Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
Quote:
Originally Posted by
GIRL
Σαν Ιχθύς θα σου πώ ότι βαριόμαστε εύκολα,οι αλλαγές παραστάσεων είναι απαραίτητες σε ένα ψάρι....και λόγω Ποσειδώνα εκεί που φτάνουμε τους άλλους στα ουράνια τους αφήνουμε ξαφνικά ,γιάτί λόγω εσωστρέφειας δεν εκφράζουμε τα βαθύτερα θέλω μας,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύουμε πράγματα και όταν έχουν οι καταστάσεις φτάσουν σε σημείο που δεν αντέχονται να φεύγουμε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις
πιστευεις οτι ενας ιχθυς,ανεξαρτητος οψεων,θα εκανε κατι ηθελημενα για να πληγωσει καποιον?φευγουν δηλαδη οταν πλητουν?
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
πιστευεις οτι ενας ιχθυς,ανεξαρτητος οψεων,θα εκανε κατι ηθελημενα για να πληγωσει καποιον?φευγουν δηλαδη οταν πλητουν?
Δεν το κάνουν ηθελημένα, απλως λόγω Ποσειδώνα οταν πλήτουν ή πιέζονται φεύγουν γιατι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και το λυπημένο βλέμμα του άλλου και ετσι φεύγουν και αν δεν φύγουν σωματικά το κάνουν με την φαντασία
Quote:
Originally Posted by
GIRL
Δεν το κάνουν ηθελημένα, απλως λόγω Ποσειδώνα οταν πλήτουν ή πιέζονται φεύγουν γιατι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και το λυπημένο βλέμμα του άλλου και ετσι φεύγουν και αν δεν φύγουν σωματικά το κάνουν με την φαντασία
θα γυριζαν σε μια παρελθοντικη σχεση?αρα συμφωνα με αυτα που καταλαβα ειναι πολυ πιθανον να θελουν κατι αλλα να δισταζουν η να φοβουνται...Αχ αυτη η ανασφαλεια σας!ειστε πολυ περιεργοι και για κακη μου τυχη αυτο μου αρεσει...καλα να παθω
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
θα γυριζαν σε μια παρελθοντικη σχεση?αρα συμφωνα με αυτα που καταλαβα ειναι πολυ πιθανον να θελουν κατι αλλα να δισταζουν η να φοβουνται...Αχ αυτη η ανασφαλεια σας!ειστε πολυ περιεργοι και για κακη μου τυχη αυτο μου αρεσει...καλα να παθω
καμμιά φορά προσποιούμαστε τους ανασφαλείς , οταν καταλάβουμε ότι έχει πέραση
να θυμάσαι είμαστε 2πλο ζώδιο εχουμα κυβερνήτη Ποσειδών μας αρέσει το παραμύθι και να κανουμε το θύμα,αρκετες φορες επειδή αυτοπαραμυθιαζόμαστε
μας γίνεται βίωμα και γινομαστε πραγματικά θύματα
Quote:
Originally Posted by
GIRL
Το έχω ζήσει αυτό από φίλη μου Ιχθύ... Είναι πολύ άσχημο..:cry:
Οι γυναικες ιχθυς ή θα ειναι καλες ή για μπάτσες
Quote:
Originally Posted by
skorpion
:laugh::laugh::laugh:
¶ουτς, αυτό πόνεσε μάλλον...
:laugh::embarrest
μη με παρεξηγησετε παρακαλω ειμαι κατα της βιας:laugh::laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Απόλυτο δίκιο έχεις :bigsmile:
Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι γνωρίζω μόνο έναν Ιχθύ, και αυτός είναι πατέρας μιας φίλης μου. Λίγο αλλοπρόσαλλοι είναι.... Μπορεί να σου κρατάνε μανιάτικο το οτιδήποτε. ¶σε που ψιλοείναι διπρόσωποι.
Ας μην είμαι όμως απόλυτη, γιατί γνωρίζω μόνο έναν, και αυτό δεν είναι στατιστικά σημαντικό ποσοστό για να ισχύουν αυτά που λέω :toung: