Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!!!
Printable View
Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!!!
DrMaroulita αν είναι εύκολο θα με εξυπηρετούσε πολύ να μου έβγαζες τον γενέθλιο χάρτη, με θέσεις πλανητών, πλανητοειδών,αστεροειδών πλανητών της Ουράνιαν και όψεις(26/2/'85 ώρα13:55 Αθήνα).Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
θα μπορουσα παρακαλω να εχω και εγω ολα τα συμβολα στο χαρτη μου ηρα.αδης και τα αλλα γεννηθηκα 9-11-1967 της12.30 το μεσημερη στην κερκυρα:toung:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ FORUM.. ΔΙΑΝΥΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ?! ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 16/03/84 ΣΤΙΣ 09:30-09:35(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ η' ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ?? ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?!) ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 20/03/80 ΣΤΙΣ 02:35-02:45. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!:bigsmile:
hello!na kanw mia erwtisi?mporei na moy pei kapoios pws 8a brw pou exw tin sunodo mou?exw geni8ei 24/11/86 kai wra 12:30 to prwi.an xreiazeste kapoia alli pliroforia gia na mou to breite peite mou!
Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Ας πούμε που βρίσκεται η Λίλιθ σου; (Μιας και σε αυτό το άρθρο ήταν το ποστ σου)
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε αν εχω σχεδια Ταυ-τετραγωνου,μεγαλου σταυρου,και μεγαλου τριγωνου στον γενεθλιο!Και κατι ακομα διαβασα οτι αν ο Ηλιος και η σεληνη κανουν συνοδο στις πρωτες μοιρες του ζωδιου τοτε εξασθενει τον ηλιο!Οι πρωτες μοιρες ειναι μεχρι ποσες???π.χ μεχρι 9???ΕΥχαριστω εκ των προτερων!(17 12 90 Αθηνα,20:40)