-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας manitaraki! :bigsmile:
Σου ευχόμαστε καλή εξερεύνηση! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
manitaraki
Καλησπέρα σε όλους και όλες σας. Είμαι πολύ καινούριο μέλος, μόλις τώρα έκανα εγγραφή! Σας εύχομαι τα καλύτερα. Σας αφήνω όμως τώρα, γιατί πρέπει να το εξερευνήσω!
:bigsmile:
-
Γεια σε όλους,
Είμαι καινουριο μέλος και μέσα από αναζήτηση στα διάφορα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί αλλά και στις συζητήσεις μεταξύ των άλλων μελών προσπαθώ να ερμηνεύσω (όσο μπορώ φυσικά) των γενέθλιο χάρτη μου. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τι σημαίνει το εξής: Έχω Κρόνο και Ουρανό ανάδρομους στον τοξότη στον πρώτο οίκο. Καθώς και τον κλήρο της τύχης στον τοξότη στον πρώτο οίκο. Είμαι Λέων με ωροσκοπο Σκορπιό. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Αγαπητό μέλος,
αν εισάγετε τα στοιχεία σας στην εφαρμογή μας δωρεάν ωροσκόπιο, θα δείτε την ανάλυση όλων των θέσεων και όψεων του χάρτη σας!:bigsmile:
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!! :)
-
Γειά χαρά και από μένα!
Ανυπομονώ να πλοηγηθώ στα άρθρα του site σας..καλή συνέχεια σε όλους
-
Quote:
Originally Posted by
bonalisa
Γειά χαρά και από μένα!
Ανυπομονώ να πλοηγηθώ στα άρθρα του site σας..καλή συνέχεια σε όλους
καλωσηρθες αγαπητο νεο μελος στην ομορφη παρεα μας!!!
καλη συνεχεια λοιπον!!:bigsmile:
-
Επειδή δεν ειμαι αγενής,σας χαιρετώ και εύχομαι να πάνε ολα καλά.Χαιρετώ τις Τοξοτίνες,καθ'οτι ο ωροσκόπος μου Τοξότης σας εχω ιδιαίτερη συμπάθεια.
-
Καλώς ήρθες taste στην μεγαλύτερη αστρολογική βιβλιοθήκη στην Ελλάδα! :bigsmile:
Μία εκπρόσωπος των Τοξοτών σε καλωσορίζει εκ μέρους του :horoscope: και σε ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια....
καλή περιήγηση! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
taste
Επειδή δεν ειμαι αγενής,σας χαιρετώ και εύχομαι να πάνε ολα καλά.Χαιρετώ τις Τοξοτίνες,καθ'οτι ο ωροσκόπος μου Τοξότης σας εχω ιδιαίτερη συμπάθεια.
-
καλημερα σας και παλι!!!!! να ξανασυστηθω!!!! ειμαι καιρο γραμμενη στο site σας!! αλλα δν ειμαι ενεργό μέλος... μου φαινεται δυσκολο να μπω στο κλιμα σας..... δν τα πιανω ευκολα... οποτε ... θα σας παιδεψω. αρκετα.. χαχα!!!
-
Για ατομο γεννημενο στο khartoum-Sudan 01/09/1969/ 19.10 ποιος ειναι ο ωροσκοπος?
-
Θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω οτι οι αδυναμίες που παραμένουν αδυναμίες,παρ'οτι τις γνωρίζουμε και εφ'οσον βλάπτουν,ειναι θέμα.Εννοείται,οτι αυτο ισχύει για όλους μας και οχι μονο για σενα,Naziara
-
Quote:
Originally Posted by
taste
Για ατομο γεννημενο στο khartoum-Sudan 01/09/1969/ 19.10 ποιος ειναι ο ωροσκοπος?
Στις νέες καταχωρήσεις της προσωπικής σου βάσης δεδομένων, αν επιλέξεις τη χώρα Sudan και στην πόλη συμπληρώσεις τα πρώτα γράμματα από Khartoum με λατινικούς χαρακτήρες, θα σου βγάλει επιλογή για την πόλη που ζητάς για να καταχωρήσεις τον χάρτη που θέλεις.. :bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
gold soul
Στις νέες καταχωρήσεις της προσωπικής σου βάσης δεδομένων, αν επιλέξεις τη χώρα Sudan και στην πόλη συμπληρώσεις τα πρώτα γράμματα από Khartoum με λατινικούς χαρακτήρες, θα σου βγάλει επιλογή για την πόλη που ζητάς για να καταχωρήσεις τον χάρτη που θέλεις.. :bigsmile:
Nαι το είδα και το έκανα,απλά ελεγα μήπως λογω Αφρικής,ηταν κάπως τα πράγματα.Ευχαριστώ,anyway,gold soul
-
Quote:
Originally Posted by
shsh
hello to all
χελοου!χελοου!!!:cheesy::bigsmile:
γεια σου και σενα!!!
καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!!:bigsmile
καλη συνεχεια ευχομαι!!!:
-
Quote:
Originally Posted by
taste
Στις 0ο Κριού 54΄ είναι ο Ωροσκόπος!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΣ ΘΕΣΩ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ....
-
Quote:
Originally Posted by
ΧΡΥΣΠΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΣ ΘΕΣΩ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ....
καλως μας ηρθες!!!:bigsmile:
-
Καλησπέρα και απο μένα!!Καλως σας βρήκα! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kvassiliκki
Καλησπέρα και απο μένα!!Καλως σας βρήκα! :bigsmile:
καλως μας ηρθες !!
σου ευχομαι καλη συνεχεια στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!:bigsmile:
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΩ. ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 06:50.
-
για σας! θα ηθελα να μου πειτε τι ζωδιο ειμαι και τι ωροσκοπο εχω. εχω γεννηθει στις 17 ιανουαριου 1997,ωρα 06:50 και ημερα παρασκευη.
-
Quote:
Originally Posted by
jean grey
για σας! θα ηθελα να μου πειτε τι ζωδιο ειμαι και τι ωροσκοπο εχω. εχω γεννηθει στις 17 ιανουαριου 1997,ωρα 06:50 και ημερα παρασκευη.
:welcome:
Εδώ μπορείς να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου και να έχεις την ανάλυση του χάρτη σου..:bigsmile:
-
Καλησπέρα σε όλους!! Το σάιτ πραγματικά είναι άψογο! Τα συγχαρητήρια μου σε όλους!
-
-
Quote:
Originally Posted by
tzanetos
Καλησπέρα σε όλους!! Το σάιτ πραγματικά είναι άψογο! Τα συγχαρητήρια μου σε όλους!
Quote:
Originally Posted by
Arioch
Geia se olous!
καλως ορισατε στο :horoscope:
-
καλιμερα σας και καλο μηνα
-
Quote:
Originally Posted by
Noula
καλιμερα σας και καλο μηνα
καλως μας ηρθες Noula:bigsmile:
-
Καλησπέρα σε όλους,
Nefelokokkugia
-
Quote:
Originally Posted by
nefelokokkugia
Καλησπέρα σε όλους,
Nefelokokkugia
:welcome:
Καλή περιήγηση..:love:
-
Γεια σας
ελπιζω οι γνωσεις μου να αυξηθουν
-
καλησπέρα σε όλους πολύ ωραίο το site, μ'αρέσει πολύ επειδή ασχολούμαι πολλές ώρες με τα ζώδια.
-
Quote:
Originally Posted by
hapolkim
Γεια σας
ελπιζω οι γνωσεις μου να αυξηθουν
Quote:
Originally Posted by
themakos
καλησπέρα σε όλους πολύ ωραίο το site, μ'αρέσει πολύ επειδή ασχολούμαι πολλές ώρες με τα ζώδια.
Καλώς μας ήρθατε και οι δυο.
Να είστε σίγουροι ότι θα αυξηθούν οι γνώσεις σας μέσα από τις τόσες συζητήσεις και άρθρα μας!:bigsmile:
-
Καλημέρα σε ολους, μόλις γραφτικα και θα κανω μια βολτα εξερευνησης του σαϊτ. τα λέμε συντομα
-
Quote:
Originally Posted by
flove
Καλημέρα σε ολους, μόλις γραφτικα και θα κανω μια βολτα εξερευνησης του σαϊτ. τα λέμε συντομα
Καλώς την! Καλή διαμονή!:bigsmile::love:
-
Καλησπερα και καλο καλοκαιρι αστερακια μου!!!!!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
VINA
Καλησπερα και καλο καλοκαιρι αστερακια μου!!!!!:bigsmile:
Καλησπέρα!
:love:
-
ΓΕΙΑΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΑ Σ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ
-
Quote:
Originally Posted by
λιλλιαν
ΓΕΙΑΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΑ Σ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ
Καλώς μας ήρθες!
Εδώ δεν θα βρεις κανένα εμπόδιο από άποψη τεχνικών γνώσεων. Αρκεί να μην γράφεις με κεφαλαία... :toung:
Αφού σου αρεσει η αστρολογία θα βρεις πάρα πολύ πλούσιο υλικό για να διαβάσεις και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. :bigsmile:
-
Γεια σας. Ειμαι και εγω κακή χρήστρια του διαδικτύου αλλά αγαπώ πολύ την αστρολογία και θέλω να την μάθω καλύτερα. Σας ευχαριστώ για τα θέματά σας.:love: