Χρόνια Πολλά Αθηνούλα!
Σου εύχομαι πάντα χαρούμενη και αισιόδοξη!
:love::love::love::love:
Printable View
Χρόνια Πολλά Αθηνούλα!
Σου εύχομαι πάντα χαρούμενη και αισιόδοξη!
:love::love::love::love:
Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια !!! :bigsmile:
Ευχαριστω πολυ Ρανια , Δεσποινα , την white , leoma , skorpio kai getzaki !!! Οτι επιθυμειτε και σεις κοριτσια .. και Χρονια πολλα αν εχετε ατομα που γιορταζουν !!! :love:
Χρονια πολλα Αθηνουλα κι απο μενα!!! Οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!:love:
[Γι αυτο .... να προσεχεις τι ευχεσαι!!!:cheesy::cheesy:]
Χρονια Πολλα κι απο μενα Αθηνουλα κ οτι επιθυμεις!
Aγαπημενη Αθηνουλα.Χρονια Πολλα κ Χρονια Καλα.:bigsmile::love::bigsmile:
Χρόνια καλά και από μένα!
Χρόνια πολλά Αθηνούλα μου! ότι επιθυμείς να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!
Πολύχρονη Αθηνούλα! Εύχομαι ότι ποθείς, να το πάθεις :toung:
skorpion, voulatain, Μαρια , ΚALIANA και kia σας ευχαριστω πολυ !!! Να ειστε καλα ολες σας !!! Και σεις οτι επιθυμειτε ... Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας !!:love::love::love:
ΥΓ:kia .. ας το παθω τοτε !!! :w00t:
Αάάάάχχχ υπαρχει ζωδιο που θα με δεχτει αν απο τα 51,100 γραμ παω στα 52,000 ? Που να αγαπαει τις πληθωρικες γυναικες βρε ... :cheesy:
Και τι να παρω ? φορτηγακι σαν το δικο σου ? να με μετακινουν ..... :bigsmile: Ελα σε πειραζω !!! :love:
Ε τον αντρα δεν τον βρισκεις και τοσο ευκολα ... πρεπει να εχει πολλα χαρισματα . . . Οπως το να μαγειρευει .. που λεει ο λογος βρε παιδι μου ..
Το πτυχιο ειναι το στανταρ παντως ... !!!!!!! :nuts:
Ευχαριστω Δημητρη μου , να εισαι καλα !!!
Χρόνια πολλά και απο μένα σε όσους έχουν την ονομαστική τους εορτή:bigsmile:
Τις ευχές μου στην Κυριακή -starfish για τα γενεθλια της!Να τα εκατοστήσεις αστερία μας:love:
Κυριακή, πολύχρονη και ευτυχισμένη :bigsmile:
Κυριακή, αν και Δευτέρα σήμερα, χρόνια πολλά! (Την ονομαστική σας εορτή τουλάχιστον, εσείς οι Παρασκευούλες και οι Σάββες//Σαββούλες πρέπει να εισηγηθήτε να την κάνουν κινητή :bigsmile:)
Φωτεινουλι μου, Μητσακο και Γιαννη, σας ευχαριστω θερμα για τις ευχες σας!! [Οσο θερμα μου επιτρεπουν οι θερμοκρασιες της εποχης!:cheesy::cheesy:]
:love::love:
**Βρε Αθηνουλα, εχεις την γιορτη σου την μερα των γενεθλιων μου?? [Η εχω τα γενεθλια μου την μερα της γιορτης σου?:nuts::nuts:]
Πολυχρονη!!!Κυριακη.
Χρονια Πολλα λοιπον και καλα ! Ευχομαι να εχεις πανω απο ολα υγεια ( γιατι χωρις υγεια δεν μπορεις να χαρεις ουτε την ευτυχια , ουτε την αγαπη .. ) να εισαι ευτυχισμενη και γεματη αγαπη . Να σκορπας γυρω σου χαρα και γελιο και να ομορφαινεις με την παρουσια σου , αυτο τον χωρο Κυριακη μου !!! Οτι επιθυμεις καλη μου !
*** Και τα δυο σωστα ειναι . Επομενως οπως και να το δεις ειναι Perfect
Να τα εκατοστησεις Κυριακη οι χαρουμενες μερες απο εδω και περα ειναι.- Η ζωη σου να ειναι παντα γεματη υγεια και αγαπη - αγαπητο μου μελος :love::love::love:
με αγαπη Δεσποινα:love:
Υ.Γ κοιταξα εκει που λεει για οποιους εχουν γενεθλεια σημερα και δεν το εγραφε:cry:μηπως δεν το ειδα:cry:;;
Χρόνια πολλά κι από μένα starfish!Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα καλά!:bigsmile:
Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα κι από μένα, starfish...:bigsmile:
:love:
...και σε όσους άλλους έχουν γενέθλια σήμερα..
Χρονια πολλα....στην Αθηνουλα και στην Κυριακη.....
:love::love:
Χρόνια πολλά Κυριακή! :bigsmile:
Κυριακή μου...σου αφιερώνω...:love::love:
"Όσες ευχές απλόχερα
οι άλλοι θα σου πούνε
εγώ απλά σου εύχομαι
αλήθεια να γενούνε..." Ζουριδάκη Βίκυ
...και σ' εσένα Αθηνααααααααααα!!! :nuts:
Καλημερα παιδια!! Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και σας ευχομαι κι εγω, καθε ευχη που δινετε να γυρναει ως θετικη ενεργεια στη ζωη σας στο πολλαπλασιο!!
Να ειστε καλα!:love:
Αν και άργησα λίγο..
Κυριακή μου Χρόνια σου Πολλά και από μένα..
κάθε επιθυμία σου..ευχή μου..:love::cheesy:
:bigsmile:Χρόνια πολλά σε όσους παρθένους έχουν γενεθλια σήμερα.
Χρονια Πολλα Κυριακη και ευτυχισμενα κ με πολυ αγαπη πασπαλισμενα!
Ευχαριστω πολυ Μαριες μου!!:cheesy::love::love:
Χρονια καλά κι ευτυχισμένα κι απο μένα Κυριακή μου :love:
δεν πήρα πρέφα...Χρόνια πολλά κι από μένα starfish :) και φυσικά καλά,γεμάτα δυνατές συγκινήσεις - καλές και κακές...τίποτα ουδέτερο όμως...:love:
φιλάκια...:love:
Ευχαριστω καλη μου!!Ας ειναι ομως οι κακες ...μονο γαρνιτουρα, γιατι ως .. κυριο πιατο τις εχω χορτασει!!!:nuts:
Να εισαι καλα!!:love:
**Το καλο με τις πολλες κακες συγκινησεις, ειναι οτι απο ενα σημειο κι επειτα δεν σου κανουν πια εντυπωση!! [Εμενα τουλαχιστον:bigsmile:]
Να τα εκατοστησεις Μαρια -Ζωη και απο το σωστο μερος για ευχες του σαιτ
χρονια πολλά και γλυκά! σου ευχομαι να έχεις πάντα αγάπη στη ζωή σου!αγάπη από εσένα ...για σενα...για όσους σε γεμιζουν...να σε γεμιζουν παντα!φιλια!
Αθηνουλα 85 σου ευχομαι υγεια και ευτυχια κοπελα μου και η ζωη σου να ειναι οπως εσυ την εχεις ονειρευτει ,και να μας ερθεις με το καλο- οταν τελειωσεις τις σπουδες σου -πισω στην πατριδα.
Να τα εκατοστησεις
Δεσποινα
Πολλές ευχές κι από μένα.
:love:
Αθηνουλα μας.Πολυχρονη!!!Γερη κ Ευτυχισμενη!:love: