Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Γεια σας παιδιά!
Χαίρομαι πολύ που γίνομαι μέλος της παρέας σας...
Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες προσπάθειες που έχω δει μέχρι στιγμής για τα θέματα τις αστρολογίας!
Σας ευχαριστώ πολύ γι'αυτήν!!
Quote:
Originally Posted by
libella
Γεια σας παιδιά!
Χαίρομαι πολύ που γίνομαι μέλος της παρέας σας...
Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες προσπάθειες που έχω δει μέχρι στιγμής για τα θέματα τις αστρολογίας!
Σας ευχαριστώ πολύ γι'αυτήν!!
Kαλημερα :bigsmile:
καλως ορισες στο :horoscope:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι !!
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους αυτό είναι το πρώτο μύνημα που στέλνω στην σελίδα σας άν και έχω εγραφή εδώ και αρκετό καιρό.
Μία μικρή παρατήρηση μερικές φορές συναντώ δυσκολίες στο να διαβάσω διάφορα άρθρα και προβέψεις καθώς και στο να μπώ στην ιστιοσελίδα (μερικές φορές δεν γίνεται δεκτός ο κωδικός μου ) φτάνει όμως η γκρίνια εύχομαι σε όλους ευτυχισμένες οι μέρες που έρχονται με υγεία και οι επιθυμίες σας ευχές μου
Quote:
Originally Posted by
nikol22
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους αυτό είναι το πρώτο μύνημα που στέλνω στην σελίδα σας άν και έχω εγραφή εδώ και αρκετό καιρό.
Μία μικρή παρατήρηση μερικές φορές συναντώ δυσκολίες στο να διαβάσω διάφορα άρθρα και προβέψεις καθώς και στο να μπώ στην ιστιοσελίδα (μερικές φορές δεν γίνεται δεκτός ο κωδικός μου ) φτάνει όμως η γκρίνια εύχομαι σε όλους ευτυχισμένες οι μέρες που έρχονται με υγεία και οι επιθυμίες σας ευχές μου
καλημερα χρονια πολλα !!:bigsmile:
nikol για τις δυσλκολιες που συναντας
ελπιζω να μην συναντησεις αλλες ,
σου ευχομαι καλη συνεχεια και να σε βλεπουμε τακτικα στο φορουμ:bigsmile:
καλως ορισες λοιπον στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα σε όλους κ καλώς σας βρήκα!!!
Καλως ηρθες...καλη διασκεδαση και αναγνωση!
γεια σας και ευχαριστω την τυχη που σα; βρηκα.. θα ηθελα να μαθω πολλα αλλα σιγα σιγα...
Quote:
Originally Posted by
m4ria
γεια σας και ευχαριστω την τυχη που σα; βρηκα.. θα ηθελα να μαθω πολλα αλλα σιγα σιγα...
Καλησπέρα! Χρόνια Πολλά!:bigsmile:
Όρεξη και χρόνο για διάβασμα να έχεις και όλα θα γίνουν!
xoxo:love:
:unsure::unsure::wacko::wacko:δεν θα μου απαντησει κανεις;:blink: