:laugh: :laugh: :laugh:
Αυτό που λες μου θυμίζει την φράση: "Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου, δικά μου!!!!!" :toung:
Printable View
:laugh: :laugh: :laugh:
Αυτό που λες μου θυμίζει την φράση: "Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου, δικά μου!!!!!" :toung:
λοιπον.................εχουμε και λεμε..εγς δεν εχω απατησει ποτε!:noworry: απο οτι ξερω δεν με εχουν απατησει κιολας:amuse: οποτε μπορω να πω οτι ειμαι περιφανη για τις μεχρι τωρα σχεσεις μου.πριν λιγο καιρο ομωσ μου την επεσε (ψυχρα οπως λεμε) το παλικαρι(λεμε τωρα)που τα εχει εδω και 2χρονια μια παιδικη μου φιλη:sick: .εεελεεοςςςςς????αυτο ειπα κ γω και αφου του ριξα ενα ωραιοτατο βρισιδι τον αφισα με το τσιου τσιοθ στο χερι......η αντρικη ξεφτιλα σε ολο τησ το μεγαλειο!!!!!!!!:mad:
Καλά μιλάμε αυτό πρέπει να είναι το χειρότερο ερωτικό τρίγωνο :wacko:
Γιατί εκτός των άλλων είναι και η θέση σου δύσκολη όσον αφορά τη φίλη σου...:cry:
Της το λες για να ξέρει με ποιον έχει να κάνει ή την αφήνεις στην άγνοιά της και ξεκαθαρίζεις εσύ όσα θέλεις μαζί του;;;:unsure:
Αρκεί η φίλη να έχει εμπιστοσύνη στην άλλη φίλη γιατί μπορεί άνετα να γυρίσει μπούμερανγκ και να ισχυριστεί ο "φίλος" ότι εκείνη εκανε την κίνηση αυτή! Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει εμεπιστοσύνη ... ειδικά όταν η φιλία είναι τόσων χρόνων και υπάρχει δέσιμο. Ουκ ολίγες φορές έχουν χαλάσει πολύχρονες φιλίες για τέτοιους λόγους... Εδώ χαλάνε για ασήμαντα πράγματα... πόσο μάλλον σε μια τέτοια περίπτωση!:wacko:
Πολύ δύσκολη περίπτωση η συγκεκριμένη...:worried:
Σε μια παρόμοια ιστορία που είχε αντιμετωπίσει μια καλή μου φίλη με το αγόρι μιας φίλης της και μου είχε ζητήσει την άποψή μου,ειλικρινά δεν ήξερα τι να της πω....
Τελικά η συγκεκριμένη δεν άντεξε και της το είπε (μάλλον κι εγώ αυτό θα έκανα αν ήταν πολύ καλή μου φίλη) και η κοπέλα χώρισε.
Αντί,όμως,να ευχαριστήσει τη φίλη μου που της άνοιξε τα μάτια,αυτό που της είπε ήταν: "Γιατί μου το είπες;Αφού δεν τον ήθελες γιατι δεν απομακρυνόσουν απλά από αυτόν;Αν δε μου το είχες πει τώρα θα ήμουν ακόμα μαζί του και μάλιστα πολύ χαρούμενη..."
Μετά από αυτήν την ιστορία σκέφτηκα ότι σε μια παρόμοια κατάσταση θα το έλεγα μόνο αν η κοπέλα ήταν πραγματική φίλη-κολλητή.Αν όχι,μάλλον θα το έκρυβα και θα ξεκαθάριζα με εκείνον όσα ήθελα,γιατί τελικά βρίσκεις το μπελά σου....:wacko:
Εννοείται ότι σε καμμία περίπτωση δε θα σκεφτόμουν το γεγονός να γίνω ο τρίτος της σχέσης!!!
Γενικά δεν μπορείς να εμπιστευτείς πλέον ακόμη και τις καλύτερες σου φίλες! Είναι τέτοια η εποχή και ίσως είναι και η γυναικεία φύση, η απρόβλεπτη, που εκεί που πας να σώσεις μια κατάσταση και να ανοιξεις τα μάτια σε κάποιον-α, βρίσκεις και τον μπελά σου! Διότι πλέον λένε "γυναίκα είσαι, κούνησες την ουρά σου για να γίνει αυτό που έγινε". Και άντε να αποδείξεις το αντίθετο. :wacko:
Τέτοιες καταστάσεις επιβάλλουν προσοχή και πολύ σκέψη προτού γίνουν οι "αποκαλύψεις". Στις μέρες μας πλέον, μήπως να έχουμε και κοριούς πάνω μας για να έχουμε και αποδεικτικά στοιχεία;;;; :blink:
Δηλαδή έλεος... κάνεις το καλό και βγαίνεις και ο φταίχτης από πάνω!
Ωραιααααα!Πειτε μου μονο που παει αυτη η κοινωνια?Χανομαστε σας λεω :bigsmile: .Δεν θα ησυχασουμε ποτε ως νεοι ανθρωποι?Αρχιζω και απογοητευομαι ειδικα απο οσα ακουω και βλεπω τελευταια..οι φιλιες χρονων χαλανε,ο ενας κερατωνει τον αλλον,αλλοι παιζουν απλα,τι γινεται?:worried: Γιατι να μπω στην διαδικασια να απατησω τον αλλον?ειμαι με καποιον γιατι τον γουσταρω και γουσταρω την φαση εαν δεν μου αρκει ή γουσταρω αλλον,θα χωρισω!!Γιατι ο αλλος θα πρεπει να εχει φαγουρα στο κεφαλακι του καθε φορα που εγω βγαζω τα ματια μου?Δεν θα ηθελα να βιωσω την φαση αυτη με τιποτα.Και αν ο βρωμιαρης και λιγουρης γκομενος της φιλης μου με ζαχαρωνε θα το ξεκοβα με την πρωτη,θα τον εβριζα και μετα θα εμπαινα στο τρυπακι ¨να το πω ή να μην το πω στην ....¨.Αν δεν το έλεγα θα εσκαγα,θα ενιωθα ασχημα,θα σκεφτομουν οτι αφου την επεσε στην φιλη της γκομενας του δεν του ειναι καθολου δυσκολο να το κανει και σε μια αγνωστη,αρα θα ηθελα να ξερει με ποιον εχει να κανει.Εαν ομως της το ελεγα και ειχα την απαντηση που ειχε η φιλη της αγαπητης Σκυλοροκ ;) ,ε τοτε θα την εβριζα και αυτη,θα της ελεγα οτι ο,τι τραβαει καλως τα τραβαει και ειναι αξια της μοιρας της εχοντας τετοιο κουφιο κεφαλι..ε μα τα θελει ο οργανισμος της για να μην πω κατι αλλο..Τα ειπα και ηρεμησα.Ευτυχως ξεσπασα εδω και δεν πηρα τον Νικο μου (χωρισαμε προσφατα)..αχ Νικομ Νικομ :cry: !!
ετσι ακριβωσ σκεφτηκα και γω skylorock μου και δεν της ειπα τπτ....εξαλλου η σιγγεκριμενη κοπελα ξερει καλα οτι το αγορι τησ δεν ειναι κ απο τα πιο πιστα!αλλα δεν διχνει να την πολυενδιαφερει,δηλωνει ευτυχισμενη και αφου ειναι ετσι δεν εχω εγω σκοπο να χαλασω την ''ευτυχια''τησ αυτη!!:noworry: εξαλλου ειμαι 100% σιγουρη οτι στο τελοσ θα εβγαινα εγω η κακια τησ υποθεσης.το μονο που εκανα ειναι να τον σκυλοβρισω και απο τοτε να μην του προσφερω ουτε καν το βλεμμα μου.ξερετε ομωσ κατι?αν ερθει ηιδια και με ρωτησει αν μου την επεσε ποτε αυτος εγω θα τα ξερασω ολα,γιατι αλλο ειναι να της κρυβω κατι και αλλο να την φλωμονω στα ψεματα.....και απο κει και περα ασ κανει οτι θελει!!!!!!!!!!!!