Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
14/4/68 0.10 Αθήνα εγώ και 6/5/70 ωροσκόπος Λέων Αθήνα Αυτός... Μπορουμε να δούμε τη προοδευτική συναστρία μας? για το αν θα προχωρήσει και πως?
Αν δεν μπορείτε για συναστρία θα μπορούσατε να δείτε μόνο στο δικό μου στο τομέα των επαγγελματικών μου (βρίσκομαι σε μία μεταβατική φάση για αλλαγή εργασίας - από μισθωτή σε αυτό του ελεύθερου επαγγελματία και δεν ξέρω πότε είναι κατάλληλη περίοδος) και επίσης στον τομέα της οικογένειας - παιδιών....
Ευχαριστώ.
Quote:
Originally Posted by
LIA
14/4/68 0.10 Αθήνα εγώ και 6/5/70 ωροσκόπος Λέων Αθήνα Αυτός... Μπορουμε να δούμε τη προοδευτική συναστρία μας? για το αν θα προχωρήσει και πως?
Αν δεν μπορείτε για συναστρία θα μπορούσατε να δείτε μόνο στο δικό μου στο τομέα των επαγγελματικών μου (βρίσκομαι σε μία μεταβατική φάση για αλλαγή εργασίας - από μισθωτή σε αυτό του ελεύθερου επαγγελματία και δεν ξέρω πότε είναι κατάλληλη περίοδος) και επίσης στον τομέα της οικογένειας - παιδιών....
Ευχαριστώ.
Αγαπητή LIA,
μπορώ απλά να σου παραθέσω τον χάρτη με την προοδευτική συναστρία, αλλά όχι κάτι άλλο. Στη συγκεκριμένη ενότητα δε γίνονται προβλέψεις.
Quote:
Originally Posted by
hatmir
Καλησπέρα, θα ήθελα τις όψεις παραλληλίας κ αντιπαραλληλίας.
28/1/83, 10:30 πρωί,Νίκαια Αττικής
Ευχαριστώ:)
Επίσης αν γίνεται τους πλανήτες,πλανητοειδής,σημε ία κ ακμές που βρίσκονται σε κρίσιμη μοίρα.Ευυχαριστωώ και πάλι!
Έχω γεννηθεί 20-08-1990 στις 12.45 το μεσημέρι,στην πόλη της Κέρκυρας και με ενδιαφέρει να μάθω που έχω Αφροδίτη.
Quote:
Originally Posted by
mimita
Έχω γεννηθεί 20-08-1990 στις 12.45 το μεσημέρι,στην πόλη της Κέρκυρας και με ενδιαφέρει να μάθω που έχω Αφροδίτη.
Αν δεν έχω κάνει λάθος αγαπητή φίλη έχεις Αφροδίτη στον Λέοντα.
Καλησπέρα έχω γεννηθεί στις 08 Ιουλίου 1971 στις 21:00 το βράδυ στην Αθήνα.
Θα με ενδιέφερε να μάθω που βρίσκεται η Ηρα μου.
Ευχαριστώ
Γεια σας,έχω γεννηθεί στις 28-09-1986 και ώρα 12:15 το μεσημέρι στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω για τον Equal Ascendant μου!!!!! :suspiciou:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
chr1st1ne95
Καλησπέρα έχω γεννηθεί στις 08 Ιουλίου 1971 στις 21:00 το βράδυ στην Αθήνα.
Θα με ενδιέφερε να μάθω που βρίσκεται η Ηρα μου.
Ευχαριστώ
αν δε κάνω λάθος βρίσκεται στο λέοντα στις 7μοιρες κ 46'
Καλησπέρα,
Έχω γεννηθεί 01 Οκτωβρίου 1984 στις 17:45 στην Αθήνα κι εκτός από όλα τα αλλά θα ήθελα να μάθω πού είναι ο ¶δης μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
libraD :love::embarrest:bigsmile:
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 4/2/1979, ΣΤΙΣ 9:30 π.μ., ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΣΒΟΥ.