Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
καλημερα και καλες γιορτες, ονομαζομαι Ισαβελλα :)
Quote:
Originally Posted by
nonta
ΚΑΛΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ!
Quote:
Originally Posted by
ISABELLA22
καλημερα και καλες γιορτες, ονομαζομαι Ισαβελλα :)
Καλώς μας ήρθατε!
Καλές γιορτές να έχετε με πολλές όμορφες και χαρούμενες στιγμές! :Holly2::Holly2:
Πολλούς χαιρετισμούς προς όλους και από το fotonio! Ελπίζω να γνωριστούμε μέσα από αυτές τις σελίδες και να γίνουμε όλοι πολύ καλοί φίλοι.
Εχω μία ερώτηση: προς όποιον ασχολείται με το θέμα (αστρολογικά πάντα, αλλά και με όποιον άλλο τρόπο):
Τί προβλέπεται για τον Δεκέμβριο του 2012, σε παγκόσμιο επίπεδο; πιστεύεται ότι είναι άλλη μία ανότη δοξασία ή υπάρχει κάτι εδώ; Τί λένε τα άστρα για το θέμα αυτό;
Quote:
Originally Posted by
Fotonio
Πολλούς χαιρετισμούς προς όλους και από το fotonio! Ελπίζω να γνωριστούμε μέσα από αυτές τις σελίδες και να γίνουμε όλοι πολύ καλοί φίλοι.
Εχω μία ερώτηση: προς όποιον ασχολείται με το θέμα (αστρολογικά πάντα, αλλά και με όποιον άλλο τρόπο):
Τί προβλέπεται για τον Δεκέμβριο του 2012, σε παγκόσμιο επίπεδο; πιστεύεται ότι είναι άλλη μία ανότη δοξασία ή υπάρχει κάτι εδώ; Τί λένε τα άστρα για το θέμα αυτό;
Καλησπέρα Fotonio :bigsmile: Καλώς ήρθες στο site!
Όσον αφορά το ερώτημά σου κάνε μια αναζήτηση στα θέματα και θα ανακαλύψεις διάφορα άρθρα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν & να σου λύσουν τις όποιες απορίες!!!
Καλή περιήγηση:love:
xoxo
Quote:
Originally Posted by
Fotonio
Χαμος θα γινει...χεχεχε :laugh::toung:
YouTube - Nibiru 2012 - The end of the World HD
Quote:
Originally Posted by
Fotonio
Quote:
Originally Posted by
altec37
Αστρολογική διερεύνηση μιας «προφητείας» - Αστρολογία για όλους
Να πω και εγω ενα γεια χαρα και χρονια πολλα με τη σειρα μου ως καινουριο μελος! Ανυπομονω να μαθω πολλα πολλα για την αστρολογια.
Καλη συνεχεια σε ολους!
Quote:
Originally Posted by
30fillo
Να πω και εγω ενα γεια χαρα και χρονια πολλα με τη σειρα μου ως καινουριο μελος! Ανυπομονω να μαθω πολλα πολλα για την αστρολογια.
Καλη συνεχεια σε ολους!
:bigsmile::welcome:!!!!! Καλή περιήγηση!!!:bigsmile:
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά.Να έχουμε όλοι μία παραγωγική αστρολογική χρονιά!