Αγαπητή moutro28,
ο Eq βρίσκεται στην μηδενική μοίρα του Κριού (00 μοίρα και 45 λεπτά συγκεκριμενα) και στον 12ο οίκο, οριακά βέβαια και στον πρώτο, καθώς ο ωροσκόπος σου είναι στην 1η του Κριού.
Printable View
Αγαπητή omo,
o Εq βρίσκεται στις 6 μοίρες και 47 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο.
ο Ερως βρίσκεται στις 17 μοίρες και 22 λεπτά της Παρθένου και στον 6ο οίκο.
Dr Maroulita, χίλια συγνώμη αλλά μου ξέφυγε κι έγραψα λάθος το έτος γέννησης. Είναι 1972 και όχι 1975. Αλλάζει η θέση των παραπάνω πλανητών;
DrMaroulita, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! κρατώ τον χάρτη για μελλοντική μελέτη, όταν ελπίζω να μάθω περισσότερα για την αστρολογία. Αν δεν είναι πρόβλημα, μπορείτε να μου πείτε, που είναι ο Έρως και ο Εq; υποθέτοντας ώρα γέννησης 11 το πρωί, 4-11-1974, Τρίκαλα Θεσσαλίας. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!:respect:
θελω ενα γενεθλειο χαρτη 01/09/1989 και θελω να συμπεριληφθει και ο απλανης quaoar επισης γεννηθηκα στην Πατρα ωρα 2:10 το βραδυ
Αγαπητή Celinia θα πρέπει να πεις και την ώρα γέννησης (π.μ./μ.μ.) αλλά και τον τόπο γέννησης σου.
na kanw mia erwtisi?pws 8a brw poy exw notio k borio desmo?pws fainete ston gene8leio xarti?{i have technical problem that's why i'm writting greeklish}sorry!
Κα ΜAROYLITA
Σας ευχαριστώ πολύ για το χάρτη μου. Με βοηθήσατε αρκετά.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 05/11/1961 ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ/
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GEORGIA511
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ 23.30
GEORGIA511
26-9-1978 ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ