Originally Posted by
runaway
Καλησπέρα,
Πριν μερικές μέρες μπήκα ξανά στο site σας και έμεινα άναυδη!!! Επειδή τυγχάνει να είμαι ε γ ώ εκείνη που ξεκίνησε το εν λόγω θέμα, μένω κατάπληκτη με τα όσα διαβάζω!!! Πώς μπορείτε να με κατηγορείτε για κάτι που δεν έχω κάνει και μάλιστα χωρίς στοιχεία; Αυτό που λέτε δεν έγινε ΠΟΤΕ. Σε ένα δικό σας μήνυμα προς εμένα όταν είχε δημιουργηθεί το θέμα τον Μάρτιο υποννοείτε κάτι περί "ομάδας" και άλλα σχόλια στα οποία δεν μου δώσατε τη δυνατότητα να απαντήσω αφού μου απενεργοποιήσατε το λογαριασμό μου. Σας πληροφορώ ότι δεν υπάρχει καμία ομάδα, κανένα κείμενο που να έχω παραθέσει σε άλλο site, τίποτα απ΄όλα αυτά που μου προσάπτετε. ΄Οσο κολακευτικό και αν μου φάνηκε στην αρχή το ότι θεωρήσατε ένα μόνο άτομο σαν "ολόκληρη ομάδα" (γιατί υπερτιμά τις όποιες γνώσεις μου...) δεν μπορώ να κλείσω το στόμα όταν βλέπω ένα τέτοιο μήνυμα σαν το παραπάνω!! Σας προκαλώ αυτή τη στιγμή να παραθέσετε στοιχεία που να αποδεικνύουν τις κατηγορίες σας αλλιώς θα σας παρακαλούσα να μου ζητήσετε συγνώμη μέσω του site σας διότι υπάρχει πολύς κόσμος που το παρακολουθεί και δεν μπορείτε να εκθέτετε έτσι ένα άτομο. ΄Εχει περάσει καιρός βέβαια αλλά τώρα είδα το μήνυμα και έπαθα σοκ!!! Δεν ξέρω αν θα δημοσιεύσετε την απάντησή μου αλλά πιστεύω ότι μέσα στα πλαίσια του ήθους και της δημοκρατίας θα έπρεπε να το κάνετε. Ευχαριστώ.