Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
m4ria
:unsure::unsure::wacko::wacko:δεν θα μου απαντησει κανεις;:blink:
Quote:
Originally Posted by
m4ria
ευχαριστω πολυ
Καλωσηρθες στο :horoscope:
Καλημέρα ,
Δεν ξέρω πολλά αλλά τα διαβαζω γιατί μου αρέσουν πολύ.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το
προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε.
Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.
Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
- Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
Καλημέρα!
Το site σας είναι καταπληκτικό!
Έχει αναλητικά ό,τι χρειάζομαι!
Είμαι καρκίνος (22-7-1997) και επειρεάζομαι και αρκετά απο τον λέων αφού απο όσο έχω διαβασει δεν ειμαι 100% αυτό που περιγράφουν στο χαρακτηριστηκά του καρκίνου!
Έχω ωροσκόπο ζυγό!
Θέλω να μου πήτε αν θα έχω καλή χρονία σχετικά με τις σχέσεις ανάμεσα στους φίλους μου και ερωτικές συνοπτικά !
Η χρονία που μας ''περασε'' δεν ήταν καλή για μένα θα έλεγα ! Έιμουν όλο σε συγκρούσεις και αναποφάσιστη ελπ'ιζω αυτη να είναι καλήτερη!
Θέλω λυπόν να μου πητε αν τεριαζω με καποιον που έχει γεννηθει 17-Οκτωβριου-1996
και πως μπορω να τον κάνω να με αγαπήσει
ευχαριστς
Quote:
Originally Posted by
papakii
Καλημέρα!
Το site σας είναι καταπληκτικό!
Έχει αναλητικά ό,τι χρειάζομαι!
Είμαι καρκίνος (22-7-1997) και επειρεάζομαι και αρκετά απο τον λέων αφού απο όσο έχω διαβασει δεν ειμαι 100% αυτό που περιγράφουν στο χαρακτηριστηκά του καρκίνου!
Έχω ωροσκόπο ζυγό!
Θέλω να μου πήτε αν θα έχω καλή χρονία σχετικά με τις σχέσεις ανάμεσα στους φίλους μου και ερωτικές συνοπτικά !
Η χρονία που μας ''περασε'' δεν ήταν καλή για μένα θα έλεγα ! Έιμουν όλο σε συγκρούσεις και αναποφάσιστη ελπ'ιζω αυτη να είναι καλήτερη!
Θέλω λυπόν να μου πητε αν τεριαζω με καποιον που έχει γεννηθει 17-Οκτωβριου-1996
και πως μπορω να τον κάνω να με αγαπήσει
ευχαριστς
Γειά σου Papakii :bigsmile:
Δεν νομίζω ότι θα σου γίνει αστρολογική πρόβλεψη από κανέναν...Δεν είναι άλλωστε στο σκεπτικό και στους τρόπους λειτουργίας του site...
Σε συμβουλεύω να φτιάξεις τον δικό σου χάρτη (όπως αντίστοιχα και των προσώπων που σε ενδιαφέρουν). Αναζήτησε επίσης για να διαβάσεις τα άρθρα "Εισαγωγή στην Αστρολογία"...
Θα δείς σιγά-σιγά ότι κάποια βασικά θα μπορείς να τα αποκωδικοποιείς μόνη σου, να μαθαίνεις αλλά και να καταλαβαίνεις την γλώσσα της αστρολογίας.
Απο εκεί και πέρα για όποιες όψεις ή διελεύσεις έχεις απορίες στην ενότητα "Εραστές της Αστρολογίας", όλα τα μέλη του forum θα έχουν την καλοσύνη να σε βοηθήσουν να τις καταννοήσεις και να απαντήσουν στα αστρολογικά σου (πλέον) ερωτήματα.
Καλή ανάγνωση και :welcome:
xoxo :love::love::love:
καλησπέρα σας! :bigsmile:
καλως σας βρήκα!
Quote:
Originally Posted by
paolastu55
καλησπέρα σας! :bigsmile:
καλως σας βρήκα!
:xmas-smiley-024:Χρόνια πολλά !!!:bigsmile::welcome:.καλή περιήγηση !!!!
:cheesy:
γεια σας σε ολους!!!! ειμαι νεο μελος και ομολογω οτι το σαιτ ειναι πολυ καλο!!!
Quote:
Originally Posted by
δελφινακι
γεια σας σε ολους!!!! ειμαι νεο μελος και ομολογω οτι το σαιτ ειναι πολυ καλο!!!
:bigsmile:Καλώς μας ηρθες δελφινάκι!!:cheesy: Καλή περιήγηση στο συναρπαστικό κόσμο της Αστρολογίας!!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
δελφινακι
Καλως ηρθες Ψαρινα !!
Καλώς την!!! Καλή πλοήγηση δελφινάκι :bigsmile: