Προσωπικά δεν έχω κάποια πρόταση να κάνω σήμερα. Λέω να αφήσω λίγο το πράγμα να δουλέψει υποσυνείδητα. Θα ήθελα πάντως ό,τι αποφασίσουμε να καλύπτει τους περισσότερους.
Printable View
Αχ ωραία..ευχαριστώ πάρα πολύ!! Φαντάζομαι ότι περνάτε ωραία και να πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα χθες αλλά ασόψεται..την επόμενη φορά λοιπόν και θα ξεκινήσω από τώρα όμως!!:toung:
Μη μου πειραζεται το Ψαρακι!!!
ωραια και χτες!
Καλημέρα παιδιά..
Τετάρτη σήμερα και μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αν θα κάνουμε κάτι το Σ/Κ. Έχει πέσει μεταξύ άλλων μία πρόταση για έξοδο το Σάββατο το βράδυ για χορό σε μπαράκι. Τόπος Ψυρρή ή Γκάζι. Υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτή την πρόταση; Ενδιαφέρον σημαίνει κατά τη γνώμη μου 4-5 άτομα το λιγότερο, για να έχουμε μία κανονική παρέα. Αν ναι, μπορούμε να την ακολουθήσουμε.
Εναλλακτικές προτάσεις: Κυριακή βράδυ για ούζα ή η ακόμα ακόμα και η καθιερωμένη απογευματινή συνάντηση.
Επισήμανση: Κάποιοι από μας μπορεί να θέλουν να έρχονται ανά 15ήμερο, οπότε έτσι κι αλλιώς να είχαν σκοπό να πάνε πάσο αυτό το Σ/Κ. Κι αυτό αποδεκτό.
Παρακαλώ καταθέστε απόψεις ή ενημερώστε με με PM για να δω τι παίζει...
Καλή συνέχεια!
Καλημερούδιαααα :bigsmile:
Εγώ για Σάββατο δεν μπορώ. Θα δουλεύω μέχρι τις 12. Για Κυριακή όμως δεν έχω πρόβλημα!
Κι εγω δεν μπορω αυτο το Σαββατο. Για Κυριακη ομως δεν εχω προβλημα, ειτε στο συνηθισμενο μερος, ειτε για ουζακι.
Καλημερα σε ολους!!:bigsmile:
Mμμμμ, κάνω κάτι ωραίες αστρολογικές αναλύσεις ντίρλα απο το ούζο :laugh: που όλοι οι πλανήτες μου πάνε πάσο :toung:
Ωραία, μια χαρά για ουζάκι μας βλέπω την Κυριακή, πρώτα ο Θεός ;)
Εγινε αλλα θα μου επιτρεψετε εμενα να πιω κρασακι γιατι το ουζο μου πεφτει βαρυ!