Re: Έρωτας με διαφορά ηλικίας
Μου άρεσε πολύ αυτό που γράφτηκε για το Λέοντα και το εκκαθαριστικό... :laugh:
Πάντως σε μια πρόσφατη ιστορία που πήγε να ξεκινήσει με κάποιον 6 χρόνια μικροτερό μου αν και μου άρεσε πολύ δεν ξεκίνησα κάτι μαζί του.Ίσως έφταιγε ότι ήταν πολύ μικρός...Αν δηλαδή τον συναντούσα όταν εγώ θα ήμουν 35 κι αυτός 30 τα πράγματα να ήταν διαφορετικά καθότι σίγουρα θα ήταν κι ο ίδιος πιο ώριμος...
Σε γενικές γραμμές δεν κατακρίνω τέτοιου είδους έρωτες απλά προσπαθώ να τους αποφεύγω μιας και τα περισσότερα παραδείγματα δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι εφήμερο...Θα μου πεις βέβαια ότι ένας έρωτας με δυο άτομα κοντά στην ηλικία δεν μπορεί να είναι εφήμερος;Μπορεί απλά τώρα μιλάμε για θέματα πιθανοτήτων...Κατά τη γνώμη μου ένας έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας έχει περισσότερες πιθανότητες να τελειώσει πιο γρήγορα...Όχι πάντα αλλά τι περισσότερες φορές...:cry:
Εγώ λιγάκι δύσκολα θα μπορούσα να ερωτευτώ κάποιον που είναι παραπάνω απο 5 χρόνια μεγαλύτερος μου... Αν και λένε ποτέ μη λές ποτέ, θεωρώ αυτή τη περίπτωση λίγο δύσκολη. Θέλω μέχρι ενός σημείου να συμβαδίζω με τον άλλον και να έχω κάποια κοινά πράγματα στην καθημερινότητα... Δεν θα μπορούσα δηλαδή να είμαι πχ 16 χρονών να πηγαίνω σχολείο και ο άλλος να είναι 23 και να πηγαίνει φαντάρος..:wacko: Τις σχέσεις που γίνονται μετά τα 40 και υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν τις κατακρίνω γιατί τότε ο άνθρωπος ζητάει άλλα πράγματα και δίνει περισσότερη σημασία στην εμπειρία και στον χαρακτήρα του άλλου. Όλες τις άλλες σχέσεις όμως δεν τις βλέπω με καλό μάτι γιατί λίγο σπάνια, δεν παίρνει ο ένας κάτι από τον άλλον... Είναι λίγο δύσκολο. Υπάρχει στις περισσότερες περιπτώσεις (όχι όλες), μία δόση συμφέροντος.:embarrest
Μου αρέσουν οι άντρες που είναι μεγαλύτεροί μου, με μια διαφορά ηλικίας μέχρι 7-8 χρόνια..Έχουν κάτι να μου πουν, έχουν ζήσει περισσότερα πράγματα και οι εμπειρίες τους είναι σαφώς διαφορετικές. Δεν νομίζω -πάντα με μια μικρή επιφύλαξη, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει- ότι θα μπορούσα να κάνω σχέση με άντρα μικρότερο ή συνομήλικο..
έχω μια σχέση με κάποιον μεγαλυτερό μου κατα 11 χρονια. είμαι πολύ ευτυχισμένη και τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δεν πηγάζουν από τη διαφορά της ηλικίας μας. οι δικοί μου κρατούν αποστάσεις, χωρίς ποτέ να γίνονται επικριτικοί. έτυχε να ερωτευτώ αυτόν τον άνθρωπο και τις περισσότερες φορές λησμονούμε το γεγονος ότι δεν είμαστε συνομήλικοι. υπάρχει πλεόνασμα αλληλοσεβασμού και καταφανής προσωπική ελευθερία..
Εγώ ποτέ δεν κατέκρινα τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.. Πρέπει ο άντρας να είναι λίγο ώριμος.:love: Να έχει εμπειρία από τη ζωή και να ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σε έχει δίπλα του.
γιατί καλέ είναι απίθανο οι παρθένοι να κάνουν σχέση με μεγαλύτερο?μαλλον επηρεάζομαι από ωροσκόπο!!!
αυτό που κοιτάω σε κάποιον πάνω απο όλα είναι η επικοινωνία.να καταλαβαίνει δηλαδή τι λεω και τι εννοω πισω απο αυτό κάποιες φορες.
Με νοιάζει η συντοφικότητα και κοιτάω πολύ τη συμπεριφορά του άντρα απέναντι στη γυναίκα σε πολλά θέματα.
Αυτα ένα άτομο στα 24 δύσκολο να μου τα προσφέρει αλλα όχι απιθανο φυσικά.
αυτό που μετράει είναι η χημεία που θα νιώσω όταν γνωρίσω κάποιον.
Έτσι δε κοιτάω τίποτα αλλο.Δε με νοιάζει κάτι άλλο.
οι κανόνες υπάρχουν αλλα δε νομιζω ότι είναι ανήθικο να μαι με κάποιον 20 χρόνια μεγαλύτερο αν πραγματικα μου το φωνάζει η καρδια και η ψυχή μου.
Δε ξέρω τι θα προδιαγράψει το μέλλον αλλα αυτό και με κάποιον συνομίληκο παλι δε θα το ξέρω.Το θέμα είναι να ζήσω αυτό που επιθυμώ για όσο αντέξει.
Θα μου προσφέρει πολλα και κυρίως αναμνήσεις.Στη ζωή δεν είμαστε για να λειτουργουμε με βάση το ''σωστο'' και το ''λάθος'' αλλα για να ΖΟΥΜΕ
Θεωρώ πολύ χειρότερο μία γυναίκα να ναι με κάποιον παντρεμένο παρά με κάποιον μεγαλύτερο.Πάλι δεν είναι όμως θέμα ηθικής ή κανόνων.Ειναι θέμα ανθρωπιας.
οταν ερωτευόμαστε δε κοιτάμε ληξιαρχική πράξη γεννήσεως.
Δεν κοιτάμε τίποτα που μπαινει ανάμεσα στα ''θέλω'' μας από τη στιγμή βέβαια που δεν δημιουργουμε προβλήματα σε άλλους με τις πράξεις μας.
[quote=taurus_24;39989]αυτό που κοιτάω σε κάποιον πάνω απο όλα είναι η επικοινωνία.να καταλαβαίνει δηλαδή τι λεω και τι εννοω πισω απο αυτό κάποιες φορες. /quote]
Και τι είναι ο άνθρωπος μελλοντολόγος ή χαρτορίχτρα για να τα καταλαβαίνει? Καλύτερα να του ζητήσεις να πάει στην άκρη ενόω βουνού να σου φέρει ένα λουλούδι παρά να καταλάβει τι εννοείς πίσω από αυτά που του λες! Θα πρέπει να του το εξηγείς και μετά να του το σχεδιάζεις κιόλας για να το καταλάβει:cheesy:
[QUOTE=panther;39996]
Quote:
Originally Posted by
taurus_24
αυτό που κοιτάω σε κάποιον πάνω απο όλα είναι η επικοινωνία.να καταλαβαίνει δηλαδή τι λεω και τι εννοω πισω απο αυτό κάποιες φορες. /quote]
Και τι είναι ο άνθρωπος μελλοντολόγος ή χαρτορίχτρα για να τα καταλαβαίνει? Καλύτερα να του ζητήσεις να πάει στην άκρη ενόω βουνού να σου φέρει ένα λουλούδι παρά να καταλάβει τι εννοείς πίσω από αυτά που του λες! Θα πρέπει να του το εξηγείς και μετά να του το σχεδιάζεις κιόλας για να το καταλάβει:cheesy:
γενικά καλέ να καταλαβαίνει μην είναι ζαβό!!:nuts:
θέλω να ειναι τσακάλι!!!!!!:love:
Περναω το συντροφο μου 5 χρόνια, είναι κάποιες φορές που νιώθω όντως τη διαφορά κυρίως σς θέματα τρόπου επικοινωνίας.. αλλά είμαι μαζί του επειδή νιώθω ότι σε αρκετά πράγματα είναι ώριμος αλλα .. υπάρχει παντα ένα αλλά..είναι και μακριά επειδή σπουδάζει και μου λείπει και δυσανασχετω..Πάντως πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κουραστούμε σε μια σχεση, αν αξίζει έρχονται όλα από μόνα τους, εννοείται τα όμορφα.., και τα "φαινομενικά" άσχημα πάλι κάπου όμορφα βγαίνουν..Απλά ρισκάρουμε.Και η ζωή άλλωστε ένα ρίσκο δεν είναι?