Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Οχι ,δεν εγινες κατανοητη...
Αυτοσχεδίασε και άσε το κοπάδι να τρέχει πίσω "από περσινά ξυνά σταφύλια"!!!
αλλά νομίζω πως το ακόνι που έχεις για μυαλό κάτι έπιασε..έ?:unsure:
Παρακαλώ οι προσωπικές διαφωνίες να λύνονται με προσωπικά μηνύματα και όχι στο φόρουμ.
Φιλικά,
Φωτεινή
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Παρακαλώ οι προσωπικές διαφωνίες να λύνονται με προσωπικά μηνύματα και όχι στο φόρουμ.
Φιλικά,
Φωτεινή
:love::embarrest:love:Αν και δεν έχω κάτι προσωπικό...
Μόνο ψυχοφθόρα συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν την πράξη της εκδίκησης. Η οποία σαν απότελεσμα έχει συνήθως τύψεις και αίσθημα κενού. Η εκδίκηση είναι μιά πράξη θυμού. Ο θυμός είναι ένα αίσθημα που δρα παρορμητικά. Όταν οι κινήσεις μας είναι παρορμητικές συνήθως είναι λανθασμένες και τα αποτελεσματα είναι αντίθετα των προσδοκιών μας.
Quote:
Originally Posted by
ArialMind
Μόνο ψυχοφθόρα συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν την πράξη της εκδίκησης. Η οποία σαν απότελεσμα έχει συνήθως τύψεις και αίσθημα κενού. Η εκδίκηση είναι μιά πράξη θυμού. Ο θυμός είναι ένα αίσθημα που δρα παρορμητικά. Όταν οι κινήσεις μας είναι παρορμητικές συνήθως είναι λανθασμένες και τα αποτελεσματα είναι αντίθετα των προσδοκιών μας.
Διαφωνώ. Αν σχεδιάζω μια πράξη εκδίκησης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και για χρόνια, σίγουρα δεν διακατέχομαι από θυμό και ούτε δρω παρορμητικά.
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Διαφωνώ. Αν σχεδιάζω μια πράξη εκδίκησης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και για χρόνια, σίγουρα δεν διακατέχομαι από θυμό και ούτε δρω παρορμητικά.
συμφωνω με τον αγαπητο Μητσακο,και εκει που δεν θα το περιμενει ....οσο αφορα εμενα θα τον εκδικηθω..
Συμφωνώ. Εγώ αναφέρθηκα στην παρορμητική εκδίκηση που νομίζω ότι υψίσταται, όπως και αυτό που περιέγραψες. Μόνο που για μένα αυτο μεταφράζεται ως κακία.
Quote:
Originally Posted by
ArialMind
Συμφωνώ. Εγώ αναφέρθηκα στην παρορμητική εκδίκηση που νομίζω ότι υψίσταται, όπως και αυτό που περιέγραψες. Μόνο που για μένα αυτο μεταφράζεται ως κακία.
Ή ετεροχρονισμένη απόδοση δικαιοσύνης.
Μη δηλητηριάζετε την ψυχή και κατά συνέπεια το σώμα σας με αρνητικές σκέψεις..
Μπορείτε να αγαπάτε??
Ακόμη και αυτόν που σας έκανε κακό?? Αυτό, θα τον κάνει να εκδικηθεί μόνος του τον εαυτό του για το κακό που προκάλεσε.. Με οποιονδήποτε τρόπο..
:love::love::love::love::love:
Aπό την άλλη πλευρά, υπαρχει κ η θεωρία που λέει πως ότι κάνεις στη ζωή (είτε καλό είτε καλό) σου επιστρέφεται πίσω στο τριπλάσιο. Oπότε μπορείτε κάποιοι να βασιστείτε στην "άνωθεν απονομή δικαιοσύνης". :wacko:
Mε αυτόν τον τρόπο κ τις διαδικασίες κ τα σενάρια αποφεύγει κανείς, αλλά κ βλέπει τελικά αν είχε αυτός το δίκιο ή ο άλλος.!! :toung:
Πιάνει!! :blink:Aλήθεια!! :bigsmile:
:toung: