Πολύχρονος, πολύχρονος!! :)
Printable View
Πολύχρονος, πολύχρονος!! :)
χρονια πολλα σε ολους και σε μενα να με χαιρομαι !!!!!!
Xρόνια σου πολλά κι εσένα, να τα εκατοστήσεις!:bigsmile:
Κι από μένα χρόνια πολλά, βασικά με υγεία και ευτυχισμένα!:clapping:
getzaki, ΔΕΣΠΟΙΝΑ, black moon, starfish, kia, voulatain, skorpion, Maroulita & leoma σας ευχαριστώ πολύ γιά τις ευχές σας. Ανταποδίδω ευχόμενος δροσερό και ξεκούραστο καλοκαίρι, γέμισμα μπαταριών στο έπακρο και δημιουργική συνέχεια. Και πάνω απ'όλα ένα έρωτα δυνατό και υγεία :love:
Φίλε parikaras Χρόνια Πολλά και σε'σένα!
Να τα εκατοστησετε Κυρια Κοντη σας ευχομαι παντα καλη υγεια να εχετε και αστρολογικες επιτυχιες.
Με εκτιμηση Δεσποινα -Κουκι
Βασια Χρονια Πολλα κι οτι Επιθυμεις!!!
Χρόνια πολλά Βάσια. Πολύχρονη και ευτυχισμένη, με πολλές πολλές επιτυχίες και πολλές πολλές χαρές. Εύχομαι να σε δούμε σύντομα πάλι στο site.:love:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΩ..(ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ)ΘΕΛΩ ΝΑ...ΖΗΣΩ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ...ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ..ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
...ΔΕΝ :embarrest..ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ!!ΣΑΣ :love:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ..:banana ΧΟΡΕΥΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ..:new_year:ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ(ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ)ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΝΑΙ..ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ :wacko:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!!!:bigsmile::bigsmile::laugh::nut s:
Χρονια πολλά Ηλέκτρα και καλή χρονιά! :bigsmile:
ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ..ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ..(ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ!!)Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ..(ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..)ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΑΝΙΑ ΜΟΥ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..(ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..):toung::love::wacko:
αν και είναι 14 λέω τα χρόνια μου πολλά στον γιο μου Παναγιώτη την κόρη μου Μαρία
και σε 'ολες και όλους που αυριο γιορτάζουν και είναι πάρα μα πάρα πολλοί
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ
πάνω απο όλα υγεια και αγάπη
να σας χαιρόμαστε όσοι σας αγαπάμε
Ομοίως ένα γενικό μεν, μεγάαααααλο δε Χρόνια Πολλά να φτάσει για όλες και για όλους τους εορτάζοντες! :cheesy: :love: :love:
Χρονια καλα σε ολες και ολους!!!:bigsmile:
Μαρία scorpion χρόνια πολλα και καλά!!!!!!!!! οτι επιθυμείς:love:
Μαιρούλα friary να είσαι πάντα γερή δυνατή και ευτυχισμένη.:love:
Δεσποινα Κουκι, χρονια σου πολλά να χαιρεσαι την οικογενειά σου:love:
Μαρία editor & staff πολύχρονη και ευτυχισμένη:love:
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους
και ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν!!:bigsmile:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ..ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ..:love::love::love:
Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα και ειδικά στην Λευκή και την Emmalene:love::love::love: και φυσικά στην friary και στο Μαρουλάκι μας!:)
Κι εγώ να χαίρομαι το καρντάσι μου που εχει γενεθλια σήμερα:bigsmile::love:
Κορίτσια κι αγόρια που γιορτάζετε σήμερα χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!!!!!
Υγεία,Αγάπη,¨Ερωτας,Πάθος,Δ ύναμη,Χαρά...όόόόλα!!!!!!!!
Για να μην ξεχνιόμαστε...
Φιλιάάάάάάάάάά:love::love::love::cla pping::bananaPerfect
Χρόνια πολλά σε όλους/όλες συνεορτάζοντες/συνεορτάζουσες.
:love:
Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!!
Τελευταία και καταϊδρωμένη, 'ερχομαι να ευχηθώ ολόψυχα
"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ"
χαρούμενα, χαμογελαστά κι ευτυχισμένα σε όλους και όλες που
γιόρταζαν ή που γιορτάζουν!
Με αγάπη
:love::love::love::love:
Σόφη
Ζορζετα, Λευκη και σε οσους ευχηθηκαν ευχαριστω πολυ Χρονια Πολλα!!!
Ελειπα εξ ου και η καθυστερηση! Χρονια Πολλα σε ολους και σε ολες εστω και καθηστερημενα!!!
Χρόνια πολλά σε Μαρίες, Μάριους, Παναγιώτηδες, Παναγιώτες, Δέσποινες...αδιακρίτως!! Να περνάμε καλά...:bigsmile:
Ουπς!!! Βεβαιως βεβαιως!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους και ολες που γιορταζαν πριν λιγες μερες!!!!
Μαριες, ΤΟ-Μαρακια, Δεσποινες, ΠΑναγιωτες, Παναγιωτηδες!!!
:bigsmile::love:
Χρονια Πολλά
στην Athinoula85 και όλες τις υπόλοιπες Αθηνές, Aφροδίτες και Ασπασίες του my Horoscope :bigsmile:
Να 'σαι καλα Ρανια μου !!! Και συ οτι επιθυμεις . Επισης , επισης και στην μικρη ομορφη !!! :bigsmile:
αγαπημενη Αθηνουλα 85 γιορταζεις σημερα;;;;Χρονια πολλα με υγεια :love:οπως και σε ολα τα μελη που γιορταζουν τα χρονια πολλα μου και τα καλυτερα ευχομαι
αθηνουλα χρονια πολλααααα! να ζησεις τη ζωη που ζητα η ψυχη σου!!!φιλια
πολλα!
athinoula85 χρόνια πολλά!!! :bigsmile:
Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένη και ό,τι επιθυμείς με ανθρώπους που αγαπάς και σ΄αγαπάνε!:love:
Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!!!