Re: Στατιστικά - Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας;
ναι αλλα πρεπει να υπαρξει και συσχετισμος με την αλλη ψηφοφορια με τα ζωδια...γιατι διδυμους εχουμε αρκετους....
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Ο δωδέκατος και ο όγδοος πάλι "σκίζουν" στο αστρολογικό σάιτ!Όλοι οι αποκρυφιστές-ιδεαλιστές-μυστικιστές εδώ μαζευτήκατε!Αλλά ο 3ος με τις τηλεπικοινωνίες πολύ χαμηλά...όλοι παραδοσιακοί μας βγήκατε!:nuts:
Τι να τον κανεις τον 8ο οταν εχεις Ουρανο και Πλουτωνα και Ηλιο αγκαλια στον 3ο??:bigsmile::bigsmile: Και τον 12ο οταν εχεις Πσειδωνα με Σεληνη αγκαλιτσα στον Σκορπιο??:bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
black moon
Εγω παρατηρώ οτι το χαμηλότερο ποσοστό έχουν ως τώρα τα σπίτια του Ερμή και του Ουρανου..............μήπως αυτοι προτιμούν την πιο άμεση επικοινωνία τελικά ?
Μπλα-μπλα οι πρωτοι για να προλαβαίνουν να πουν και περισσότερα :cheesy: και ουσιαστικότερη επαφη με φίλους οι δευτεροι, που κατα τ' αλλα πρεπει να τα πηγαίνουν και καλα με την τεχνολογία και την Αστρολογία πιθανόν? :unsure:
Εχω ηλιο στον τριτο,αλλα καθολου μα καθολου δεν ειμαι του ''μπλα-μπλα''.Αναρωτιεμαι μηπως κανει λαθος το ληξιαρχειο και εχει δικιο η μητερα μου(μιαμιση ωρα αργοτερα΄δευτερος οικος΄)
Quote:
Originally Posted by
Marianina
Εχω ηλιο στον τριτο,αλλα καθολου μα καθολου δεν ειμαι του ''μπλα-μπλα''.Αναρωτιεμαι μηπως κανει λαθος το ληξιαρχειο και εχει δικιο η μητερα μου(μιαμιση ωρα αργοτερα΄δευτερος οικος΄)
Καλημέρα :)!
Πρώτα απ'όλα το σχόλιο μου ηταν πολύ γενικευμένο μιας και η στατιστική αφορά μόνο την οικοθεσία του Ηλιου. Σ'εναν χάρτη τα κοιτάμε όλα. Πχ μπορει να εχουμε Ηλιο στον 3ο αλλα μπορεί να εχουμε πολλους πλανήτες σε άφωνα ζώδια (προτιμουν να ακουν παρα να μιλούν και δρουν παρασκηνιακά) ή να εχουμε δισαρμονική Αφροδίτης με Ερμή ή Δια. Όμως αφου το λέει η μητέρα σου δεν αποκλείεται και να έχει δίκιο.:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
black moon
Καλημέρα :)!
Πρώτα απ'όλα το σχόλιο μου ηταν πολύ γενικευμένο μιας και η στατιστική αφορά μόνο την οικοθεσία του Ηλιου. Σ'εναν χάρτη τα κοιτάμε όλα. Πχ μπορει να εχουμε Ηλιο στον 3ο αλλα μπορεί να εχουμε πολλους πλανήτες σε άφωνα ζώδια (προτιμουν να ακουν παρα να μιλούν και δρουν παρασκηνιακά) ή να εχουμε δισαρμονική Αφροδίτης με Ερμή ή Δια. Όμως αφου το λέει η μητέρα σου δεν αποκλείεται και να έχει δίκιο.:bigsmile:
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Με βαζεις σε σκεψεις...Εχω τριγωνο αναδρομης Αφροδιτης(3ος)με Δια.Στον 3ο ειναι και ο Κρονος....
Και μονο η παρουσια του κρονου εκει τα μαζευει τα του 3ου....
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Και μονο η παρουσια του κρονου εκει τα μαζευει τα του 3ου....
Ευχαριστω πολυ.Ολα αυτα δεν τα ειχα σκεφτει.Ομως παλι,ενταξει,το οτι ειμαι φιλολογος μπορει να εχει καποια σχεση με τον τριτο οικο....αλλα με την αδελφη μου ποτε δεν ειχα ιδιαιτερα στενες σχεσεις...
καλημερα σε ολα τα παιδια
Αχ παιδιά δεν ξέρω, ιδέα δεν εχω. Θα θελα όμως να μάθω
Καλησπέρα... Ήλιο στον 8ο και εγώ.. :)
Να ρωτήσω κάτι... Ο οίκος στον οποίο βρίσκεται ο ήλιος μας (ή και κάθε πλανήτης) σημαίνει ότι δεχόμαστε επιρροές από το ζώδιο που αντιστοιχεί σε αυτόν τον οίκο? Π.χ. με ήλιο στον 8ο, μπορεί να έχουμε και επιρροές από Σκορπιό?