Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Quote:
Originally Posted by
gemini_87
απλα...το μονο που θελω τωρα,ειναι να μαθω τα ωροσκοπια μας...ολα τα αλλα θα τα διαβασω,κ με τιν δικη σου βοηθεια,θα μπορεσω να βγαλω μια ακρη!!
Αλλα προς το παρον...μονο τα ωροσκοπια!!:sad2: :sad: :sad2:
Τα ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ σού τα παρέθεσα παραπάνω. Με τη βοήθεια αυτής της σελίδας, θα μπορέσεις σιγά σιγά να διαβάσεις τους χάρτες (αυτό ζήτησες άλλωστε) και να βρεις τις θέσεις των πλανητών, του ωροσκόπου κλπ στους 2 χάρτες και μετά διαβάζοντας τα άρθρα του Myhoroscope να πάρεις μία ιδέα για την ερμηνεία τους.
Εννοείς μήπως τον ωροσκόπο και όχι τα ωροσκόπια; :wacko:
θα μπορουσατε να βρειτε την θεση του αdmetus,sidna,Quaoar οπως επισης και σε ποιον οικο ειναι κ τι οψεις κανουν???κατι ακομα θα μπορουσατε να μου <<φτιαξετε>> τον γενεθλιο χαρτη μου??17 12 90 Aθηνα 20:40 . ..Ευχαριστω εκ των προτερων!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
θα μπορουσατε να βρειτε την θεση του αdmetus,sidna,Quaoar οπως επισης και σε ποιον οικο ειναι κ τι οψεις κανουν???κατι ακομα θα μπορουσατε να μου <<φτιαξετε>> τον γενεθλιο χαρτη μου??17 12 90 Aθηνα 20:40 . ..Ευχαριστω εκ των προτερων!!:bigsmile:
Αγαπητό μου Toksotaki,
επειδή βλέπω ότι το ψάχνεις πολύ το θέμα, σου παραθέτω τον γενέθλιο χάρτη σου με τις θέσεις πλανητών, πλανητοειδών, ωροσκόπου, λοιπών σημείων, πλανητών της Ουράνιαν, αλλά και τον πίνακα με τις όψεις. Επίσης και 2 πίνακες με τις θέσεις όλων των αστεροειδών που μου βγάζει το πρόγραμμα.
Τώρα πλέον, θα μπορείς και μόνη σου να δεις όσα ζητάς. Οι πίνακες δεν περιλαμβάνουν τη θέση της Sedna και του Quaoar. Θα πρέπει να ρωτήσεις στην ενότητα Ρωτήστε τους αστρολόγους.
Γενέθλιος χάρτης και όψεις
Πίνακας με αστεροειδείς 01
Πίνακας με αστεροειδείς 02
Θα σε βοηθήσει πολύ και αυτή η σελίδα.
Καλή μελέτη!
Σας ευχαριστω πολυ ηταν ακριβως αυτο που χρειαζομουν!:laugh: Ωστοσο επειδη εχω γεννηθει η 20:40-20:43 κ νομιζω οτι υπαρχουν πολλες διαφορες θα μπορουσατε να μου πειτε με μια προχειρη ματια αν οι διαφορες που υφιστανται ειναι σημαντικες?Με αφορμη ενα αρθρο που διαβασα προσφατα μεσα στην σελιδα σας θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον ερμη .Ελεγε οτι υπαρχουν τεσσερα σταδια και ανεφεραν τον Προμηθεα,νομιζω κατι σχετικα με τεσσερα σταδια.Ο δικος μου σε ποιο σταδιο ειναι?(γνωριζω μονο οτι ειναι αναδρομος):cheesy:
θα ήθελα να μάθω τη θέση του αστεροειδούς έρωτα με δεδομένο ότι γεννήθηκα στις 5/10/1979, στις 22:00 στην Αθήνα.
θα μπορουσατε να βρειτε την θεση του αdmetus,sidna,Quaoar οπως επισης και σε ποιον οικο ειναι κ τι οψεις κανουν???κατι ακομα θα μπορουσατε να μου <<φτιαξετε>> τον γενεθλιο χαρτη μου??5/10/1979, Aθηνα 22:00. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
καλησπέρα, θα ήθελα να σταματήσω να παρακλουθώ αυτο το θέμα (θέσεις πλανητών) σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα ενημέρωση.
Καλησπέρα. Ο Kρόνος μου βρίσκεται 29cn19 και είναι στον 9ο οίκο (12cn30').
Είμαι γεννημένη 10.09.75 ώρα 11&30 το πρωί. Τί πρέπει να προσέξω με την διέλευση του Κρόνου στην Παρθένο τον Σεπτέμβρη??
Ευχαριστώ πολύ
Quote:
Originally Posted by
Rilena
Καλησπέρα. Ο Kρόνος μου βρίσκεται 29cn19 και είναι στον 9ο οίκο (12cn30').
Είμαι γεννημένη 10.09.75 ώρα 11&30 το πρωί. Τί πρέπει να προσέξω με την διέλευση του Κρόνου στην Παρθένο τον Σεπτέμβρη??
Ευχαριστώ πολύ
Αγαπητή Rilena,
η ενότητα ονομάζεται "Θέσεις πλανητών". Για τέτοιου είδους ερωτήσεις που έχουν σχέση με πρόβλεψη βάσει του ωροσκοπίου σου, θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία αστρολόγο.
Quote:
Originally Posted by
tolios
θα ήθελα να μάθω τη θέση του αστεροειδούς έρωτα με δεδομένο ότι γεννήθηκα στις 5/10/1979, στις 22:00 στην Αθήνα.
θα μπορουσατε να βρειτε την θεση του αdmetus,sidna,Quaoar οπως επισης και σε ποιον οικο ειναι κ τι οψεις κανουν???κατι ακομα θα μπορουσατε να μου <<φτιαξετε>> τον γενεθλιο χαρτη μου??5/10/1979, Aθηνα 22:00. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Αγαπητή tolios,
ο Ερως βρίσκεται στις 11 μοίρες και 30 λεπτά του Υδροχόου.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, μπορείς να δεις εδώ.