Ουπς!!! συγνωμη:bigsmile:
Printable View
Ουπς!!! συγνωμη:bigsmile:
χεχε και όμως όπως θα έλεγε και η Λουσίλ (άσχετο) ο επίλογος πρέπει να γραφτεί με αίμα. Ήταν να μην γράψεις πολεμικό πρόλογο. Τώρα είναι αργά και οι ασκοί άνοιξαν :bigsmile:
Θα αρχισω να μελετω ιστορικα βιβλια για τους Σπαρτιατες και τους πολεμους για να ειμαι ετοιμη:nuts: αλλα μια χαρη γινεται? Να μη χυθει αιμα γιατι θα λυποθημησω πριν αρχισει ο πολεμος:laugh: :laugh: :laugh:
:love::love:
Μακριά απ αυτούς που η σελήνη τους κάνει όψη τετραγώνου με τη δικιά σας... :)
Ψςςςτ, Σκορπιδάκι.... με στεναχώρησες και είμαι σε επικίνδυνη ηλικία... Λέων με ωροσκόπο Ζυγό μεν, αλλά έχω Σελήνη στον Ταύρο και Άρη στον Τοξότη... γίνεται τίποτα ή θα μπω στη μαύρη λίστα; :laugh: :laugh: :toung: :toung:Quote:
Originally Posted by skorpion
δεν ξαναμιλαω (ξαναγραφω εννοω)!!! :nuts: :nuts:
ειστε πολλοι!!!:laugh: :laugh:
ενταξει δεν ισχυει παντα :embarrest
και πως να βαλω στη μαυρη λιστα τα μπλε ματια θα φωτισει ο τοπος και δεν θα ειναι πια μαυρη η λιστα!!!:love:
Α! και για να μην υπαρχουν διαμαρτυριες δηλωνω ενοχη και ανακαλω την καταθεση μου:laugh: :laugh: :laugh:
Σκορπίνα, είσαι μεγάλη γαλίφισσα... και κόφτρα:toung: :toung: :laugh: :laugh: ... Ως μεγαλόψυχη λιονταρίνα... σε συγχωρώ... :love: :love:Quote:
Originally Posted by skorpion
Μάλλον έχετε παρεξηγήσει τους άντρες Κριούς..Απλά τα παιδια θέλουν να εξειδανικεύουν τις συντρόφους τους...Είναι πολύ καλοί και τρυφεροί ...αρκεί να μην απομυθοποιηθείτε...σας πετύχει ατημέλητες,με τα μπικουτι στα κεφάλι.?.....εκεί απλα έχετε χάσει το παιχνίδι
Για τους Κριούς μιλάμε? Είσαι σίγουρη? Γιατί ξέρω ότι είναι απόλυτοι, ισχυρογνώμονες και ανυπόμονοι!!!Quote:
Originally Posted by aries engineer