τωρα που ψαχνω περισσοτερο τοσαιτ ειναι πραγματικα πολυ κατατοπιστικο μπραβο
Printable View
τωρα που ψαχνω περισσοτερο τοσαιτ ειναι πραγματικα πολυ κατατοπιστικο μπραβο
Καλησπέρα σε όλους!
Μπορεί να έχει επαναληφθεί αυτό που θα ρωτήσω αλλά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. προσπαθώ να μπω στα δεδομένα που έχω με τους αστρολογικούς μου χάρτες και μου λέει ότι δεν βρίσκει τη σελίδα. Κάνετε αναβάθμιση; Θα διορθωθεί το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ;
Καλησπέρα και σε σένα. Αν κοιτάξεις στην κορυφή της σελίδας υπάρχει ανακοίνωση με χοντρά γράμματα. Ναι γίνεται αναβάθμιση και τα αστρολογικά προγράμματα είναι εκτός για λίγο. Όλοι μας κάνουμε υπομονή.
Καλό σου βράδυ
Καλησπέρα σας.θα ήθελα να με βοηθήσετε πώς θα μπορέσω να σβήσω κάποιους χάρτες μου. ευχαριστώ
Γεια σου stnk, μπορείς να πατήσεις πάνω στο id όποιου χάρτη δε χρειάζεσαι και να αντικαταστήσεις τα στοιχεία με ένα νέο χάρτη που θέλεις να καταχωρήσεις..
καλησπέρα
ειδα ενα αρθρο της κ.Ζαχαριάδου σχετικα με την ωριαία αστρολογία
μπορω και γω να φτιάξω ενα τέτοιο χαρτη μεσα απο το δωρεάν ωροσκόπιο και πως?δε το βρισκω :(
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς υπολογίζουμε με τον χάρτη για eAST POINT Ή EEequal ascendant.?
Ευχαριστώ πολύ.
Λέγεται Ανατολικό σημείο Σαλώμη και είναι Ωροσκόπος κατά κάποιον τρόπο, που δεν τον υπολογίζουμε τόσο πολύ. Είναι ο Ωροσκόπος σε σχέση με τον ουράνιο ισημερινό . Είναι πάντα κοντά στον Ωροσκόπο μας ( 1ο, 12ο) και για κάποιους αστρολόγους έχει σημασία για άλλους όχι.