Re: Αν σας δινόταν η ευκαιρία...
Θα ηθελα να ημουν σκυλι και να ζουσα στην αυλη του Νικολα Σαρκοζι...:love::love::toung::toung:
Και εγώ colibri...
και να πετούσα εδώ και εκει...
Μάλλον κάπου στον Αμαζόνιο...
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Θα ηθελα να ημουν σκυλι και να ζουσα στην αυλη του Νικολα Σαρκοζι...:love::love::toung::toung:
περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα!:lol::lo l:
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
λελεκι θα ηθελα να ημουν
γιατι, για να μας φερνεις μωρα;:blink::love:
και για αυτο!!!!αλλα παντα με εντυπωσιαζε το γεγονος της μεταναστευση τους τον φθινωπορο προς την βορεα αφρικη και η επιστροφη τους την ανοιξη σε ορισμενα μερη της πατριδας μας εξω απο το σπιτι μου στο χωριο μου καθε χρονο ερχονταν το ιδιο ζευγαρι και η πρωτη τους δουλεια ηταν να επιδιορθωσουν την τεραστια φωλεια τους
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
και για αυτο!!!!αλλα παντα με εντυπωσιαζε το γεγονος της μεταναστευση τους τον φθινωπορο προς την βορεα αφρικη και η επιστροφη τους την ανοιξη σε ορισμενα μερη της πατριδας μας εξω απο το σπιτι μου στο χωριο μου καθε χρονο ερχονταν το ιδιο ζευγαρι και η πρωτη τους δουλεια ηταν να επιδιορθωσουν την τεραστια φωλεια τους
ωραια εικονα! μου συμβαινει το ιδιο αλλα με χελιδονια.η δικια τους φωλια ειναι κουτσικη οπως και τα μωρα τους! :love:
Quote:
Originally Posted by
apn3a
Αν σας δινόταν λοιπόν η ευκαιρία να έρθετε στην Γη σε μια άλλη μορφή ζωής (π.χ. κάποιο ζώο), τι θα προτιμούσατε να είστε? Ποιο άλλο είδος ζωής πιστεύετε πως θα σας αντιπροσώπευε? :rolleyes:
περιστερι! για να μπορω να πεταξω μακρια..να μαι ελευθερη...
Aν και αγαπω την υπαρξη μου ετσι οπως ηρθε στη γη,σαν ζωο αν επελεγα εγω θα ημουν αετος σιγουρα.Δυνατος,αγριος,ανε αρτητος,ελευθερος.
Θα ήθελα να ήμουν γάτα. Γιατί μπορεί να ζεί ελεύθερη και μόνη(ανεξάρτητη) και σε πλησιάζει μόνο όταν εκείνη έχει ανάγκη από τρυφερότητα και χάδια.:banana