Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια σας είμαι νεο μελος δεν ξερω πολλα αλλα θελω να μαθω ...πολλες αποριες που ελπιζω να λυσω ....
Quote:
Originally Posted by
GROSSO10
γεια σας είμαι νεο μελος δεν ξερω πολλα αλλα θελω να μαθω ...πολλες αποριες που ελπιζω να λυσω ....
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!:bigsmile:
Μην αμφιβάλλεις ότι θα λύσεις όλες τις απορίες σου και θα μάθεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, εδω!
Ειλικρινά δεν ξέρω τί να πρωτοδιαβάσω... δε μου φτάνουν οι ώρες... όλα είναι ενδιαφέροντα!
Καλησπέρα σας! Χαίρομαι που βρέθηκα σε ένα site με ένα αγαπητό σε μένα θέμα: την αστρολογία! Πιστεύω ότι θα μου λυθούν πάρα πολλές απορίες (αν όχι όλες) γύρω από τον κόσμο των ζωδίων.
Quote:
Originally Posted by
tatanka
Καλησπέρα σας! Χαίρομαι που βρέθηκα σε ένα site με ένα αγαπητό σε μένα θέμα: την αστρολογία! Πιστεύω ότι θα μου λυθούν πάρα πολλές απορίες (αν όχι όλες) γύρω από τον κόσμο των ζωδίων.
Μελετώντας και διαβάζοντας το τεράστιο υλικό του site, θα σου λυθούν όλες οι απορίες, αρκεί να έχεις υπομονή και όρεξη να κάνεις αναζήτηση σ’ αυτή την ηλεκτρονική θάλασσα πληροφοριών.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! :horoscope:
Quote:
Originally Posted by
koritsii
Ειλικρινά δεν ξέρω τί να πρωτοδιαβάσω... δε μου φτάνουν οι ώρες... όλα είναι ενδιαφέροντα!
για αυτο ειναι το καλυτερο σαιτ αστρολογιας στην Ελλαδα:love:
και γενικα ερχετε απο τα πρωτα στην παγκοσμια καταταξη!!!!
Υ.Γ
αγαπημενο μου Myhoroscope:love:
ξερεις να δεινεις και να ανταποδιδεις με την εγκυρη δουλεια σου μεσα απο τα αρθρα
για αυτο και εχεις τοσα χιλιαδες μελη
και τους περισσοτερους χρηστες καθημερινα!!!
μερες γιορτινες μερες αγαπης θελω να σου πω οτι
σ' αγαπω πολυ:love:
καλησπέρα κι από μένα!είμαι περίεργη να δω τι κρύβεται σ'αυτον τον κόσμο,τον κόσμο των πιθανοτήτων!
Καλημέρα σας,
είμαι καινούρια στο MyHoroscope αλλά παλιά στην αστρολογία. Τα άρθρα σας είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και πραγματικά θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για να διαβάσω όσο πιο πολλά μπορώ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα τα άρθρα για το Σύνθετο Ωροσκόπιο, για το οποίο δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα -κατά τη μελέτη μου στην αστρολογία είχα περιοριστεί στην ανάλυση προσωπικού χάρτη, συναστρίας και διελεύσεων, οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι για μένα terra incognita. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επιβεβαιώσω ότι το Σύνθετο Ωροσκόπιο πράγματι δουλεύει, μελετώντας κάποιες σχέσεις μου. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Loreley
Καλημέρα σας,
είμαι καινούρια στο MyHoroscope αλλά παλιά στην αστρολογία. Τα άρθρα σας είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και πραγματικά θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για να διαβάσω όσο πιο πολλά μπορώ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα τα άρθρα για το Σύνθετο Ωροσκόπιο, για το οποίο δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα -κατά τη μελέτη μου στην αστρολογία είχα περιοριστεί στην ανάλυση προσωπικού χάρτη, συναστρίας και διελεύσεων, οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι για μένα terra incognita. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επιβεβαιώσω ότι το Σύνθετο Ωροσκόπιο πράγματι δουλεύει, μελετώντας κάποιες σχέσεις μου. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!:bigsmile:
καλημερα
και καλωσορισες στο πιο εγκυρο αστρολογικο σαιτ!!
καλο διαβασμα σου ευχομαι λοιπον!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
amy mauridou
καλησπέρα κι από μένα!είμαι περίεργη να δω τι κρύβεται σ'αυτον τον κόσμο,τον κόσμο των πιθανοτήτων!
καλωσορισες στο:horoscope: