Γεια σας,
θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται η Λίλιθ στον αστρολογικό μου χάρτη. Γεννήθηκα στις 6/6/1977 στις 13.45 στην Αθήνα. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Επίσης, αν είναι δυνατόν του άνδρα μου. Γεννήθηκε 28/01/1968 στην Αθήνα, ώρα 10.45 μ.μ.
Printable View
Γεια σας,
θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται η Λίλιθ στον αστρολογικό μου χάρτη. Γεννήθηκα στις 6/6/1977 στις 13.45 στην Αθήνα. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Επίσης, αν είναι δυνατόν του άνδρα μου. Γεννήθηκε 28/01/1968 στην Αθήνα, ώρα 10.45 μ.μ.
Αγαπητή Nepheli,
χρησιμοποιούμε 2 επαγγελματικά αστρολογικά προγράμματα. Το ένα ισχυρίζεται ότι στην ημερομηνία γέννησής σου δεν είχε θερινή ώρα. Το δεύτερο και οι πίνακες με τις θερινές ώρες που έχει δείχνει ότι έχουμε θερινή ώρα. Η εφαρμογή είναι ρυθμισμένη με το δεύτερο πρόγραμμα, γι' αυτό και ο ωροσκόπος βγαίνει στην 11η μοίρα των Ιχθύων.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, DrMaroulita.
Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω ποιος είναι τελικά ο ωροσκόπος μου. Ποιο απο τα δύο προγράμματα θα πρέπει να ακολουθήσω, γιατί από όσα ξέρω δεν αλλάζει μόνο ο ωροσκόπος μου αλλά και οι οίκοι του γενέθλιου χάρτη μου.
Γεια σας,
Επιστρέφω με άλλη μια ερώτηση. Στα μισά προγράμματα υπολογισμού του ωροσκόπου μου βγαίνω Ζυγός και στα άλλα μισά Παρθένος. Έχω γεννηθεί 06/06/1977 στην Αθήνα στις 13.45. Έχει σχέση μήπως με τη θερινή ώρα, όπως απαντήσατε και στη Νεφέλη; Κι εγώ τελικά τι ωροσκόπο έχω;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μάνια.
Γεια σας
Και στα δυο επαγγελματικά προγράμματα που διαθέτουμε αλλά και στην αυτόματη εφαρμογή μας ο ωροσκόπος σας είναι στην 21η μοίρα της Παρθένου. Υπήρχε θερινή ώρα κατά τη διάρκεια της γέννησής σας και την υπολογίζουμε. Μην εμπιστεύεστε τα προγράμματα που σας δίνουν ωροσκόπο Ζυγό.........
Θα ήθελα επίσης να μου πείτε, που βρίσκεται η Λίλιθ μου, οι Δεσμοί μου, το vertex μου, η μαύρη σελήνη μου και διάφορες άλλες θέσεις, ώστε να μπορώ να καταλαβαίνω τα άρθρα σας.
Ευχαριστώ
Γεια σας.
Τα άρθρα σας μου φάνηκαν ιδιαιτέρως αναλυτικά και οι αστρολόγοι σας επιστημονικά καταρτισμένοι.
Όπως θα είδατε, έχω γεννηθεί στις 12/1/1965 και ώρα 14:15 το μεσημέρι, στην Ελλάδα.
Θα ήθελα, να μου πείτε ποιές είναι οι θέσεις των πλανητών μου.
Ευχαριστώ
Γεια χαρά.
Θα ήθελα να μάθω για τις θέσεις των πλανητοειδών στο χάρτη μου, τους Δεσμούς Σελήνης, και το Vertex.
Γεννήθηκα στο Έσσλιγκεν της Γερμανίας 08/05/1970 ώρα 09.15 το πρωί.
Ευχαριστώ.