Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
tsita
Εξαιρετικός ιστότοπος συγχαρητήρια!!
:bigsmile::welcome:!!!!Καλή περιήγηση!!!:cheesy:
καλημέρα χρόνια πολλά!! μου αρέσει το σιτε σας και είμαι χαρούμενη που έγινα μέλος!! με λένε φανή!!!:love::love::love:
Quote:
Originally Posted by
fani64
καλημέρα χρόνια πολλά!! μου αρέσει το σιτε σας και είμαι χαρούμενη που έγινα μέλος!! με λένε φανή!!!:love::love::love:
Καλώς μας ήρθες Φανή!!!
Και εμείς χαιρόμαστε που είσαι κοντά μας.
Αν σου αρεσει η αστρολογία, όρεξη να έχεις να διαβάζεις!:bigsmile:
γεια σε ολους σας. Με ενδιαφερει η αστρολογια και θελω να μαθω πολλα. Με λενε Χρηστο και ειμαι ενας υδροχοος.
Γειά σου Χρήστο, Υδροχόε!:bigsmile:
:welcome:
xoxo:love:
Γεια σας !
Ειμαι καινουργιο μέλος και βρίσκω πολυ ενδιαφέρον το site.
Εχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα και ακόμη δεν έχω δει τποτα :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ALEKA K
Γεια σας !
Ειμαι καινουργιο μέλος και βρίσκω πολυ ενδιαφέρον το site.
Εχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα και ακόμη δεν έχω δει τποτα :bigsmile:
καλως μας ορισες Αλεκα:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι!
Γεια σας είμαι καινούργια εδώ και έχω χοντρό πρόβλημα ερωτικό...μαρέσει η παρεούλα εδώ και ελπίζω να βρω και τις απαντήσεις που ψάχνω πριν τρελαθώ τελείως..
Quote:
Originally Posted by
xristnaki17
Γεια σας είμαι καινούργια εδώ και έχω χοντρό πρόβλημα ερωτικό...μαρέσει η παρεούλα εδώ και ελπίζω να βρω και τις απαντήσεις που ψάχνω πριν τρελαθώ τελείως..
:bigsmile::welcome:Καλή περιήγηση!!!!:cheesy:......και μην τρελαίνεσαι....όπως εδω συνηθίζεται να λέγεται ο σοφός κυβερνά τα αστρα του......:embarrest γι'αυτό ψυχραιμία:bigsmile:
Γεια σας, ειμαι καινουριο μελος σε αυτη την ιστοσελιδα και ειλικρινα δεν εχω ιδεα πως να τη χειριστω και κατα ποσο θα μου φανει χρησιμη!Αν μπορειτε να μου προσφερετε πληροφοριες θα ημουν ευγνωμων!Σας ευχαριστω!