Re: Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Quote:
Originally Posted by
gargoyle
Εν μέρει εκτός θέματος, αλλά μια και το λένε και το ξαναλένε μερικοί, θα το ξαναπώ: Μου αρέσει πάντως που οι γυναίκες γινόμαστε θηρία με τα διάφορα στερεότυπα που μας σέρνουν, του τύπου "οι γυναίκες δεν οδηγούν καλά","οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τα μαθηματικά τόσο καλά", "οι άντρες έχουν καλύτερη αντίληψη του χώρου" και διάφορες άλλες ανοησίες, στο πονηρό και ύπουλο "οι γυναίκες ωριμάζουν γρηγορότερα" το καταπίνουμε αμάσητο και με σαφή ικανοποίηση. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι αποδεικτικό ώριμης αντιμετώπισης των πραγμάτων.
Ε ρε καλά μας κάνουν...
μην ξεχνάμε οτι αυτά εμεις οι γυναίκες τα περνάμε στα παιδιά μας
είμαστε υπεύθηνες
και οι χειρότερες στην κρητική άλλων γυναικών
Kαι τώρα ένα αληθινό περιστατικό ..
λόγο δουλειάς έψαξα έναν μεταφορέα (προσφατα) και το τηλ το σήκωσε η μητέρα του και απλά μου απάντησε ότι ο γιος τους τους παράτησε λέει για μια γυναίκα ..
που το κακό της λέω δώσε και την ευχή σου όποια και αν είναι διαφορετικά χάνεις το παιδί σου αφού την αγαπάει .. τι σε νοιάζει ποια είναι ..
και μου είπε πως ο γιός μου κορίτσι μου κλείνει τον Οκτώβριο τα 41 και αυτή είναι 67 στην ηλικία μου τι ευχή να δώσω .. γιατί θα του κάνει παιδιά μου λέει .. κια το δάκρυ κορόμηλο η κυρία
... μήπως της λέω έχει πολλά λεφτα η κυρία και βολεύεται ο γιός σου ?? θα περάσει .. μην στεναχωριέσε ..!
τι λεφτά κορίτσι μου .. του στέλνουμε πριν 6 μήνες 3000 μετρητά για να πληρώσει το τσα (ταμειο αυτοκινητιστών) και πάλι μας ήρθε ειδοποιήση ότι είναι απλήρωτο ..
είμαι υπέρ του να κάνει κανείς ότι θέλει τι λόγος μας πέφτει εξάλου αλλά πόσο σεξουαλικός θεωρείτε ένας άνθρωπος άντρας ή γυναίκα στα 67 .. οκ δεν έχω αντίρρηση αλλά από τους συνομιλικούς του .. θα έλεγα
παιδιά είναι πραγματικό γεγονός
σημ. συγγνώμη αν δεν κάνει να αναφέρουμε περιστατικά δεν το ξανακάνω ας μου πει κάποιος παλίος :wacko:
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Kαι τώρα ένα αληθεινό περιστατικό ..
λόγο δουλειάς έψαξα έναν μεταφορέα (προσφατα) και το τηλ το σήκωσε η μητέρα του και απλά μου απάντησε ότι ο γιος τους τους παράτησε λέει για μια γυναίκα ..
που το κακό της λέω δώσε και την ευχή σου όποια και αν είναι διαφορετικά χάνεις το παιδί σου αφού την αγαπάει .. τι σε νοιάζει ποια είναι ..
και μου είπε πως ο γιός μου κορίτσι μου κλείνει τον Οκτώβριο τα 41 και αυτή είναι 67 στην ηλικία μου τι ευχή να δώσω .. γιατί θα του κάνει παιδιά μου λέει .. κια το δάκρυ κορόμηλο η κυρία
... μήπως της λέω έχει πολλά λεφτα η κυρία και βολεύεται ο γιός σου ?? θα περάσει .. μην στεναχωριέσε ..!
τι λεφτά κορίτσι μου .. του στέλνουμε πριν 6 μήνες 3000 μετρητά για να πληρώσει το τσα (ταμειο αυτοκινητιστών) και πάλι μας ήρθε ειδοποιήση ότι είναι απλήρωτο ..
είμαι υπέρ του να κάνει κανείς ότι θέλει τι λόγος μας πέφτει εξάλου αλλά πόσο σεξουαλικός θεωρείτε ένας άνθρωπος άντρας ή γυναίκα στα 67 .. οκ δεν έχω αντίρρηση αλλά από τους συνομιλικούς του .. θα έλεγα
παιδιά είναι πραγματικό γεγονός
σημ. συγγνώμη αν δεν κάνει να αναφέρουμε περιστατικά δεν το ξανακάνω ας μου πει κάποιος παλίος :wacko:
Ο τύπος τρώει αντίθεση Ουρανού :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ο τύπος τρώει αντίθεση Ουρανού :laugh:
αντίθεση ουρανού με αφροδίτη εννοείς ??
φιλικά πάντα !
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
αντίθεση ουρανού με αφροδίτη εννοείς ??
φιλικά πάντα !
Με Πλούτωνα και Ουρανό...:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
leoma
Με Πλούτωνα και Ουρανό...:bigsmile:
πως είναι δηλαδή το φαινόμενο ? στον γεννέθλιο χάρτη
Πλούτωνας σε τετράγωνο ή αντίθεση με ουρανό ? σύνοδο ?
??
φιλικά πάντα !
και ποσειδωνας ισως παιζει και δεν βλεπει μπροστα του ,ολα ειναι θολα .....για τον μεταφορεα!!
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
και ποσειδωνας ισως παιζει και δεν βλεπει μπροστα του ,ολα ειναι θολα .....για τον μεταφορεα!!
πως είναι το φαινόμενο αστρολογικά ουρανός σε τη όψη με ποιούς πλανήτες ??
φιλικά πάντα !!
Σε σχέση με το αληθινό περιστατικό τώρα...Πείτε μου σας παρακαλώ,ποιός άνθρωπος θα δεχόταν αυτή τη σχέση:nuts:Τί έρωτες και κουραφέξαλα..
Βαγγελίστρα μου :wacko:Κι έχω και γιό!!!!