Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
κι όμως συμβαίνει και αυτό....να λέει ο ένας από τους δύο μια χαζοδικαιολογία για να απομακρυνθεί για λίγο από τη σχέση αλλά πάντα με τη βεβαιότητα πως ο άλλος θα είναι εκεί και θα περιμένει...άλλωστε με αυτό τον σκοπό το κάνει. Ε, και μετά να ξαναγυρνά! Αυτό βέβαια είναι το χείριστο αλλά κάποιοι είναι αρκετά εγωιστές και ανεύθυνοι για να φτάνουν σε αυτό το σημείο ωστέ να κάνουν τα διαλειμματάκια τους...
Quote:
Originally Posted by
stabie
κι όμως συμβαίνει και αυτό....να λέει ο ένας από τους δύο μια χαζοδικαιολογία για να απομακρυνθεί για λίγο από τη σχέση αλλά πάντα με τη βεβαιότητα πως ο άλλος θα είναι εκεί και θα περιμένει...άλλωστε με αυτό τον σκοπό το κάνει. Ε, και μετά να ξαναγυρνά! Αυτό βέβαια είναι το χείριστο αλλά κάποιοι είναι αρκετά εγωιστές και ανεύθυνοι για να φτάνουν σε αυτό το σημείο ωστέ να κάνουν τα διαλειμματάκια τους...
Τότε δεν μιλάμε για χωρισμό ... αλλά για πορτούλες που τις αφήνουμε ανοικτές για να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει στη ζωή μας.
Αυτό δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με τα ζώδια, όσο με το πόσο ενδιαφέρεται ο καθένας από εμάς για τον σύντροφό του.
σαφώς απλά επείδη κάνουμε μια πιο εκτετεταμένη κουβέντα...:embarrest
Quote:
Originally Posted by
stabie
σαφώς απλά επείδη κάνουμε μια πιο εκτετεταμένη κουβέντα...:embarrest
Εγώ και μόνο που το ακούω εκνευρίζομαι!:mad:
Δεν το λέω ποτέ στον άλλον, γιατί είναι σαν να δουλεύω τον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά εάν μου το πούνε, είναι πολύ σημαντικός λόγος για να τελειώσω μια σχέση, που φυσικά είναι ήδη τελειωμένη.
Είναι η απολυτη εκμετάλλευση εκ μέρου ς ενός ατόμου που μοιραστήκατε στιγμές.
"Κάτσε να με περιμένεις, ώσπου να λύσω τα υπαρξιακά μου". Ήμαρτον:mad: :mad: :mad:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Είναι η απολυτη εκμετάλλευση εκ μέρου ς ενός ατόμου που μοιραστήκατε στιγμές.
"Κάτσε να με περιμένεις, ώσπου να λύσω τα υπαρξιακά μου". Ήμαρτον:mad: :mad: :mad:
Και όχι μόνο!!! Το χειρότερο είναι να ισχύει το άλλο:
"Κάτσε εσύ να με περιμένεις, γιατί γνώρισα κάποια άλλη και επειδή είμαστε τόσο καιρό μαζί ... ε ας κάνουμε μια αλλαγούλα! Φυσικά ... εάν βρεις κάποιον άλλον μπορείς να φτιάξεις την ζωή σου ... δεν θέλω να είμαι εμπόδιο στην ευτυχία σου"
γιατί δεν υπάρχει η ατάκα "θέλω να μείνω λίγο μόνος/η"? βέβαια συνήθως αυτό σημαίνει "τελειώσαμε" αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που επιστρέφει μετά από στραπάτσα...
και φυσικά όπως λέτε και εσείς μιλάμε για μια τελειωμένη σχέση αφού αν είσαι πραγματικά καλά με τον άλλον δεν χρειάζεσαι τη "μοναξια":mad:
Quote:
Originally Posted by
stabie
γιατί δεν υπάρχει η ατάκα "θέλω να μείνω λίγο μόνος/η"? βέβαια συνήθως αυτό σημαίνει "τελειώσαμε" αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που επιστρέφει μετά από στραπάτσα...
και φυσικά όπως λέτε και εσείς μιλάμε για μια τελειωμένη σχέση αφού αν είσαι πραγματικά καλά με τον άλλον δεν χρειάζεσαι τη "μοναξια":mad:
Πλάκα κάνεις τώρα? ¶μα, ενδιαφέρεσαι για τον άλλον τρέμεις στην ιδέα ότι μπορεί να τον χάσεις ... όχι να του λές τέτοιες βλακείες!
πράγμα το οποίο πάλι δεν εξαρτάται από το ζώδιο φυσικά...
Από την ωριμότητα του ατόμου εξαρτάται.