-
Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Quote:
καλησπέρα σε όλους σας
Είμαι καινούριο μέλος στο σαιτ και εδώ θα πρέπει να έχετε τα συγχαρτήριά μου για την πολύ καλή δουλειά .
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τον ωροσκόπο μου διότι μία μου βγαίνει Καρκίνος και την άλλη Λέων . Εαν δηλαδή αλλάξω την ζώνη ώρας αλλάζει και ο ωροσκόπος .Αλήθεια τι είναι η ζώνη ώρας και πως μπορούμε να την γνωρίζουμε?
Γεννήθηκα στις 8 Σεπτεμβρίου 1981 και ώρα 02:30 στο Ηράκλειο - Κρήτης
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αγαπητή mariage,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 19 μοίρες και 41 λεπτά του Καρκίνου.
Η ζώνη ώρας είναι η τοπική ώρα που έχει κάθε περιοχή της γης, με σημείο αναφοράς την ώρα Γκρίνουιτς (εκεί όπου είναι ο Πρώτος Μεσημβρινός). π.χ. άλλη είναι η ζώνη ώρας στην Αθήνα και άλλη στο Λονδίνο. Ανάλογα με την περιοχή γέννησης επιλέγεται και η συγκεκριμένη ζώνη ώρας στα σχετικά προγράμματα. Δεν είναι κάτι που εμείς το επιλέγουμε.
Quote:
Originally Posted by
KISS237L
Καλημέρα, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να με βοηθήσετε να μάθω τον ωροσκόπο μου.
Γεννήθηκα 20/11/1972, ώρα 3:50π.μ. (ξημερώματα ) Δευτέρας, στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγαπητή KISS237L,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 16 μοίρες και 35 λεπτά του Ζυγού.
-
απορία ωροσκόπου
Θα θελα να μάθω τον ωροσκόπο μου, γιατί άλλοι τον βγάζουν δίδυμο και άλλοι καρκίνο.
είμαι γεννημένη 7/6/69 στις 6.30 το πρωί στη Θεσ/νίκη και ο σύντροφος μου στις 10/8/80 στις 11.30 το πρωί στην Καλαμάτα. Αλήθεια ταιριάζουμε?
Υπάρχει επίσης κάποια σελίδα που να αναλύει τα χαρακτηριστικά των ζωοδίων με τους ωροσκοπους τους?
:love:
-
Re: απορία ωροσκόπου
Quote:
Originally Posted by
didimos
Θα θελα να μάθω τον ωροσκόπο μου, γιατί άλλοι τον βγάζουν δίδυμο και άλλοι καρκίνο.
είμαι γεννημένη 7/6/69 στις 6.30 το πρωί στη Θεσ/νίκη και ο σύντροφος μου στις 10/8/80 στις 11.30 το πρωί στην Καλαμάτα. Αλήθεια ταιριάζουμε?
Υπάρχει επίσης κάποια σελίδα που να αναλύει τα χαρακτηριστικά των ζωοδίων με τους ωροσκοπους τους?
:love:
Μπορείς να μάθεις τον ωροσκόπο σου και του συντρόφου σου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Υπολογισμός και ερμηνεία του ωροσκόπου σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που έχεις δώσει. Πατώντας Υπολογισμό, θα έχεις και την θέση του ωροσκόπου και το αντίστοιχο κείμενο με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του ωροσκόπου.
-
καλησπέρα-καλημέρα! Γεννήθηκα στις 14 Οκτωβρίου το 1976 στην Αθήνα. Η ώρα γέννησης είναι 17:20. ¶λλοι λένε πως έχω ωροσκόπο κριό και άλλοι ιχθύ... :unsure: Θα μπορούσατε να βοηθήσετε? Ευχαριστώ.. :cheesy:
τελικά στο site που αναφέρεται πιο πάνω "βγαίνω" κριός... κάτι μου λέει όμως ότι δεν είμαι...
τι λέτε?
-
Quote:
Originally Posted by
didimos
Αγαπητή didimos,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 06 μοίρες και 52 λεπτά του Καρκίνου.
ο ωροσκόπος του συντρόφου σου στις 15 μοίρες και 15 λεπτά του Ζυγού.
Για το άλλο που ρωτάς, θα σε βοηθήσει το ποστ της kia παραπάνω.
Quote:
Originally Posted by
katerkar
καλησπέρα-καλημέρα! Γεννήθηκα στις 14 Οκτωβρίου το 1976 στην Αθήνα. Η ώρα γέννησης είναι 17:20. ¶λλοι λένε πως έχω ωροσκόπο κριό και άλλοι ιχθύ... :unsure: Θα μπορούσατε να βοηθήσετε? Ευχαριστώ.. :cheesy:
τελικά στο site που αναφέρεται πιο πάνω "βγαίνω" κριός... κάτι μου λέει όμως ότι δεν είμαι...
τι λέτε?
Αγαπητή katerkar,
και όμως είσαι... ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 11 μοίρες και 30 λεπτά του Κριού.
-
Καλησπερα ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου! Γεννηθηκα στην Αθηνα στις 25 Ιουνιου 1985 στις 11.45 το μεσημερι. Σας ευχαριστω πολυ!
-
Quote:
Originally Posted by
gatzy
Καλησπερα ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου! Γεννηθηκα στην Αθηνα στις 25 Ιουνιου 1985 στις 11.45 το μεσημερι. Σας ευχαριστω πολυ!
Αγαοτή gatzy,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 12 μοίρες και 27 λεπτά της Παρθένου.
Αγαπητή gemini_87,
το ερώτημά σου έχει μεταφερθεί εδώ, μιας και ρωτάς γενικότερα για το ωροσκόπιό σου (γενέθλιο χαρτη) και όχι μόνο για τον ωροσκόπο σου.
-
Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!
Αλλα 8α ηθελα να μου πεις κ του αγοριου μου το ωροσκοπιο... εχει γεννηθει 5/2/88 κ ωρα 3.30 πμ!! Σ'ευχαριστω κ παλι!!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
gemini_87
Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!
Αλλα 8α ηθελα να μου πεις κ του αγοριου μου το ωροσκοπιο... εχει γεννηθει 5/2/88 κ ωρα 3.30 πμ!! Σ'ευχαριστω κ παλι!!:bigsmile:
Σου έχω ήδη απαντήσει στον σύνδεσμο που σου παρέθεσα!
-
Συγγνωμη αν σε κουραζω...απλα δεν μπορω με τιποτα να το βρω,με αυτον τον συνδεσμο!!:sad:
-
Quote:
Συγγνωμη αν σε κουραζω...απλα δεν μπορω με τιποτα να το βρω,με αυτον τον συνδεσμο!!
Μπορείς να δεις εδώ.
-
Γεια σας...θα ηθελα να μαθω το ωροσκοπιο το δικο μου κ του αγοριου μου!! εγω εχω γεννηθει 28/5/1987 ωρα 11:30 π.μ. στην Αθηνα...κ το αγορι μου, 5/2/1988 ωρα 3:30 π.μ. στην Αθηνα...
Ευχαριστω πολυ!!
-
Quote:
Originally Posted by
gemini_87
Γεια σας...θα ηθελα να μαθω το ωροσκοπιο το δικο μου κ του αγοριου μου!! εγω εχω γεννηθει 28/5/1987 ωρα 11:30 π.μ. στην Αθηνα...κ το αγορι μου, 5/2/1988 ωρα 3:30 π.μ. στην Αθηνα...
Ευχαριστω πολυ!!
Ο Ωροσκόπος σου είναι στις 16 μοίρες και 52 λεπτά του Λέοντα.
Ο Ωροσκόπος του αγοριού σου είναι στις 13 μοίρες και 18 λεπτά του Τοξότη.
-
Καλησπερα!θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω τον ωροσκοπο μου.ψαχνω καιρο να τον βρω!αλλοι μου λενε οτι ειναι καρκινος κ αλλοι λεων.Γεννηθηκα 14/04/1984 12:20 μ.μ στην Αθηνα.Ευχαριστω:bigsmile:
-
24 Ιανουαρίου 1988, 12 το μεσημέρι, Θεσσαλονίκη
-
Quote:
Originally Posted by
aries_xara
Καλησπερα!θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω τον ωροσκοπο μου.ψαχνω καιρο να τον βρω!αλλοι μου λενε οτι ειναι καρκινος κ αλλοι λεων.Γεννηθηκα 14/04/1984 12:20 μ.μ στην Αθηνα.Ευχαριστω
Αγαπητή aries_xara,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 22 μοίρες και 35 λεπτά του Καρκίνου.
Quote:
Originally Posted by
lilia
24 Ιανουαρίου 1988, 12 το μεσημέρι, Θεσσαλονίκη
Αγαπητή lilia,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 14 μοίρες και 03 λεπτά του Ταύρου.
-
Χαίρετε!
Θα θελα να μάθω τον ωροσκόπο του φίλου μου και μένα.
Τα δικά μου στοιχεία είναι 02/10/1983, 12.00 το μεσημέρι Λεμεσός, Κύπρος
Τα δικά του 28/02/1985, 05.00 το πρωί Λάρνακα, Κύπρος.
Ευχαριστώ!
Pan8iras xxx
-
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
kia ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΩ?? ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 16/03/84 ΣΤΙΣ 09:30-09:35 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η' ΤΑΥΡΟΣ Η' ΔΙΔΥΜΟΣ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.. ΓΙΝΕΤΑΙ??:unsure:
-
psaxno na wro ton oroskopo mu!! genimeni to 15/7/1977 kai ora 8.00 to proi..
pio ine? kai ean imuna genimeni stis 10.00 to proi pio tha itane?
efxaristo:bigsmile:
-
:idea: καλημέρα. θέλω να μάθω τον ωροσκόπο μοθ αν γεννήθηκα 03/05/1988 στην αθήνα και ώρα 19:45...
-
Quote:
Originally Posted by
pan8iras
Χαίρετε!
Θα θελα να μάθω τον ωροσκόπο του φίλου μου και μένα.
Τα δικά μου στοιχεία είναι 02/10/1983, 12.00 το μεσημέρι Λεμεσός, Κύπρος
Τα δικά του 28/02/1985, 05.00 το πρωί Λάρνακα, Κύπρος.
Ευχαριστώ!
Pan8iras xxx
Αγαπητή pan8iras,
ο δικός σου ωροσκόπος βρίσκεται στις 26 μοίρες και 30 λεπτά του Τοξότη
και ο ωροσκόπος του φίλου σου στις 11 μοίρες και 28 λεπτά του Υδροχόου.
Quote:
Originally Posted by
dandie
kia ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΩ?? ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 16/03/84 ΣΤΙΣ 09:30-09:35 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η' ΤΑΥΡΟΣ Η' ΔΙΔΥΜΟΣ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.. ΓΙΝΕΤΑΙ??:unsure:
Αγαπητή dandie,
αν και στην άλλη ενότητα σου εχω παραθέσει τον γενέθλιό σου με ώρα γέννησης 9:30 πμ, τώρα που το παρατηρώ όντως με την αλλαγή των 5 λεπτών της ώρας, αλλάζει ο ωροσκόπος σου. Αν ισχύει η πρώτη ώρα, ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 28 μοιρες και 52 λεπτά του Ταύρου, ενώ με την δεύτερη βρίσκεται στην 00 μοίρα και 21 λεπτά των Διδύμων. Θα πρέπει να σιγουρέψεις την ώρα γέννησης. Δεν αποκλείεται να σε εκφράζουν και οι 2 ωροσκόποι, γιατί άλλωστε ο 1ος σου οίκος περιέχει τους Διδύμους, ακόμα κι αν ο ωροσκόπος σου είναι Ταύρος. Επηρεάζεσαι δηλ. και απο τα 2 ζώδια στα θέματα που αφορούν τον 1ο οίκο σου (ωροσκόπο).
Quote:
Originally Posted by
PITSIKO
psaxno na wro ton oroskopo mu!! genimeni to 15/7/1977 kai ora 8.00 to proi..
pio ine? kai ean imuna genimeni stis 10.00 to proi pio tha itane?
efxaristo:bigsmile:
Αγαπητή PITSIKO,
αν μπορείς πες μου και τόπο γέννησης...
Quote:
Originally Posted by
vassiliki22
:idea: καλημέρα. θέλω να μάθω τον ωροσκόπο μοθ αν γεννήθηκα 03/05/1988 στην αθήνα και ώρα 19:45...
Αγαπητή vassiliki,
αν και ήδη σου έχω παραθέσει στην άλλη ενότητα τον χάρτη σου, όπου φαίνεται η θέση του ωροσκόπου,
ο ωροσκοπος σου βρίσκεται στις 07 μοίρες και 49 λεπτά του Σκορπιού.
-
genithika sthn athina. 15/07/1977 kai ora telika 8-00 to proi!!!
Apadisi gia ton oroskopo mu pote tha exo telika?:notrust:
-
Quote:
Originally Posted by
PITSIKO
Αν δεις το προηγούμενό μου ποστ, σου σημείωνα ότι πρέπει να μου γράψεις και τόπο γέννησης...
Με την επόμενη φουρνιά θα έχεις την απάντηση για τον ωροσκόπο σου τελικά.
-
Quote:
Originally Posted by
PITSIKO
O ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 12 μοίρες και 56 λεπτά του Λέοντα.
-
Γεια σας,
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αγοριού μου σας παρακαλώ.
Γεννήθηκε στης 11/09/1974, ώρα μεταξύ 16:00 -17:30 στην Ρόδο.
Επίσης θα ήθελα να μάθω και τον δικό μου. Σύμφωνα με τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ, είμαι Καρκίνος αλλά πολλές φορές στο διαδύκτιο μου βγάζει Δίδυμο.
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κατα πόσο ταιριάζω με το αγόρι μου- ζωδιακά?ΣΥΓΝΩΜΗ ξέχασα να βάλω τα στοιχεία μου
Γεννήθηκα 11/08/77 ώρα 02:30 στην Ρόδο:love:
Ευχαριστώ
κιωαννίδη
-
Μου έχετε απαντήσει.Αλλά για κάποιον που γεννήθηκε 19 Μαρτίου
αλλά δεν ξέρω την ώρα όμως έχει χαρακτηριστικά Παρθένου πως
γίνεται.Δίνετε απαντήσεις?ευχαριστώ:bigsmile:
Επειδή είναι αρχή θα είμαι όλο ερωτήσεις.Και πάλι συγγνώμη
-
για σας!!!!:bigsmile: θα ηθελα να μαθω τον οροσκοπο μου ειμαι γεννημένη 29/11/1989 ωρα 00.20 στο μαρουσι!:bigsmile: ευχαριστω!!!=]=]
-
Quote:
Originally Posted by
magdal
Μου έχετε απαντήσει.Αλλά για κάποιον που γεννήθηκε 19 Μαρτίου
αλλά δεν ξέρω την ώρα όμως έχει χαρακτηριστικά Παρθένου πως
γίνεται.Δίνετε απαντήσεις?ευχαριστώ:bigsmile:
Επειδή είναι αρχή θα είμαι όλο ερωτήσεις.Και πάλι συγγνώμη
Για την εύρεση του ωροσκόπου είναι απαραίτητη η ώρα γέννησης καθώς ανά διαστήματα δύο περίπου ωρών αλλάζει ζώδιο. Επομένως, ακόμη και τα λεπτά της ώρας παίζουν πολύ πολύ σημαντικό ρόλο για τον ωροσκόπο. Χρειάζεται τουλάχιστον κατά προσέγγιση η ώρα εάν δεν γνωρίζουμε ακριβή ώρα γέννησης. Διαφορετικά, μόνο από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τον ωροσκόπο ενός ατόμου, αλλά αυτό δεν είναι και απόλυτο, καθώς μπορεί να σχηματίζεται κάποια όψη που να τονίζει κάποια άλλα χαρακτηριστικά ή να βρίσκεται ο ωροσκόπος στο μεταίχμιο δύο ζωδίων και να παίρνει χαρακτηριστικά από δύο ζώδια. ;)
-
καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να μάθω τον ωροσκόπο μου γιατι άλλοτε μου λένε Ταύρος και άλλοτε Δίδυμος.
Έχω γεννηθεί το 1975 το Μάρτιο στις 18
το πρωί η ώρα 9.45 στην Θεσ/νικη
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.]
Έλλη
-
για σας θα ηθελα να μαθω τον οροσκοπο μου!=] ειμαι γεννημενη 29.11.1989 ωρα 00.20 στο Μαρουσι!!!!=]=]:unsure:;)
-
για σας και παλι!!!=]=] επειδη ειμαι καινουρια στο site και δεν ξερω πως λειτουργι πανω κατω:embarrest θα ξαναστήλω τα στοιχία μου για να μου πείτε τον ωροσκόπο μου!:bigsmile:γαννήθικα 29.11.1989 και ώρα 00.20 στο μαρούσι αττικής!!! ευχαριστώ και πάλι! περιμενω την απάντησή σας!:bigsmile::embarrest
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 23-10-1968 ΚΑΙ ΩΡΑ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ 'Η ΖΥΓΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 'Η ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ?
-
Quote:
Originally Posted by
kioannidi
Γεια σας,
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αγοριού μου σας παρακαλώ.
Γεννήθηκε στης 11/09/1974, ώρα μεταξύ 16:00 -17:30 στην Ρόδο.
Επίσης θα ήθελα να μάθω και τον δικό μου. Σύμφωνα με τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ, είμαι Καρκίνος αλλά πολλές φορές στο διαδύκτιο μου βγάζει Δίδυμο.
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κατα πόσο ταιριάζω με το αγόρι μου- ζωδιακά?ΣΥΓΝΩΜΗ ξέχασα να βάλω τα στοιχεία μου
Γεννήθηκα 11/08/77 ώρα 02:30 στην Ρόδο:love:
Ευχαριστώ
κιωαννίδη
Αγαπητή kioannidi,
όσον αφορά τον ωροσκόπο του αγοριού σου, υπάρχει μεγάλη απόκλιση ώρας, γι' αυτό και η απάντηση που σου δίνω είναι επισφαλής. Αν έχει γεννηθεί από τις 4.00 μέχρι τις 5.29 μ.μ., ο ωροσκόπος του είναι στον Υδροχόο. Από τις 5.30 μ.μ. ο ωροσκόπος πάει στους Ιχθύς.
Ο δικός σου ωροσκόπος βρίσκεται στις 28 μοίρες και 26 λεπτά των Διδύμων.
Quote:
Originally Posted by
angelicasoui
για σας!!!!:bigsmile: θα ηθελα να μαθω τον οροσκοπο μου ειμαι γεννημένη 29/11/1989 ωρα 00.20 στο μαρουσι!:bigsmile: ευχαριστω!!!=]=]
Αγαπητή angelicasoui,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στην 11η μοίρα της Παρθένου.
Quote:
Originally Posted by
moreil
καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να μάθω τον ωροσκόπο μου γιατι άλλοτε μου λένε Ταύρος και άλλοτε Δίδυμος.
Έχω γεννηθεί το 1975 το Μάρτιο στις 18
το πρωί η ώρα 9.45 στην Θεσ/νικη
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έλλη
Αγαπητή Έλλη,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 5 μοίρες και 52 λεπτά των Διδύμων.
Quote:
Originally Posted by
omer
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 23-10-1968 ΚΑΙ ΩΡΑ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ 'Η ΖΥΓΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 'Η ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ?
Αγαπητή Μαίρη,
ο Ήλιος σου βρίσκεται στην 00 μοίρα του Σκορπιού, ενώ ο ωροσκόπος σου βρισκεται στις 5 μοίρες και 02 λεπτά του Υδροχόου.
-
13/1/90 , edeka kai misi to proi , athina
A! xexasa ... den xero an exei simasia alla eimai sabbatogenimenos :bigsmile:
Tnx opos kai naxei :nuts::blink:;)
-
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου
Γεννήθηκα στις 21 Ιουλίου 1969
Ώρα 21:30
Και τόπος γέννησης Αθήνα
Θα ήθελα να μάθω το ωροσκόπο μου
Και τόπος γέννησης Αυήνα
-
Quote:
Originally Posted by
GC7
13/1/90 , edeka kai misi to proi , athina
A! xexasa ... den xero an exei simasia alla eimai sabbatogenimenos :bigsmile:
Tnx opos kai naxei :nuts::blink:;)
Αγαπητέ GC7,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 14 μοίρες και 25 λεπτά του Κριού.
Quote:
Originally Posted by
gaby
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου
Και τόπος γέννησης Αθήνα
Αγαπητή gaby,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 6 μοίρες και 44 λεπτά των Ιχθύων.
-
Θα ήθελα και εγώ να μάθω την ακριβή θέση του ωροσκόπου μου γιατί έχω κάποια αμφιβολία! :) 21-11-1987 14:00 μμ Πειραιάς!
Επίσης και για την μαμά μου, αν μπορείτε! :embarrest 10-10-1962 10:45 πμ Αθήνα και για την κολλητή μου (επειδή είναι πάνω στην αλλαγή) 05-07-1986 12:15 Μαρούσι Αττικής. Χίλια Ευχαριστώ! :)
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Θα ήθελα και εγώ να μάθω την ακριβή θέση του ωροσκόπου μου γιατί έχω κάποια αμφιβολία! :) 21-11-1987 14:00 μμ Πειραιάς!
Επίσης και για την μαμά μου, αν μπορείτε! :embarrest 10-10-1962 10:45 πμ Αθήνα και για την κολλητή μου (επειδή είναι πάνω στην αλλαγή) 05-07-1986 12:15 Μαρούσι Αττικής. Χίλια Ευχαριστώ! :)
Για καμία θεία θείο μήπως; :toung:
Δοκίμασες την εφαρμογή που έχουμε στο σάιτ για τον υπολογισμό ωροσκόπου; Είναι αξιόπιστη και όταν στα υπολογίσουν και εδώ σιγουρεύεσαι ;)
Η κολητή μήπως έχει κι άλλες κολητές; :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Για καμία θεία θείο μήπως; :toung:
Δοκίμασες την εφαρμογή που έχουμε στο σάιτ για τον
υπολογισμό ωροσκόπου; Είναι αξιόπιστη και όταν στα υπολογίσουν και εδώ σιγουρεύεσαι ;)
Η κολητή μήπως έχει κι άλλες κολητές; :toung:
Ποπο Dell Piero με έπιασες αδιάβαστη!! :cheesy: Έχεις δίκιο! Την εφαρμογή αυτή την είχα ξεχάσει εντελώς... Η Νύστα βλέπεις.... :wacko: ¶σε και έχω μεγάλο σόι!! χιχιχιχι! :lol: ¶μα μου ζητήσουν όλοι μαζί, την πάτησα! Ευχαριστώ πολύ για την υπενθύμιση!!! :bigsmile:
-
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
KΑΛΗΜΕΡΑ! Έχω γεννηθεί στις 25 Οκτωβρίου 1975 και ώρα 18:06 στο Μόναχο της ΄Γερμανίας! Θα ήθελα να μάθω τι ωροσκόπο και τι σημαίνει να έχεις την ώρα γέννησης ανάδρομο Δία!