γεια σε ολους κι απο μενα...
Printable View
γεια σε ολους κι απο μενα...
Φίλτατοί μου συνταξιδιώτες, πολύ καλή σας μέρα!
Σας φιλώ κι εύχομαι κάθε ευτυχία σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, το χρόνο και τις γνώσεις σας -μεταμορφώνετε μια άψυχη ιστοσελίδα στην πιο φιλόξενη και θερμή σύναξη βιβλιολατρών που έχω επισκεφτεί ποτέ!
Να μου προσέχετε τον εαυτό σας και να είστε πάντα καλά :love::love::love:
Την ιδιαίτερη αγάπη μου κι αμέτρητα ευσυγκίνητα χαμόγελα στους φίλους Λευκή, White Diamond, Δέσποινα Κούκι, Δείμων, Xry45, Starfish, Skorpion, Leoma και Pirate Jenny.
Ελπίζω να σας μνημόνευσα με τη σωστή χρονολογική σειρά, αν και στην καρδιά μου στριμώχνεστε στην πρώτη θέση!!!
Αποχαιρετώ μ' ένα αντιπροσωπευτικό βιντεάκι:
YouTube - BELLE AND SEBASTIAN -THERE'S TOO MUCH LOVE
μη με παρεξηγήσετε... μου θυμίζει το "δικό μου" myhoroscope -ανθρώπους, περιπέτειες κι ατμόσφαιρα
Ελπίζω να μην αργήσω πολύ να επιστρέψω... θα μου λείψετε πάαααρα πολύ :love::love::love:
Αγαπημενη Λελου θα μας λειψεις:love:
μονο σε ντοκιμαντερ στην τηλεοραση εχω δει αυτο που πας να κανεις εσυ πραξη .....
Ειμαι περηφανη που σε γνωρισα ,εστω και απο εδω μεσα ,
ποτε δεν φανταζομουν στην ζωη μου οτι υπαρχουν τοσο κοντα μας τετοιοι ανθρωποι της προσφορας και του εθελοντισμου .......
Θα μου λειψεις και να προσεχεις εκει που θα πας.............
Με αγαπη και απεραντη εκτιμηση ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΕΛΟΥ:love:
το μελος Δεσποινα κουκι:love:
Υ.Γ ζητω συγνωμη απο το φορουμ για το ακαταλληλο της ωρας................
Παρουσα, ειναι πολυ καλη σελιδα και βρισκω πολυ ενδιαφεροντα θεματα
To μήνυμα της LeLou μεταφέρθηκε σε αυτή την ενότητα για να μπορούμε να απαντάμε χωρίς τον μεταμεσονύκτιο περιορισμό - δεν ξέρω αν ήταν σκόπιμο να ανοίξω νέο θέμα με τίτλο Απόντες και απούσες...
Σε χαιρετάμε προσωρινά με ένα ανάμεικτο συναίσθημα ανησυχίας χαράς και ζήλιας. Ζήλιας γιατί εμείς δεν καταφέρνουμε να μην μένουμε δέσμιοι στην δική μας πραγματικότητα, χαρας γιατί ξέρουμε ότι κάνεις το όνειρό σου ζωντανό σκοπό, και ανησυχίας για τις δυσκολίες που ίσως συναντήσει το σώμα σου σε αυτό το ταξίδι.
Εύχομαι επιστρέφοντας η ψυχή σου να είναι γεμάτη από ότι τροφή επιθυμείς να της προσφέρεις.
Αστεράκι - Etoil καλωσήρθες στην παρέα μας, ελπίζω να φανούμε όλοι αντάξιοι των προσδοκιών σου!
Παρούσα και γω !!!
Μία Ζυγούλα με πολύ Σκορπιό !!! (τρέλλα και κορδέλα δλδ...):bigsmile:
αχ!βρε Δειμωνακο ειδες η λελου μας;
μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι σαν και αυτη ε;
και εγω τετοια συναισθηματα εχω ανησυχιας,χαρας και ζηλιας που ποτε δεν προκειτε να βρεθουμε εκει....
Απιστευτο ε;εκει που παει.........
Προς τιμη της Λελου θα αλλαξω το αβαταρ για λιγο [οι φιλοι μελη ξερετε την ''ζωγραφεια'']
σε ευχαριστω λελουδο:love:
παρούσα κι εγώ αν και εχω χαθεί τον τελευταίο καιρό...λιγάκι....
Όποτε βρισκω χρόνο όμως.. τσουπ κανω την εμφανισή μου!!!
καλο καλοκαιρι σε ολους
Εννοείται πως δηλώνω πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα -ευτυχώς που τώρα πια έχω internet και μπορώ να συμμετάσχω πιο ενεργά στην παρέα σας και να μιλάω μαζί σας!!!
Όλα μέσα από το καθρέπτη της Σελήνης φαντάζουν σα να περνάς μέσα από τις δύο πόρτες μιας διονυσιακης ενόρασης!!!!!!
¶στραψε φως και γνώρισεν ο νιός τον εαυτό του (Σολωμός, Πόρφυρας)
Παρούσαααα!!!!:bigsmile:
Δηλώνω κι εγώ παρούσα!
νομίζατε ότι με ξεφορτωθήκατε εε;
Καλώς ξανάρθες :horoscope: , μου έλειψες
"Παρόν" εσείςΠαρούσα εγώ..
Παρόν κι αξούριστος! Perfect
Να 'μαι κι εγώ, όπως πάντα στο background. Καλή αρχή ΄ξανά σε όλους με νέες δυνάμεις και άπόλυτα θετική σκέψη. Μου λείψατε ! Εψαχνα, ξαναέψαχνα ... Χαίρομαι που είστε πάλι εδώ.
και εγώ εδώ είμαι!!!!...........αντε παιδιά καλή συνέχεια μας εύχομαι.........ας συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε δυναμικά τις γνώσεις μας στον πλούτο της αστρολογίας!:love:
ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!...;)
Είμα και εγώ παρόν!!! προσπαθώ να ενταχθώ στην παρέα σας...... Είμαι άσχετη και από υπολογιστές και πάω λίγο στα χαμένα....
καλως την!:bigsmile:
Σιγα-σιγα αγαπητο μελος ...
κανε την περιηγηση σου
στις ενοτητες,διαβασε που και πως γραφουμε,,,
διαβασε τα ομορφα αρθρα που εχει το σαιτ
διαβασε και τις συζητησεις που κανουν τα μελη πανω σε αποριες
αστρολογικου περιεχομενου
ψαξε,δες,και ειμαι σιγουρη οτι θα γοητευτεις απο το:horoscope:
Οσο για τους υπολογιστες που εισαι ασχετη ...χαχαχα!!!
γιατι η πρωτη εισαι;:laugh:
εγω ειμαι σχετικη νομιζεις;:nuts:
ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ...ολα τα μπορει !!!!!
σου μιλαω εκ πειρας :bigsmile:
Εδω ολοι βοηθανε αν καποιος δεν ξερει !
Φιλικα κουκι:love:
Γειά σας παιδιά!!! Δίνω και εγώ με τη σειρά μου το παρόν!!! Κατάφερα τελικά να βρω πως μπορώ να παρακολουθώ και να βλέπω τα θέματα που έχω επιλέξει ......:blink:
Δεσποινάκι σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!! Κάνω την περιήγησή μου και τώρα αρχίζω σιγά σιγά να μπαίνω στο νόημα..... όπως το 'είπες άμα θέλει κάποιος όλα τα μπορει'!!!!
Παρούσα!!!
Καλή συνέχεια! ;)
ΠΑΡΟΥΣΑΑΑΑΑΑ !!!!!
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΞΑΝΑ ...
ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
WHITE.HORSE :love:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!
Καλησπέρα σε όλους είμαι κι εγώ παρούσα.
Παρουσα!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
κι εγω εγω ειμαι, αλλα ειμαι καινουρια και ψαχνωωω!!!
Καλημέρα!
Θα ήθελα να δηλώσω κι εγώ παρόν σην παρεα σας!
Δεν είμαι αστρολόγος όμως χαίρομαι που ανήκω εδώ!
Παρούσα :clapping:
Ψαράκι στο φόρουμ, ψαράκι και στο ζώδιο! Παρούσα !!!
Παρούσα!!!!!!!:w00t:
Παρούσα!!!
Καλησπέρα σε όλους
κι εγώ εδώ είμαι παιδιά..