdiou den kserw .............