Re: Στατιστικά - Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας;
Οπότε μας βγήκαν επιλεκτικοί ως προς τον τρόπο επικοινωνίας!!!:toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ναι, οι ιδιότητες του Σκορπιού "χρωματίζουν" τον Ήλιο σου.
Στην 1η σελίδα και στις εφαρμογές "Δωρεάν ωροσκόπιο", αν επιλέξεις την επιλογή "γενέθλιος χάρτης" και βάλεις τα στοιχεία σου, θα σου δοθεί μια αρκετά επεξηγηματική ανάλυση και για τον Ήλιο σου αναφορικά με το ζώδιο αλλά και σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται, όπως και για όλους τους βασικούς πλανήτες και τις όψεις που κάνουν :bigsmile:
Πρέπει όντως να είναι έτσι. Εγώ είμαι Καρκίνος και έχω ήλιο στον 11ο (Υδροχόος). Μόνο Καρκίνος δεν είμαι, πολύ αντισυμβατική, δίνω πολύ μεγάλη σημασία στη φιλία και ιδιαίτερα ανεξάρτητη και προοδευτική καθώς λένε. Κρυφο- Υδροχόος δηλαδή. Το ζώδιο είναι απλά η κάλυψή μου.:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Οπότε μας βγήκαν επιλεκτικοί ως προς τον τρόπο επικοινωνίας!!!:toung:
Κατι αλλο πρεπει να "φταιει"!! Τα Διδυμακια [3ος] τυποις, ειναι πολυ επικοινωνιακα. Αυτο σημαινει εκτος τωνς αλλων οτι ειναι ειναι ανοιχτοι σε πολλους και διαφορετικους τυπους ανθρωπων αλλα και τυπους επικοινωνιας.... Τι να φταιει, τι να φταιει??? [απ το παλιο τραγουδακι της Μαρινελλας...:cheesy:]
**Παντως, εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τις μειοψηφιες σε γενικες γραμμες!!! "Χωραω" μια χαρα!!!:cheesy::bigsmile:
Μα το "τις πταίει" αναζητώ και εγώ!
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αγγελικη βρες το γρηγορα γιατι μ εχει πιασει η περιεργεια!!!:bigsmile::embarrest
[Μηπως εχουν φοβηθει βλεποντας τοσο 8ο και 12ο?? Μηπως ειναι η "σιωπηλη" πλεοψηφια στην πραγματικοτητα? Μηπως γυρισανε τα πραγματα αναποδα και ενω εκτιθενται οι οικοι του νερου, κρυβονται οι οικοι του αερα?:blink:
Quote:
Originally Posted by
runaway
Πρέπει όντως να είναι έτσι. Εγώ είμαι Καρκίνος και έχω ήλιο στον 11ο (Υδροχόος). Μόνο Καρκίνος δεν είμαι, πολύ αντισυμβατική, δίνω πολύ μεγάλη σημασία στη φιλία και ιδιαίτερα ανεξάρτητη και προοδευτική καθώς λένε. Κρυφο- Υδροχόος δηλαδή. Το ζώδιο είναι απλά η κάλυψή μου.:cheesy:
και εγώ καρκίνος είμαι με ήλιο στον 11ο(υδροχόο) αλλά μάλλον απέχω απο αυτό που περιγράφεις.:weird:
εγώ είμαι και φαίνομαι καρκινάκι:love:
Ηλιος στον 9ο οικο. Την καλησπέρα μου σε όλους. :)
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αγγελικη βρες το γρηγορα γιατι μ εχει πιασει η περιεργεια!!!:bigsmile::embarrest
[Μηπως εχουν φοβηθει βλεποντας τοσο 8ο και 12ο?? Μηπως ειναι η "σιωπηλη" πλεοψηφια στην πραγματικοτητα? Μηπως γυρισανε τα πραγματα αναποδα και ενω εκτιθενται οι οικοι του νερου, κρυβονται οι οικοι του αερα?:blink:
Κανείς δεν φταίει. Σκεφτείτε την διδυμίσια φύση του 3ου και όλα εξηγούνται. :bigsmile:
καλημερα. και εγω ηλιο στον 8ο οικο!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Κανείς δεν φταίει. Σκεφτείτε την διδυμίσια φύση του 3ου και όλα εξηγούνται. :bigsmile:
Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω, ειναι οτι για την διδυμισια φυση του 3ου, η απαντηση στο ερωτημα του θεματος δεν ενεχει καμια [διανοητικη] προκληση. Αρα, απαξιουν......
:cheesy::cheesy: