Re: Παρόντες και παρούσες...
παρούσαααα...
είμαι και γω εδώ..!!Verneigung
μηπως θα μπορουσε καποιος απο την παρεα σας να με βοηθησει να βρω τον ωροσκοπο μου?μολις τωρα μπηκα στην παρεα σας κ ειμαι κ σχετικα ασχετη!!! το ονομα μου ειναι Χαρα.
aries_xara, θα μπορούσες να ρωτήσεις εδώ για τον ωροσκόπο σου :http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1491&page=52
ή στην αρχική σελίδα στο πάνω μέρος που υπάρχει ανάλογη εφαρμογή.:bigsmile:
Εεεεεεεεε......εδώ! Με αγάπη Μελινέ.
Τσα!Αν και άργησα λίγο να δηλώσω την παρουσία μου, είμαι εδώ και εγωωωωωωω!!!:wink2:
Τωρα να πω και εγω ειμαι????λοιπον ειμαι ακομα εδω..αυτο που με προβληματισε ειναι οτι το θεμα αρχισε το 2005..ισχυει ακομα το γκαλοπ?:blink:
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Τωρα να πω και εγω ειμαι????λοιπον ειμαι ακομα εδω..αυτο που με προβληματισε ειναι οτι το θεμα αρχισε το 2005..ισχυει ακομα το γκαλοπ?:blink:
Γιατί να μην ισχύει καλέ;;;
Έτσι και αλλιώς κάθε μέρα έχουμε καινούργιους "μαθητές" ...οπότε το παρουσιολόγιο είναι απαραίτητο :toung: :nuts:
AAαααα πολυ ωραια..Παρουσα λοιπον!καλα παιδια τελειο το site πραγματικα εχω ξετρελλαθει.Το μονο που παρακολουθουσα ηταν ενα site εξωτερικου το οποιο εγκατελειψα!:laugh:
Quote:
Originally Posted by
emmalene
AAαααα πολυ ωραια..Παρουσα λοιπον!καλα παιδια τελειο το site πραγματικα εχω ξετρελλαθει.Το μονο που παρακολουθουσα ηταν ενα site εξωτερικου το οποιο εγκατελειψα!:laugh:
Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα!!! Το myHoroscope είναι πραγματικός θησαυρός! Εδώ θα βρείτε τα πάντα :bigsmile:
Για να δίνετε το παρον σιγά σιγά και οι υπόλοιποιιιιιιιιι :toung: