Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
Quote:
Originally Posted by
MariaG
Πιστεύω όμως, οτι σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμη κι αν έχουμε προχωρήσει, δεν ξεχνάμε ποτέ..
Και υπάρχουν κάποιες μικρές στιγμές που θυμόμαστε και πονάμε..
Φυσικά και θα θυμόμαστε..κάποιοι υποστηρίζουν να κρατάς μόνο τα καλά από μια σχέση που τελείωσε και να προχωράς..Προσωπικά διαφωνώ.. νομίζω ότι καλό μας κάνει να θυμόμαστε και τα άσχημα, αυτά είναι που μας βοηθάνε στην "καινούρια" ζωή μας.. Γιατί από προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι βρέθηκα στη ζωή μου σε παρόμοιες περιπτώσεις και έχοντας στο μυαλό μου το πως θα εξελισσόταν η κατάσταση το απέτρεψα..
Τώρα όσον αφορά την επανασύνδεση η άποψή μου διίσταται.. Είναι πιθανόν μια επανασύνδεση με ένα "πρώην" αγαπημένο πρόσωπο να μας αποτελειώσει.. υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μην είχε τελειώσει αυτή η σχέση και απλά να ήθελε να εξελιχθεί μέσα από μια δοκιμασία χωρισμού.. δεν ξέρω, η επιστροφή μετά από έναν χωρισμό απαιτεί υποκειμενική αντιμετώπιση, το πως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την περίπτωση επανασύνδεσης υπόκειται καθαρά σε προσωπικά κριτήρια και εμπειρίες..:unsure:
καλημερα σε ολους κι εγω χωρισα προσφατα μετα απο μακροχρονια σχεση. το ταιρι μου μετα απο ενα σοβαρο προβλημα υγειας της μου ειπε οτι δεν μπορει αλλο. ειναι πολυ δυσκολο αλλα πρεπει να συνεχιζουμε
φυσικα και ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να προχωρας πρωτα απο'ολα για σενα και μετα για τον αλλον..αν αυτο επελεξε το ταιρι σου πρεπει να το σεβεσαι..:bigsmile:
σιγουρα εχεις απολυτο δικιο. ολη την φαση με τα νοσοκομεια την περασα μονος μου γιατι το περιβαλλον της ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν και ξερω οτι δεν θα την βοηθησουν αυτο σκεφτομαι και στεναχωριεμαι περισοτερο
Quote:
Originally Posted by
dis
σιγουρα εχεις απολυτο δικιο. ολη την φαση με τα νοσοκομεια την περασα μονος μου γιατι το περιβαλλον της ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν και ξερω οτι δεν θα την βοηθησουν αυτο σκεφτομαι και στεναχωριεμαι περισοτερο
Σημασία όμως έχει να κάνεις αυτό που κάνει τον άλλο ευτυχισμένο. Αυτό είναι το νόημα σε μία σχέση. Και δυστυχώς καμιά φορά ο άλλος ίσως να είναι ευτυχισμένος χωρίς εσένα. Δυστυχώς έτσι είναι οι σχέσεις. Και άμα θές το καλό του άλλου, ίσως να μην είσαι εσύ πάντα ευτυχισμένος.:cry:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Σημασία όμως έχει να κάνεις αυτό που κάνει τον άλλο ευτυχισμένο. Αυτό είναι το νόημα σε μία σχέση. Και δυστυχώς καμιά φορά ο άλλος ίσως να είναι ευτυχισμένος χωρίς εσένα. Δυστυχώς έτσι είναι οι σχέσεις. Και άμα θές το καλό του άλλου, ίσως να μην είσαι εσύ πάντα ευτυχισμένος.:cry:
Αν κάνοντας το καλό στον άλλο εσύ χαλιέσαι, άστο καλύτερα να πάει. Υποτίθεται τις σχέσεις τις κάνουμε για να βελτιωνόμαστε (λέω εγώ τώρα )
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Αν κάνοντας το καλό στον άλλο εσύ χαλιέσαι, άστο καλύτερα να πάει. Υποτίθεται τις σχέσεις τις κάνουμε για να βελτιωνόμαστε (λέω εγώ τώρα )
Το ξέρω!Για αυτό του είπα να το σεβαστεί και να πάει για...άλλες πολιτείες!!:bigsmile: Τις κάνουμε για να βελτιωνόμαστε αλλά γιατί το μισό κομμάτι πληθυσμού έχει καταστραφεί από αυτές;;Οεο;;;:nuts:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Το ξέρω!Για αυτό του είπα να το σεβαστεί και να πάει για...άλλες πολιτείες!!:bigsmile: Τις κάνουμε για να βελτιωνόμαστε αλλά γιατί το μισό κομμάτι πληθυσμού έχει καταστραφεί από αυτές;;Οεο;;;:nuts:
Εγω νόμιζα κάνουμε σχέσεις για να περνάμε όμορφα:bigsmile:
Και η βελτίωση μέσα στο πρόγραμμα δεν διαφωνώ, αλλά θα πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο πιστευω.
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Εγω νόμιζα κάνουμε σχέσεις για να περνάμε όμορφα:bigsmile:
Και η βελτίωση μέσα στο πρόγραμμα δεν διαφωνώ, αλλά θα πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο πιστευω.
Όντως.Εξαρτάται το τι χρειάζεσαι τη στιγμή που κάνεις την σχέση.Μπορεί να θές να περάσεις απλά όμορφα αλλά μπορεί και να θές να κάνεις κάτι πιο σοβαρό και να μάθεις από αυτό και ορίστε η βελτίωση!:cheesy:
ακριβως.!γι'αυτο λοιπον το διδαγμα ισως μεσα απο ολο αυτο ειναι πως πρεπει και οι δυο σε μια σχεση να ζητανε το ιδιο..!διοτι διαφορετικα καποια στιγμη τα θελω τους συγκρουονται και επερχεται τελικα ο χωρισμος..:amuse: