Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
καλησπερα απο την θαλασσινη. σαν νησιωτησα εχω πολλες επαφες με τα αστρα και τους πλανητες στον καθαρο και ξαστερο ορειζοντα του πελαγους -στο χωρο που μεγαλωσα και αγαπησα - απο παιδι την ενασχοληση με τα μυστικα των ' φωτων και των πλανητων. 'αστρολογια η δυναμη στα χερια των ανθρωπων. καλως σας βρηκα φιλους και συνοδοιπορους στο απεραντο - μαγευτικο συμπαν.
Quote:
Originally Posted by
thallasinh
καλησπερα απο την θαλασσινη. σαν νησιωτησα εχω πολλες επαφες με τα αστρα και τους πλανητες στον καθαρο και ξαστερο ορειζοντα του πελαγους -στο χωρο που μεγαλωσα και αγαπησα - απο παιδι την ενασχοληση με τα μυστικα των ' φωτων και των πλανητων. 'αστρολογια η δυναμη στα χερια των ανθρωπων. καλως σας βρηκα φιλους και συνοδοιπορους στο απεραντο - μαγευτικο συμπαν.
Καλώς σε βρήκαμε θαλασσινή! Μας τα είπες με την αύρα του πελάγους και μας νότισε η αλμύρα κανονικά. Σε ευχαριστούμε για την θαλασσί σου είσοδο. Έχει πολλά να μάθεις σε αυτόν τον βυθό. Απλώσου! :cheesy: :horoscope:
Quote:
Originally Posted by
nikimelitzanes
Καλησπέρα σε όλους!!!! Πολύ όμορφο το φόρουμ!!!Έχω ελάχιστες γνώσεις επί του θέματος, και γι' αυτό πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά.
καλως μας ηρθες !!
ευχομαι καλη συνεχεια
και καλο διαβασμα λοιπον!!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
sasoni
geia sas......!!!!
Γεια σου...!!! :welcome::nogrgl:tongue::Santa1:
Καλημέρα σε όλους και όλες και Κλαώς σας βρήκα!
Όπως είναι προφανές από το username, με λένε Γιάννη και ζώ στον Πειραιά τα τελευταία 8 χρόνια προερχόμενος από Θεσσαλονίκη, αστρολογικά είμαι καθαρόαιμο σκορπιουδάκι.. (με ωροσκόπο σκορπιό δηλαδή)
Αυτά τα λίγα για τώρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Γιάννης
Quote:
Originally Posted by
yiannis00
Καλημέρα σε όλους και όλες και Κλαώς σας βρήκα!
Όπως είναι προφανές από το username, με λένε Γιάννη και ζώ στον Πειραιά τα τελευταία 8 χρόνια προερχόμενος από Θεσσαλονίκη, αστρολογικά είμαι καθαρόαιμο σκορπιουδάκι.. (με ωροσκόπο σκορπιό δηλαδή)
Αυτά τα λίγα για τώρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Γιάννης
καλως μας ηρθες Γιαννη:bigsmile:
καλη συνεχεια ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!
:icon_razz:
:blink::blink:Γειά σας και απο εμένα,
Με λένε Ιωάννα και είμαι καινούριο μέλος. Παρακαλώ βοηθήστε με στις τυχόν ερωτήσεις μου.
Ευχαριστώ πολύ
Quote:
Originally Posted by
JOAN1
:blink::blink:Γειά σας και απο εμένα,
Με λένε Ιωάννα και είμαι καινούριο μέλος. Παρακαλώ βοηθήστε με στις τυχόν ερωτήσεις μου.
Ευχαριστώ πολύ
Καλως μας ηρθες Ιωαννα:bigsmile:
καλη συνεχεια να εχεις!
Φυσικα και θα σε βοηθησει οποιος μπορει
για τις τυχον αποριες σου..
Γεια σας. Καλώς σας βρήκα :amuse: χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας..