Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
Καλημέρα, παιδιά...
πλησιάζει σιγά σιγά και πάλι το Σ/Κ. Την Κυριακή μπορούμε να είμαστε και πάλι στο ίδιο μέρος για όσους το θέλουν. Στο σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι στις 17:00 με ένα περιοδικό αστρολογίας στο χέρι. Όσοι έχετε διάθεση, είστε ευπρόσδεκτοι. Μέχρι τότε καλή δύναμη.
ΒΠ
ΥΓ: Όσοι είστε σίγουροι ότι θα έρθετε ενημερώστε με αν θέλετε, απλά για να έχουμε μία αίσθηση όσο θα περιμένουμε στο σταθμό ποιους άλλους περιμένουμε...
θα ρθω (ειπαμε εκτος απροοπτου, αν συμβει το απροοπτο θα ενημερωσω) Εμ λειπει ο Μαης απ τη Σαρακοστη?
Quote:
Originally Posted by
skorpion
θα ρθω (ειπαμε εκτος απροοπτου, αν συμβει το απροοπτο θα ενημερωσω) Εμ λειπει ο Μαης απ τη Σαρακοστη?
Εμμμ, αν δεν έρθεις εσύ, πάνε κι οι ευκολίες πληρωμής :toung:
:laugh::laugh::laugh: :laugh::laugh::laugh:
Παιδια ελατε, ελατε!! Πληρωνουμε και πιο φτηνα τον καφε μας....:toung::toung:
Θα ερθω. Καλημερα σας!:bigsmile:
Κι εγώ λέω να έρθω...δηλαδή θέλω πολύ!! Εκτός βέβαια αν επικρατήσει η ανασφάλεια της παρθένου και η αναποφασιστικότητα του ζυγού και το μετανιώσω...:nuts:
Quote:
Originally Posted by
maer8
Κι εγώ λέω να έρθω...δηλαδή θέλω πολύ!! Εκτός βέβαια αν επικρατήσει η ανασφάλεια της παρθένου και η αναποφασιστικότητα του ζυγού και το μετανιώσω...:nuts:
Ξεκινα,... και θα φτασεις!!:bigsmile:
[Δεν δαγκωνουμε, απ οτι θυμαμαι...]:toung:
Ε τότε θα έρθω....ξεκινάαααωωωωω.....
Κατά 90% θα έρθω την Κυριακή! Εκτός και αν με φωνάξουν στην δουλειά..(αχ δεν αντέχω άλλο.:cry:) Θα ειδοποιήσω σε περίπτωση που δεν έρθω!
Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα!
Τα καταφέραμε και χτες και μάλιστα με μία δυνατή ομάδα. Κάποια μέλη που δεν τα είχαν καταφέρει την προηγούμενη φορά επανήλθαν και μας ήρθε και η Zeta1987 σα νέο μέλος στην παρέα. Πέρα από τις γνωστές συζητήσεις και γνωριμίες αυτή τη φορά κάποια από μας συνέχισαν στο Θανάση λίγο πιο κάτω στην πλατεία Μοναστηρακίου. Ελπίζω να αισθάνονταν όλοι άνετα και να πέρασαν καλά.
Για την επόμενη φορά ακούστηκαν πολλές προτάσεις. Για χορό, για ούζα, κλπ, αντί της συνηθισμένης συνάντησης και συζήτησης. Πιστεύω όμως ότι δεν έχουμε ακόμα συνολική εικόνα. Εντός της εβδομάδας θα τα πούμε και πάλι.
Καλή βδομάδα και για όσους δεν έχουμε δει καλό μήνα!