Σας ευχαριστώ θερμά για την απάντηση. Δεν τον έχω μελετήσει ακόμη, αλλά μετά από μια γρήγορη ματιά, κατέληξα ότι είναι πολύ περιεκτικός με πολύ χρήσιμο υλικό για μελέτη. Σας ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση σας.
Printable View
Σας ευχαριστώ θερμά για την απάντηση. Δεν τον έχω μελετήσει ακόμη, αλλά μετά από μια γρήγορη ματιά, κατέληξα ότι είναι πολύ περιεκτικός με πολύ χρήσιμο υλικό για μελέτη. Σας ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση σας.
Καλησπέρα!
Θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας...Τα στοιχεία μας είναι 15-12-88 στις 13κ15 το μεσημέρι κ 20-3-87 στις 4κ30 το βράδυ.Ευχαριστώ
Θα μπορούσα να έχω τους χάρτες με πλανήτες, πλανειτοειδής κλπ. των παιδιών μου? Το ένα γεννήθηκε 14/10/1988, 14,05 και το άλλο 26/10/1993, 14,20. Και τα δύο στην Αθήνα.
Ευχαριστώ
γεια σας! θα ηθελα αν μπορειτε να μου βγαλετε τον ατρολογικο μου χαρτη .
γεννηθηκα 13 ιουνιου 1987 και ωρα 18:24 στην αθηνα.
ευχαριστω.
Θα μπορούσατε να μου παραθέσετε χάρτη συναστρίας όταν είναι άγνωστη η ώρα γέννησης του ενός;
Φωτεινή 28/01/1983, 10:30 πρωί, Νίκαια Αττικής
Στέφανος 27/03/1975, Αθήνα, 'Αγνωστη ώρα (Ωροσκόπιο Λέων)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τις οψεις κανει ο αστεροειδης ερωτας στον γενεθλιο μου(17 12 90 Αθηνα 20:40)ευχαριστω εκ των προτερων....επισης θα ηθελα τα μεσοδιαστηματα του κρονου:cheesy:
Καλησπέρα. Γεννήθηκα στις 19/11/1982 και ώρα 15:10 στη θεσσαλονίκη. Μήπως θα μπορούσα να μάθω τη θέση του Equal Ascendant και του αστεροειδή Μίδα στο χάρτη μου;
Αγαπητή DrMaroulita,κοιτάζοντας τους χάρτες μας ενώ εσωτερικά φαίνονται οι μοίρες και τα ζώδια που βρίσκονται οι πλανήτες μας, στην εξωτερική όψη δεν καταλαβαίνω τί γίνεται.
Στον ένα χάρτη είναι σαν να λείπει ο σκορπιός και στον άλλον ο ιχθύς. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
Ευχαριστώ
γεια σας θα ηθελα να μαθω ποιον πλανητη εχω στον 7 οικο για να καταλαβω πρωτα εγω τι ειδους σχεση αναζηταω και μετα να ενημερωσω και τους ενδιαφερομενους:toung::toung:
γεννηθηκα στις 29/3/83 ωρα 3 και 15 τα ξημερωματα θεσσαλονικη.
ευχαριστω εκ των προτερων;););)
:blink:ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 29/3/83 ΩΡΑ 3 ΚΑΙ 15 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Η ΤΡΙΓΩΝΑ ΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ;););)
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΕΤΟΣ : 1972
ΜΗΝΑΣ : ΜΑΪΟΣ
ΗΜΕΡΑ : 29
ΏΡΑ : 01.00
ΤΟΠΟΣ: ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ