Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Απληστη!!!!!!!!Ταυρίνα
Ναι ναι ναι ! Είμαι άπληστη τι να κάνω? :embarrest :toung: :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Εμένα πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι μια χαρά μου πηγε το 2006 :bigsmile:
Φτου φτου φτου να μην με βασκάνω :toung:
Το 2005 μου ήρθε ο αυρανός σφοντίλι :dizzy:
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????Τι λές τώρα ,ξέρεις τισ υπόλοιπος θέσεις των πλανητών σου ?αν Ναι μπορείς να μας τις ποστάρεις?
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Κανονικά πρέπει να κυκλοφορούν με βιβλίο οδηγιών, εγγύηση για όλη τη διαρκεια λειτουργίας!!!
Αλλά μάλλον είμαστε και λίγο bitches αν δεν δίνουμε την παραμικρή ευκαιρία σε όποιον δεν είναι 1,80 και άνω με κοιλιακούς πέτρα και γαλανοπρασινομελί μάτι!!!:sad:
όχι ότι αν μας έρθει κανένας τέτοιος θα του πούμε "περίμενε την σειρά σου , εξετάζω άλλον τώρα!"
:laugh: Εντάξει δίκιο έχεις, αλλά τί γίνεται αν εμείς έχουμε τους κοιλιακούς πέτρα (φέτες του καλοριφέρ ένα πράγμα):toung: , να την δώσουμε την ευκαιρία στον υποψήφιο που έχει ένα μονοκόματο κοιλιακό?:laugh: Με ότι συνεπάγεται αυτό.....:nuts:
Παιδιά σοβαρά ! Εμένα το 2006 μου φέρθηκε με το γάντι :toung:
Τουλάχιστον στα αισθηματικά μου! Και πάλι φτου μου :toung:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Φύγε συ, έλα συ... και γρήγορα!!! :laugh:
ΚiaRRa μου :love:
Κοιταξε, αν πετύχω κανέναν και είμαι απασχολημένη με άλλον θα στον στείλω συστημένο (μην τον φάει άλλη στην διαδρομή)!
Κια ναι κυριες και κύριοι οι αιγόκεροι είμαστε και γενναιόδωροι!
Βέβαια, θα ψάξω λίγο να δω αν θέλει μεγενθυντικό φακό, μην σου στείλω και σκάρτο εμπόρευμα!:toung: :toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
:laugh: Εντάξει δίκιο έχεις, αλλά τί γίνεται αν εμείς έχουμε τους κοιλιακούς πέτρα (φέτες του καλοριφέρ ένα πράγμα):toung: , να την δώσουμε την ευκαιρία στον υποψήφιο που έχει ένα μονοκόματο κοιλιακό?:laugh: Με ότι συνεπάγεται αυτό.....:nuts:
Αν έχεις κοιλιακούς πέτρα θα σε έχει ήδη βάλει στο μάτι ο γυμναστής άρα δεν ανησυχείς καθόλου!:toung:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Κοιταξε, αν πετύχω κανέναν και είμαι απασχολημένη με άλλον θα στον στείλω συστημένο (μην τον φάει άλλη στην διαδρομή)!
Κια ναι κυριες και κύριοι οι αιγόκεροι είμαστε και γενναιόδωροι!
Βέβαια, θα ψάξω λίγο να δω αν θέλει μεγενθυντικό φακό, μην σου στείλω και σκάρτο εμπόρευμα!:toung: :toung: :toung:
:weird: Τι είσαστε?
Είναι, είναι. Αν αγαπάνε είναι.
Κουκλίτσες μου στον άντρα οι μόνοι μυς που πρέπει να είναι αναπτυγμένοι είναι οι "τσεπιαίοι".Επίσης "πέτρα" πρέπει να είναι η περιοχή κάτω των κοιλιακών................................ ....................................τώρα αν τα έχει αυτά και το Δία:laugh: σε πτώση να έχει θα κυκλοφορεί με κουκλάρα:laugh:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αν έχεις κοιλιακούς πέτρα θα σε έχει ήδη βάλει στο μάτι ο γυμναστής άρα δεν ανησυχείς καθόλου!:toung:
Ο γυμναστής εκτός από Ζυγός, έχει και άλλα "κουσούρια".....:toung: Με τους ευγενικούς παχουλούλιδες δεν μου είπες όμως, τί κάνουμε? Τους βάζουμε στην κατηγορία "φύγε εσύ"? ή ρωτάμε πρώτα το ζώδιο?:laugh: :laugh: :laugh: