-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γιατι κατερινα μου σας εδεινα χαρα και ζωντανια ? :blink: πως το κανω αυτο δεν ξερω :toung:
-
γεια σασ κ απο μενα κ εγω ειμαι καινουργια στο σιτε σασ... απο καιρο εψαχνα να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη κ δεν μπορουσα, ευχαριστω λοιπον εσασ που με τοσο ευκολο τροπο μου λυσατε την απορια μου...
υπαρχει μηπως κ καποιοσ τροπος να μου εξηγησουν τι σημαινουν ολα αυτα???
-
Quote:
Originally Posted by
johhnydepp4ever
γεια σασ κ απο μενα κ εγω ειμαι καινουργια στο σιτε σασ... απο καιρο εψαχνα να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη κ δεν μπορουσα, ευχαριστω λοιπον εσασ που με τοσο ευκολο τροπο μου λυσατε την απορια μου...
υπαρχει μηπως κ καποιοσ τροπος να μου εξηγησουν τι σημαινουν ολα αυτα???
Καλώς ήρθες και σύ αγαπητή johhnydepp4ever :cheesy:!!! Μπράβο σου! :bigsmile:Διάλεξες το καλύτερο αστρολογικό σάιτ. Δωρεάν ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σου θα βρεις εδώ:
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
Περισσότερα άρθρα για μελέτη και κατανόηση εδώ:
Αστρολογία Ζώδια Ωροσκόπιο Μεταφυσική Παραψυχολογία
Καλή περιήγηση και καλή διαμονή! Α! και μη ξεχάσεις να διαβάσεις τους όρους χρήσης του σάιτ!
-
σε ευχαριστω πολυ φιλη μου για την βοηθεια:love:
-
Γειά σας! καλως σας βρήκα!
alpap3
-
Quote:
Originally Posted by
alpap3
Γειά σας! καλως σας βρήκα!
alpap3
Καλώς μας βρήκες και καλώς ήρθες στην παρέα μας!:bigsmile:
-
καλησπερα σας!!! ειμαι καινουργιο μελος και ακομα ψαχνομαι η αληθεια ειναι!!!;) προσπαθω ομως ειναι ενα πολυ ενδιαφερων κομματι για μενα η αστρολογια!!! καλη συνεχεια στην καλη δουλεια!!!! τα λεμε
-
Quote:
Originally Posted by
red-fairy
καλησπερα σας!!! ειμαι καινουργιο μελος και ακομα ψαχνομαι η αληθεια ειναι!!!;) προσπαθω ομως ειναι ενα πολυ ενδιαφερων κομματι για μενα η αστρολογια!!! καλη συνεχεια στην καλη δουλεια!!!! τα λεμε
:bigsmile:Καλώς ήρθες και καλή περιήγηση!!!:cheesy:
-
-
Quote:
Originally Posted by
vasakion
geia sas:love:
Γεια σου και εσένα!:bigsmile:
Καλώς ήρθες, μη γράφεις όμως με greeklish.
-
Γειά και απο μένα!
Είμαι Ζυγός με Αφροδίτη-¶ρη-Ερμή & Ποσειδώνα στον Σκορπιό! Σελήνη στον Καρκίνο και μάλιστα στον 7ο οίκο! και πάλι καλά ωροσκόπο Τοξότη!
-
Quote:
Originally Posted by
anthi.D
Γειά και απο μένα!
Είμαι Ζυγός με Αφροδίτη-¶ρη-Ερμή & Ποσειδώνα στον Σκορπιό! Σελήνη στον Καρκίνο και μάλιστα στον 7ο οίκο! και πάλι καλά ωροσκόπο Τοξότη!
καλωσορισες στο :horoscope:
-
Καλησπέρα και απο εμένα. Νομίζω πως βρήκα επιτέλους μια σελίδα η οποία μπορεί να μου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για πολύ καιρό. Η δουλειά σας είναι με λίγα λόγια Καταπληκτική και ένα Μπράβο ίσως να φαντάζει λίγο ή φτωχό μπροστά σε αυτό που κάνετε. Επειδή όμως απο φύση μου έχω μάθει να λέω ευχαριστώ ... θα σας το πω έτσι απλά απο καρδιάς που με καλοδεχτήκατε στην παρέα σας. Καλη συνέχεια σε όλους και ... θα τα ξαναπούμε σύντομα.
-
Quote:
Originally Posted by
mlr0909
Καλησπέρα και απο εμένα. Νομίζω πως βρήκα επιτέλους μια σελίδα η οποία μπορεί να μου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για πολύ καιρό. Η δουλειά σας είναι με λίγα λόγια Καταπληκτική και ένα Μπράβο ίσως να φαντάζει λίγο ή φτωχό μπροστά σε αυτό που κάνετε. Επειδή όμως απο φύση μου έχω μάθει να λέω ευχαριστώ ... θα σας το πω έτσι απλά απο καρδιάς που με καλοδεχτήκατε στην παρέα σας. Καλη συνέχεια σε όλους και ... θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι όμορφο να βλέπεις και αποδιδει η ομαδική δουλειά σε κάτι που αγαπάς!!!
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
-
καλησπερα,
είμαι καινουρια και ομολογώ πως δεν ξέρω να χειριζομαι καλά το λογαριασμό μου!
θα ήθελα να κανω μια ερώτηση, μπορώ εδώ ή σε κάποια άλλη ενότητα?
Ευχαριστώ
:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
CAPRIC
καλησπερα,
είμαι καινουρια και ομολογώ πως δεν ξέρω να χειριζομαι καλά το λογαριασμό μου!
θα ήθελα να κανω μια ερώτηση, μπορώ εδώ ή σε κάποια άλλη ενότητα?
Ευχαριστώ
:embarrest
Καταρχήν καλώς μας ήρθες! :bigsmile:
Αναλογα με την απορία που έχεις, μπορείς να δεις σε ποια υποενότητα ταιριάζει, διαβάζοντας τα επισημασμένα. Ετσι θα κάνεις την ερώτηση που θες στην σωστή ενότητα, και θα μπορεσουν περισσοτερα μέλη να την δούν και να απαντησουν!
-
γεια σας παιδακια!!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
μπανανιτα
γεια σας παιδακια!!!!!!!!
Γεια σου και εσένα!
Καλώς μας ήρθες! :bigsmile:
-
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος. Το όνομα μου είναι Μαρία και είμαι υδροχόος. Δεν ξέρω πολλά από αστρολογία, το ενδιαφέρον μου για το site ξεκίνησε από τα άρθρα παραψυχολογίας. Εχω αρκετά δυνατή διαίσθηση και πολλές φορές την ικανότητα να προβλέψω το μέλλον μέσω των ονείρων.
-
Quote:
Originally Posted by
SEASTORM
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος. Το όνομα μου είναι Μαρία και είμαι υδροχόος. Δεν ξέρω πολλά από αστρολογία, το ενδιαφέρον μου για το site ξεκίνησε από τα άρθρα παραψυχολογίας. Εχω αρκετά δυνατή διαίσθηση και πολλές φορές την ικανότητα να προβλέψω το μέλλον μέσω των ονείρων.
καλως ορισες λοιπον στο καλυτερο αστρολογικο σατ!!!!!
καλη πλοηγηση σου ευχομαι!!:bigsmile:
-
Καλησπερα και απο μενα:))Αλεξης!
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Αλέξη! :bigsmile:
Καλή περιήγηση στις σελίδες μας! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
alexei
Καλησπερα και απο μενα:))Αλεξης!
-
-
Quote:
Originally Posted by
EleniV
Γεια χαρα σε ολους...
Γεια σου και εσένα.
-
Καλη σας μερα!!! ειμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη.
Πολύ ενδιαφέρουσα η σελίδα σας αλλα δυσκολέυομαι να την μαθω.Ειμαι λίγο στόκος...:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
smurff
Καλη σας μερα!!! ειμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη.
Πολύ ενδιαφέρουσα η σελίδα σας αλλα δυσκολέυομαι να την μαθω.Ειμαι λίγο στόκος...:toung:
Kαλώς την smurff! :love:
Mην ανησυχείς, θα εξοικειωθείς σιγά σιγά. Στην κεντρική σελίδα πάνω δεξιά, είναι η μηχανή αναζήτησης, μπορείς να βάζεις λέξεις-κλειδιά και να βρίσκεις άρθρα και συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν. Επίσης εδώ είναι συγκεντρωμένο όλο το αρχείο θεμάτων. Διάβασε και την σχετική ανακοίνωση και τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου να τα μάθεις..
Καλή συνέχεια..:love:
-
Γειαααααα σας κ απο μενα! Ειχα ακουσει πολλα καλα λογια για τη σελιδα σας κ ηρθα να το διαπιστωσω! ;)
-
Quote:
Originally Posted by
katehidder
Γειαααααα σας κ απο μενα! Ειχα ακουσει πολλα καλα λογια για τη σελιδα σας κ ηρθα να το διαπιστωσω! ;)
Καλωσήρθες :bigsmile: και σε διαβεβαιώ ότι έκανες την καλύτερη επιλογή!! :love:Καλή περιήγηση!! :love:
-
:bigsmile: Geia sas paidia!!!!!!to site einai super.!exete polu endiaferonta themata...
-
Quote:
Originally Posted by
aFirimeni02
:bigsmile: Geia sas paidia!!!!!!to site einai super.!exete polu endiaferonta themata...
καλωσηρθες λοιπον!!!
καλη πλοηγηση σου ευχομαι!:bigsmile::nogrgl
-
καλημέρα σας και εγώ καινούργια στη παρέα σας, πολύ καλό το site σας, εύχομαι τα καλύτερα και ευχαριστώ όλους τους αστρολόγους και τους διαχειριστές του site που μας βοηθάτε με τις γνώσεις σας, ώστε να μάθουμε αστρολογία. :bigsmile: Ήθελα με την ευκαιρία να μάθω πως μπορώ να παρακολουθήσω μαθήματα αστρολογίας on line, ελπίζω να μην είναι αργά για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα έστω και τώρα. Θα πάρω τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Ελπίζω το τηλέφωνο που βρήκα να είναι σωστό και να μην έχει αλλάξει.
-
-
Quote:
Originally Posted by
jeos21
γεια σας και απο μενα
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες και καλή περιήγηση!!!!:cheesy:
-
-
Quote:
Originally Posted by
vikoula
geia sas!!
-
-
Quote:
Originally Posted by
Gray
Γειά σας :bigsmile:
Γεια σου και εσένα:bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
ka8rin
Γεια σας !
-
Καλησπέρα σε όλους και όλες σας. Είμαι πολύ καινούριο μέλος, μόλις τώρα έκανα εγγραφή! Σας εύχομαι τα καλύτερα. Σας αφήνω όμως τώρα, γιατί πρέπει να το εξερευνήσω!
:bigsmile: