Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
εμπεριστατωμενη αποψη δεν μπορω να δωσω αλλά τον λέοντα και τον κριο δεν τους βαζω εδω γιατι ειναι αρκετα εγωιστες να ξαναγυρισουν πίσω...
τωρα τον σκορπιο και τον ταυρο τους αποκλειω γιατι απαξ και πουν το αντιο διαγραφουν πραγματα και καταστασεις από τη ζωή τους...
τα ψαράκια θα μπορούσαν να το πάθουν αυτό και οι καρκίνοι. Επίσης οι Δίδυμοι γιατί όλες τους αποφάσεις είναι πολύ επιπόλαιες για να είναι σίγουρες και βάση αυτού και οι ζυγοί αφού είναι γνωστό πως οι τελικές αποφάσεις δεν είναι και το καλύτερό τους. Τώρα δεν ξέρω για τον δικό σου ζυγό...δεν είμαι και ειδικη...εμπειρικα μιλάω...
Για τους καρκίνους έχω κάποιους ενδοιασμούς. Επειδή έχουν μανία να είναι πάντα αγαπητοί στους άλλους και να ταχταρίζονται, δύσκολα παίρνουν δρόμο. Αλλά φαντάζομαι αν το κάνουν, ο γυρισμός τους θα είναι φωσκολικό δράμα...:embarrest
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Για τους καρκίνους έχω κάποιους ενδοιασμούς. Επειδή έχουν μανία να είναι πάντα αγαπητοί στους άλλους και να ταχταρίζονται, δύσκολα παίρνουν δρόμο. Αλλά φαντάζομαι αν το κάνουν, ο γυρισμός τους θα είναι φωσκολικό δράμα...:embarrest
Εγώ πάντως που είμαι Καρκίνα με ωροσκόπο Ταύρο, αργώ να αποχωρήσω από τη σχέση, αλλά έτσι και φύγω είναι οριστικό! Αντίος Αμίγκος:toung:
Quote:
Originally Posted by
stabie
εμπεριστατωμενη αποψη δεν μπορω να δωσω αλλά τον λέοντα και τον κριο δεν τους βαζω εδω γιατι ειναι αρκετα εγωιστες να ξαναγυρισουν πίσω...
Να σου δώσω και την άλλη οπτική...Θα μπορούσε να συμβεί και το άλλο..... να γυρίσουν πίσω έτσι ώστε να σε χωρίσουν εκείνοι για να πουν ότι σε χώρισαν εκείνοι και όχι εσύ!!! Και αυτό εγωισμός είναι :laugh:
Quote:
Originally Posted by
stabie
Τώρα δεν ξέρω για τον δικό σου ζυγό...δεν είμαι και ειδικη...εμπειρικα μιλάω...
Τώρα για Ζυγό.... νομίζω ότι εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς του, λέει πράγματα που στο τέλος μετανιώνει (και που ξέρει ότι θα το μετανιώσει την ώρα που το πράττει) και ξαναγυρνάει πίσω....:embarrest
Quote:
Originally Posted by
panther
Εγώ πάντως που είμαι Καρκίνα με ωροσκόπο Ταύρο, αργώ να αποχωρήσω από τη σχέση, αλλά έτσι και φύγω είναι οριστικό! Αντίος Αμίγκος:toung:
Ταυρική αντίδραση μάλλον το να ξεκόψεις άμεσα:love: :love: :love:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Εξαρτάται από τον Καρκίνο ,δλδ από τον γενέθλιο χάρτη και επίσης από την συναστρία των ατόμων!Αν υπήρχε έντονος Πλούτωνας στην συναστρία ενδεχομένως ναι να υπήρχε εμμονή.
Καρκινος με ωροσκόπο Ταυρο, τρίγωνα σελήνης,ηλιου και δία (σε συνοδο)στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Σκορπιό και αντιστοιχα τετράγωνα με τον πλουτωνα στον ζυγο και η αφροδίτη μου στον Λεων σε συνοδο με κρόνο.
Πέρα από την φιλοσοφία μου πανω στις σχέσεις και μόνο από εγωισμό δεν υπήρχε περίπτωση όχι να επιστρέψω φυσικά αλλά ουτε καν να κανω σκηνη.Και εχω βιωματα να το στηρίξω αυτό.:bigsmile:
Συμπέρασμα:ΜΟΝΟ από το ηλιακό ή εστω και από τον ωροσκόπο, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.:cheesy:
ναι ναι οι Ταυροι ενω είναι πιεστικοί και κτητικοί και θέλουν να σε κάνουν όπως εκείνοι θέλουν να είσαι...αν πουν το γεια πρώτοι θα πει πως όλα αυτά αναιρούνται για κάποιο σοβαρό λόγο οπότε είναι και οριστικο...
μπορούμε πάντως να προχωρήσουμε αυτό το topic λίγο παραπέρα συζητώντας
και τις δικαιολογίες χωρισμού και κατά πόσο αφήνουν ανοιχτό παραθυράκι...;)
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Εξαρτάται από τον Καρκίνο ,δλδ από τον γενέθλιο χάρτη και επίσης από την συναστρία των ατόμων!Αν υπήρχε έντονος Πλούτωνας στην συναστρία ενδεχομένως ναι να υπήρχε εμμονή.
Καρκινος με ωροσκόπο Ταυρο, τρίγωνα σελήνης,ηλιου και δία (σε συνοδο)στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Σκορπιό και αντιστοιχα τετράγωνα με τον πλουτωνα στον ζυγο και η αφροδίτη μου στον Λεων σε συνοδο με κρόνο.
Πέρα από την φιλοσοφία μου πανω στις σχέσεις και μόνο από εγωισμό δεν υπήρχε περίπτωση όχι να επιστρέψω φυσικά αλλά ουτε καν να κανω σκηνη.Και εχω βιωματα να το στηρίξω αυτό.:bigsmile:
Συμπέρασμα:ΜΟΝΟ από το ηλιακό ή εστω και από τον ωροσκόπο, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.:cheesy:
συμφωνω:clapping:
Quote:
Originally Posted by kia
Τώρα για Ζυγό.... νομίζω ότι εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς του, λέει πράγματα που στο τέλος μετανιώνει (και που ξέρει ότι θα το μετανιώσει την ώρα που το πράττει) και ξαναγυρνάει πίσω....:embarrest
Τότε τι να πώ...από το στόμα σου και στου...ζυγού τ'αυτί!:toung:
ε όχι και παραθυράκι, αυτό δεν ειναι χωρισμός αλλά κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Όποιος σοβαρά θέλει να χωρίσει και όχι να κάνει νάζια ή να πικάρει τον σύντροφο του, ούτε χαραμάδα δεν αφήνει.Τότε θα είναι σαν να αναρρώνεις μερικώς από ασθένεια, ποιο το νόημα...?:wacko: