-
Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
MARSI: Ο Ωροσκοπος σας ειναι στην Παρθενο 17 μοιρες ( μην ανυσηχειτε παντως Παρθενος ειναι εκτος αν εχουμε αποκλιση πανω απο μια ωρα + ή -) ενω η Σεληνη σας ειναι στους Διδυμους.
Starfish: Ο ωροσκόπος της κορης σας ειναι Τοξοτης στις 18 μοιρες 54΄ενω η Σεληνη της ειναι στον Κριο στις 14 μοιρες και 13'. Τωρα οσο για το λαθακι σας δεν πειραζει. Ανθρωποι ειμαστε & Ερμη αναδρομο εχουμε:bigsmile:
Και by the way δεν γραψατε σε αυτο το ποστ την ωρα γεννησης αλλαγυρισα λιγο πισω και το βρηκα. Να ειστε καλα και να την χαιρεστε!!
Ακης Αντωνιου
-
Ευχαριστω κυριε Αντωνιου.
Οτι δεν εγραψα την ωρα το θυμηθηκα αργα το βραδυ!!:smile1::unsure: Μακαρι να ηταν μονο αυτα τα λαθη που εχω κανει με τον Ερμη αναδρομο, αλλα, αλοιμονο...:cry: .
Καλη σας μερα
-
Σας παρακαλώ να με ενημερώστετε για τον ωροσκόπο μου.Γεννήθηκα 21 Αυγουστού 1981, η ώρα 5 το πρωί χώρα Ελλάδα στη Ρόδο.
-
Ευχαριστώ πολύ κ. Αντωνίου.
-
:bigsmile: Καλημερα σας
Εχω μπερδευτει τον τελευταιο καιρο γιατι αλλο οροσκοπο νομιζα οτι ειχα (με βαση καποια site που βαζουνε εδρα την Αθηνα) και αλλον μου δειχνει οτι εχω μιασ και ο τοπος γεννησης ειναι η ομορφη θεσ/κη. Αν μπορειτε να μου δωσετε και εσεις την αναλυση σας θα βοηθουσατε κατα πολυ το χαος μου...:nuts:
Λοιπον ημερα 13/05/1975 ωρα 23¨55 τοπος Θεσσαλονικη
Ευχαριστω και ομολογω την προσμονη μου στην απαντηση σας:wondering
-
Καλημέρα! Είναι η πρώτη φορά που υποβάλλω ερώτηση στο site σας. Θα ήθελα να μάθω τη θέση του ωροσκόπου και της Σελήνης μου:30/9/1974 9:00 π.μ. Αθήνα. Παραθέτω και άλλες 2 ημερ. γέννησης, φιλικών μου προσώπων:
1) 22.1.1975 6:00 π.μ. Σύρος
2) 28.11.1974 6:00 π.μ. Σύρος
Αν είναι δυνατόν, θα ήθελα και γι'αυτές σχετική απάντηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα μου αφιερώσετε.
Συγχαρητήρια για το προσεγμένο site σας!:bigsmile:
-
Λιλιαν ειμαι βεβαιος πως οι συνεργατες του myhoroscope θα απαντησουν στην ερωτηση σου.Ομως οπως καταλαβαινεις αν αρχιζουν και απαντουνε και για αλλα προσωπα εκτος απο αυτον ο οποιος απευθυνει την ερωτηση τοτε εδω μεσα θα επικρατησει ενας μικρος πανικος..Καλω λοιπον τους υπευθυνους να απαντησουν στη Λιλιαν γιατι ειναι καινουργια εδω μεσα...και ζητω εκ των προτερων συγνωμη αν προτρεχω, απλα προσπαθω να γλυτωσω τα <<χειροτερα>>...
Φιλικα Κων/νος
Κανεις δεν μπορει να σου πει κατι για σενα..που εσυ να μην το ξερεις ηδη...
-
Είμαι σίγουρος ότι όλοι διαβάζετε τους όρους πρόσβασης τους οποίους και αν ΔΕΝ αποδεχθείτε δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή :bigsmile:
Quote:
Κάθε μέλος του myhoroscope.gr έχει το δικαίωμα να διατηρεί έναν μόνο λογαριασμό πρόσβασης και να τον χρησιμοποιεί μόνο για προσωπική χρήση και όχι να τον μεταβιβάζει σε τρίτα πρόσωπα. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί παράβαση θα απαγορευτεί η είσόδος σε όλα τα usernames του παραβάτη χρήστη.
Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Αστρολόγων να απαντήσουν στις εκάστοτε ερωτήσεις των μελών. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι οι συνεργάτες Αστρολόγοι αργούν υπερβολικά να απαντήσουν θα πρέπει να απευθυνθεί στον Administrator του myhoroscope.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email.
Τα "χειρότερα" λοιπόν μπορούν να αποφευχθούν με μια απλή ανάγνωση.
-
εχω γεννηθει 11 Απριλιου 1971 στη Λευκωσια-Κυπρος στις 23.30.
Ο ωροσκοπος μου ποιος ειναι;
-
ΛΙΟΝΤΑΡΙ Ο ωροσκοπος σας ειναι στις 8 μοιρες και 55΄του Λεοντα, ενω η Σεληνη σας ειναι στις 7 μοιρες και 50 ΄του Ταυρου
TetiQO ωροσκοπος σας ειναι Αιγοκερως στις 5 μοιρες και 33' ενω η Σεληνη σας ειναι στις 23 μοιρες και 43΄των Διδυμων
Llilian O ωροσκοπος σας ειναι στις 8 μοιρες και 17' του Σκορπιου ενω η Σεληνη σας ειναι στις 23 μοιρες και 37 των Ιχθυων
Petros 1971 O ωροσκοπος σας ειναι Τοξοτης στις 15 μοιρες και 13΄ ενω η Σεληνη σας ειναι στις 3 μοιρες και 03 ΄του Σκορπιου.
ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
-
Κυριε Αντωνιου σας ευχαριστω πολυ:blink1: ...
-
4 ΜΑΡΤΙΟΥ 1982
14:00 ΜΕ 15:00(ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ)
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ;
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
-
Κύριε Αντωνίου ευχαριστώ για την απάντησή σας. Όσο για τα στοιχεία των 2 φιλικών μου προσώπων, δεν ήταν στην πρόθεσή μου να καθυστερήσω τους αστρολόγους του site να απαντήσουν σε άλλους χρήστες της ιστοσελίδας. Και φυσικά εξυπακούεται ότι ο λογ/μός πρόσβασης του καθενός μας είναι για προσωπική του (και μόνο) χρήση! Ενήλικες και υπεύθυνοι άνθρωποι είμαστε!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 2/6/1979, ΣΤΙΣ 02:00 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΕΛΛΑΔΑ
Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 2/10/1979, ΣΤΙΣ 19:40 TO ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
VROXI2
-
Αγαπητό μέλος VROX12
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 11 Κριού 36' και η Σελήνη σας είναι στις 0 Παρθένου 39'.
Για τη φίλη σας, ο Ωροσκόπος είναι στις 20 Ταύρου 11' και η Σελήνη σας είναι στις 25 Υδροχόου 52΄
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Αγαπητό μέλος marivl
Έχετε τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο στον Καρκίνο, αλλά δεν μπορώ να σας πω την ακριβή μοίρα, αφού δεν γνωρίζετε ακριβή ώρα γέννησης.
Οι μοίρες που αναφέρουμε, ενδιαφέρουν όσους γνωρίζουν σε κάποιο βαθμό αστρολογία και έτσι ενημερώνονται με ακρίβεια γι' αυτές. Αν δεν γνωρίζετε να μελετάτε ένα χάρτη, δεν χρειάζεστε και την γνώση αυτής της μοίρας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
γεννηθηκα στην αθηνα 9 ιουνιου 1955 στισ 04¨45 .
ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου ?
ευχαριστω
-
Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τον Ωροσκοπο μου γιατι αλλου βρισκω οτι ανηκω στον Αιγοκερω και αλλου στον Λεων.Τελικα που ανηκώ:idea: γεννηθηκα 6-11-1982 24:45
-
Αγαπητέ Yannisk
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 11 Διδύμων 45' και η Σελήνη σας είναι στις 26 Αιγόκερου 05.
Αγαπητή Sofaki_green
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 27 Λέοντα 27' και η Σελήνη σας είναι στις 12 Καρκίνου 29'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Γεια σας,
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου.
ημερομηνία γέννησης: 26-05-1979
ώρα 19:30
περιοχή: Κατερίνη Ν. Πιερίας
Ευχαριστώ
-
Αγαπητη yiota 1979 o ωροσκοπος σας ειναι στις 20 μοιρες και 17΄του Σκορπιου ενω η Σεληνη σας ειναι στις 13 μοιρες και 12 ΄των Διδυμων
-
-
γειά σας!! Ετσι και εγώ, θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου...
22 Ιουνίου 1969, ώρα 23.00
σας ευχαριστώ πολύ
-
Re: απάντηση στην Effi
Γειά σου,
Δεν γράφεις τον τόπο γέννησης. Αν έχεις γεννηθεί στην Αθήνα έχεις ωροσκόπο στις 27.34΄του Υδροχόου
Φιλικά
ilia
-
Re: απάντηση στην Effi
Quote:
Originally Posted by ilia
Γειά σου,
Δεν γράφεις τον τόπο γέννησης. Αν έχεις γεννηθεί στην Αθήνα έχεις ωροσκόπο στις 27.34΄του Υδροχόου
Φιλικά
ilia
ilia δεν αμφισβητώ τις γνώσεις σου και το τρόπο που υπολογίζεις τον ωροσκόπο αλλά καλύτερα να δίνεται μόνο από τους αστρολόγους του myHoroscope ο υπολογισμός τουλάχιστον σε αυτή την ενότητα.
magikadespell είσαι σε εντελώς λάθος thread και η ερώτησή σου θα μεταφερθεί.
-
25-08-1970 ΏΡΑ 09.40 Αθήνα
-
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ
-
Ημερομηνία γέννησης: 03/07/1978
Ωρα: 16:45
Tόπος: Αθήνα
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου?
-
Ποιος είναι ο ωροσκοπος μου?
-
Αγαπητά μέλη,
Οι ωροσκόποι σας και η Σελήνη σας είναι:
NANAHRA : 17 Ζυγού 46 (Ωροσκόπος) και 18 Διδύμων 59 (Σελήνη)
Sophia3 : 19 Σκορπιού 20' (Ωροσκόπος) και 21 Διδύμων 09 (Σελήνη)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1977 01:45 ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
-
εχω γεννηθει 12/10/1984 και ωρα 4:45 το πρωι.τι ωροσκοπος ειμαι?
-
12/10/1984 ελλαδα,λαρισα.τι ωροσκοπος ειμαι??
-
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ & ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
-
Quote:
Originally Posted by PERSA
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ & ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Λίγο ακόμη υπομονή σε παρακαλώ. Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές οι αστρολόγοι δεν είναι συνεχώς online. Αν οι απαντήσεις τους δεν δίνονται άμεσα δεν σημαίνει ότι τις αγνοούν.
-
Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι δυνατό τον ωροσκόπο μου (και το ζώδιο μου αν γίνεται!) εχω γεννηθεί στις 23 Ιουλίου 1980 και ώρα 00:02 στήν Πτολεμαίδα.
Ευχαριστώ.
-
Γεννήθηκα 24 Σεπτεμβρίου 1977 στην Αθήνα στις 23:00 χειμερινή ώρα (η θερινή ώρα που ίσχυε τότε είναι 24:00, αλλά στις 25/9 επανερχόταν η κανονική χειμερινή ώρα, δηλαδή μια ώρα πίσω, άρα η κανονική ώρα που έχω γεννηθεί, και είναι η χειμερινή είναι 23:00). Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου τη θέση της σελήνης καθώς και αν είναι δυνατόν την ακμή του δέκατου οίκου μου.
-
PERSA O Ωροσκοπος σας ειναι Τοξοτης στις 26 μοιρες και 20΄ενω η Σεληνη σας ειναι στην Παρθενο στις 26 μοιρες και 28΄
ckjam Ο Ωροσκοπος σας ειναι Παρθενος στις 13 μοιρες και 37' ενω η Σεληνη σας ειναι στον Ταυρο στις 11 μοιρες και 36'
janjelina01 Το ζωδιο σου ειναι τελικα ΛΕΩΝ (στις 00 μοιρες και 10') ο ωροσκοπος σου ειναι Κριος στις 13 μοιρες 40΄ ενω η Σεληνη σου ειναι στις 29 μοιρες 39΄
Ψαγμενος Ψαγμενε εισαι γεννημενος στις 24/9 /1977 και ωρα 24.00 δηλαδη 23 59 γιατι στο 24 αλλαζει η μερα. ο Ωροσκοπος σου ειναι Καρκινος στην 1 μοιρα και 42 ΄ ενω η Σεληνη σου ειναι στην 1 μοιρα και 27' των Ιχθυων.