Originally Posted by
Dimitraq
Η έλξη διαφορετικών από σένα ανθρώπων στις σχέσεις σου οφείλεται στο τετράγωνο Σελήνης/Αφροδίτης που έχεις. Στον γάμο σου όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού ο Ήλιος και η Σελήνη σου είναι σε ζώδια της γης (επομένως είναι συμβατά μεταξύ τους) και ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο του 7ου σου.
Από την στιγμή που έχεις κάνει ψυχοθεραπεία θα έχεις δουλέψει το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα με τους ρόλους σου μέσα στον γάμο σου.
Κυρία Μόζορα :love:
Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 7ου, όμως είναι αδύναμος στον Καρκίνο όπου βρίσκεται στον 12ο.
Ο γάμος μου δεν υφίσταται πλέον. Ο άντρας μου ήταν μια επιλογή που έκανα στα 21 μου, σχετιστήκαμε συμβιώνοντας για 5 1/2 χρόνια και μετά (πριν την επιστροφή του Κρόνου) λόγω ηθικού χρέους απέναντι του και της πολύχρονης σχέσης μας, προχώρησα στον γάμο.
Γεγονότα πολύ σημαντικά για μένα (σοβαρή προσβολή υγείας ξαφνικά), με έβαλαν σε μια πολύχρονη περίοδο αναθεωρήσεων και μιας καθοριστικής μεταμόρφωσής μου, η οποία σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα, οδήγησαν στην "επανάσταση" και φυγή μου.
Ελπίζω ότι με τον Δία στον 9ο στους Ιχθείς, ο δεύτερος γάμος θα είναι περισσότερο γόνιμος, αφού και η υποφαινόμενη είναι περισσότερο ώριμη και κατασταλαγμένη :embarrest
Με πολύ εκτίμηση
Δήμητρα Q
:love: