Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Quote:
Originally Posted by
starfish
Πως φαινεται η ξενιτια....:cheesy:
Ματι βγαζει ...... :tease1:
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Αυτο το καταλαβαμε , οτι προσθεσες το νι :bigsmile: Ολοκληρο το ονομα ειναι Ναστια και χαιδευτικα Ναστενκα . Ειναι το Αναστασια στα ρωσικα ! Λογικα θα το ξερεις .
Αν και προφερεται σαν ναστιενκα ( Настенька ) ..
Anyway ................... :toung:
Για να είμαι ειλικρινής όχι δεν το ήξερα αλλά τόσο το καλύτερο άλλωστε έτσι με λένε.Αναστασία:bigsmile:
Το ονομα μου δηλωσα ,το αληθινο,αλλα στ αγγλικα...Ετσι απλα και χωρις φαντασια.:bigsmile:
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως θα ηταν καλυτερα αν διαλεγα ενα αλλο νικ...κατι σαν το Κατρινα!Να συνδιαζει και κατι απο το ονομα μου και κατι απο τον τυφωνα...:toung:
But now is too late!Lol!:laugh:
Quote:
Originally Posted by
kathy M.
Το ονομα μου δηλωσα ,το αληθινο,αλλα στ αγγλικα...Ετσι απλα και χωρις φαντασια.:bigsmile:
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως θα ηταν καλυτερα αν διαλεγα ενα αλλο νικ...κατι σαν το Κατρινα!Να συνδιαζει και κατι απο το ονομα μου και κατι απο τον τυφωνα...:toung:
But now is too late!Lol!:laugh:
Ιχθύς και χωρίς φαντασίά;;;;
Πώς γίνεται αυτό; Μπα από κάποιο άλλο ζώδιο θα είσαι... χι χι χι :toung:
Εγώ παιδιά απλά χρησιμοποίησα το υποκοριστικό με το οποίο με προσφωνεί ο καλός μου όταν θέλει να με καλοπιάσει ή έχει διάθεση για τρυφερότητες...Α!Καλημέρα!:bi gsmile:
Perfect
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αν θελεις οπωσδηποτε να το αλλαξεις γιατι δεν κρατας το madre να το συμπληρωσεις με το deus; :bigsmile: [Eιναι το ...αντιθετο απ αυτο που νομιζουμε οτι σημαινει το υπαρχον]
Ειναι επισης ονομα ενος πολυ καλου Πορτογαλικου μουσικου συγκροτηματος ..:bigsmile::bigsmile:
Νομίζω είναι καλό γιατί έχει έντονη ταυτότητα.....είναι πετυχημένο! Βέβαια, ξέρω ότι είναι πολύ συνηθισμένο στα Ισπανικά στην καθομιλουμένη
Quote:
Originally Posted by
flame
Perfect
Νομίζω είναι καλό γιατί έχει έντονη ταυτότητα.....είναι πετυχημένο! Βέβαια, ξέρω ότι είναι πολύ συνηθισμένο στα Ισπανικά στην καθομιλουμένη
Ξέρεις;;;:nuts::nuts:Επιτέλους κάποιος που ξέρει!!
Να σαι καλά..με ξελάσπωσες!!:laugh::love:
Η δημιουργική φαντασία (ευτυχώς για όλους μας) δεν λείπει από κανενα μέλος.
Όλα τα ψευδώνυμα εχουν τη σημασία τους και ενίοτε τη γοητεία ή και το μυστήριό τους.
Τώρα όσο για το δικό μου,περί ορέξεως....:lock:
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Ξέρεις;;;:nuts::nuts:Επιτέλους κάποιος που ξέρει!!
Να σαι καλά..με ξελάσπωσες!!:laugh::love:
Κούκλα μου τίποτα δεν είναι τυχαίο....έτσι απλά για να υπάρχει...κάθε τι έχει την ιστορία του και τη σημασία του....
Quote:
Originally Posted by
ζουπιαρα
Εγώ παιδιά απλά χρησιμοποίησα το υποκοριστικό με το οποίο με προσφωνεί ο καλός μου όταν θέλει να με καλοπιάσει ή έχει διάθεση για τρυφερότητες...Α!Καλημέρα!:bi gsmile:
ζουπιάρα??? :toung:Σε......ζουπάει δηλαδη??? tres sexy!!!:wink2::amuse: