Ανάλογα το χάρτη και τις όψεις που δημιουργεί ο Ήλιος & ο ωροσκόπος με τους λοιπούς πλανήτες. Γιατί σκέψου έναν Αιγόκερω με ωροσκόπο Υδροχόο πως θα λειτουργεί!!!
Όπως επίσης και τα βιώματα - εμπειρίες και τις ανάγκες του κάθε ατόμου;)
Printable View
Δεν νομίζω ότι ένας Αιγώκερος θα ήταν τόσο εύκολο να αισθανθεί ανασφάλεια... Εγώ προσωπικά σαν Αιγώκερος με ωροσκόπο Ταύρο κουράστηκα να τους "νταντέβω" κάθε λίγο και λιγάκι... από προσωπική μου εμπειρία(στενή φιλία με γυναίκα υδροχόο με ωροσκόπο δίδυμο και σχέση με άντρα υδροχόο με ωροσκόπο επίσης δίδυμο:cry: ) έβγαλα το συμπέρασμα ότι το να στηρίζονται στις πλάτες των άλλων είναι το καλύτερό τους.
Και γω πιστευω οτι τα ατομα που ειναι σε σχεση αλλα παρολα αυτα δεν μπορουν να την κρατησουν σταθερη ειναι και οι πιο ανωριμοι και οι πιο ανασφαλεις του ειδους
Τα ατομα που εντυπωσιαζονται με το παραμικρο απο τα γυρω τους (ειτε ανθρωπους και αντικειμενα). Και που δεν αρκουνται σε μια εμπειρια και ποτε δεν ειναι ευχαριστημενοι απο μια εμπειρια στην ζωη τους.
Ατομα που δεν μενουν ευχαριστημενοι με αυτο που εχουν αλλα θελουν και αλλα...
---------------------------------
Αστρολογικα μεταξυ Υδροχοου και Αιγοκερου.
Μαλλον ο Υδροχοος ειναι ο πιο ανωριμος και ο πιο απιστος...αν δεν κανω λαθος
Αν και προσωπικα δεν γνωριζω κανενα υδροχοο(ο/η) αλλα ουτε και τρελαινομαι να συναντησω για τους ευνοητους λογους...
Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι Alien?
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ!!
Apo ta pio apista zwdia oi toxotes...einai apistefto posous toxotes gnwrizw kai einai oloi...
einai omws kai toso ma toso goiteftikoi...
Nala
Iχθύες-Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι νομίζω έρχονται πρώτοι στην απιστία...
correct me if I'm wrong...:crazy:
συμφωνω...
είμαστε ατακτούληδες τι να κάνουμε;:bigsmile:
Λιγουλάκι λιγουλάκιιιιιι....:σφύριγμα
:nuts:
..........:σφύριγμα :σφύριγμα :respect: όσο πρέπει για να μη βαρεθούμε...
αλλα οι υπόλοιποι δεν το βλέπουν έτσι....δεν είναι ανοιχτόμυαλοι βρε παιδιά:toung: