Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες με υγεία!!:love: Είδα χτές τυχαία κατά την πλοήγηση πως κάποια καινούργια μέλη γιορτάζουν σήμερα!!!:bigsmile:
Χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν!!!:bigsmile:
Printable View
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες με υγεία!!:love: Είδα χτές τυχαία κατά την πλοήγηση πως κάποια καινούργια μέλη γιορτάζουν σήμερα!!!:bigsmile:
Χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν!!!:bigsmile:
:bigsmile:Χρόνια Πολλά στους Αντώνηδες-Αντωνίες με Υγεια και Χαρά!!!!!:love:
Και του χρόνου οτι επιθυμείτε να το πραγματοποιήσετε!!!:cheesy:
Χρόνια πολλά και σε συτούς που σβήνουν κεράκια! Να τα εκατοστήσουν!!!:love:
Χρόνια Πολλά Sagimoon-Αντωνία και φυσικά σε όποιον άλλον γιορτάζει σήμερα!!!... :bigsmile: :love: :bigsmile:
Xρονια πολλα κ ευτυχισμενα σε Αντωνηδες κ Αντωνιες κ στη Τονια ιδιαιτερα του σαιτ μας,σε νεα κ παλια μελη,ολοι να ειναι τυχεροι κ χαρουμενοι:bigsmile::love::bigsmile:
:bigsmile:Xρόνια πολλά Θανάση-Αθανασία!!!!:bigsmile:Και του χρόνου με υγεία και Χαρά!!!:toung:
:bigsmile:Na πουμε και Χρόνια ΠοΛΛα στους αθανάσιους Αθανασίες,Νάσιες κλπ, και για αύριο να μην ξεχάσουμε τους Ευθύμηδες-Ευθυμίες!!! Πολύ κόσμος ρε παιδιά αυτη την περίοδο ούτε Δεκέμβρης να ήταν!!!:nuts:
:wink2:
Xρονια πολλα σε ολους τους υδροχοους του φορουμ μας!!!:love:
:bigsmile: Xρόνια πολλα:love: στους Υδροχόους σε όσους έχουν Ονομαστική γιορτή,η γενέθλια!!!!
Και του χρόνου!!!:love:
:bigsmile:
η αγαπημενη μου μαυρομαλλουσα
και αγαπημενο μελος για πολλους απο εμας εδω στο φορουμ
εχει τα γενεθλεια της σημερα:bigsmile:
Να τα εκατοστησεις Λευκη:love::love::love:
με αγαπη
Δεσποινα κουκι:bigsmile::love:
Πολυχρονη,γερη κ ευτυχισμενη Λευκη!!!:love:
ΥΓ.για να πω κ την αληθεια,το Δεσποινακι με ειδοποιησε,ως συνηθως, κ ετσι στελνω κ εγω τις ευχες μου.