Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
mazzy
Γεια σας. Καλώς σας βρήκα :amuse: χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας..
Κι εμείς χαιρόμαστε!:bigsmile: :welcome::xmas-smiley-024:
Γεια σας! Είμαι νέο μέλος και επικοινωνώ για πρώτη φορά... Τα άρθρα και οι προβλέψεις σας είναι ενδιαφέροντα και ακριβή! Εύχομαι να γυρίσει η ζωή υπέρ όλων μας !!!
Γειά σας κ από μένα..κ γω καινούργια είμαι κ δυσκολεύομαι αρκετά στο να κατανοήσω την αστρολογία..ωραία τα άρθρα σας αλλά έχω μεγάλο δρόμο μπροστά μέχρι να τα κατανοήσω...καλή μου αρχή λοιπον!
Quote:
Originally Posted by
taboo
Γεια σας! Είμαι νέο μέλος και επικοινωνώ για πρώτη φορά... Τα άρθρα και οι προβλέψεις σας είναι ενδιαφέροντα και ακριβή! Εύχομαι να γυρίσει η ζωή υπέρ όλων μας !!!
Quote:
Originally Posted by
kiko89
Γειά σας κ από μένα..κ γω καινούργια είμαι κ δυσκολεύομαι αρκετά στο να κατανοήσω την αστρολογία..ωραία τα άρθρα σας αλλά έχω μεγάλο δρόμο μπροστά μέχρι να τα κατανοήσω...καλή μου αρχή λοιπον!
καλως ηρθατε στο καλυτερο και μεγαλυτερο
αστρολογικο σαιτ:bigsmile:
καλη συνεχεια λοιπον στο
:horoscope::horoscope:
Quote:
Originally Posted by
karen!
γεια σας
:bigsmile:
καλως ορισες στο:horoscope:
γειά σας!!
είμαι η τζένη!! ευχαριστώ για την αποδοχή!!
να είστε καλά!!
Quote:
Originally Posted by
jenny tzan
γειά σας!!
είμαι η τζένη!! ευχαριστώ για την αποδοχή!!
να είστε καλά!!
καλημερα Τζενη
καλως μας ηρθες!:bigsmile:
γεια χαρα κι απο μενα.υπολογιζω στην ανοχη και την αντοχη σας,καθως δεν τα παω και πολυ καλα με την τεχνολογια.:laugh:
Quote:
Originally Posted by
hungryeyes4u
γεια χαρα κι απο μενα.υπολογιζω στην ανοχη και την αντοχη σας,καθως δεν τα παω και πολυ καλα με την τεχνολογια.:laugh:
:welcome:!!! Καλή περιήγηση και.....:xmas-smiley-024: χρόνια πολλά!!!!:bigsmile: