Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Αναφερθηκε πριν κατι για οψη αρη- αφροδιτη και ως καλες αναφερθηκε αν δεν κανω λαθος η συνοδος αντιθεση και τετραγωνο, μια οψη τριγωνου ή εξαγωνου το κανει το σεξουαλικο ξενερωτο?
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Αναφερθηκε πριν κατι για οψη αρη- αφροδιτη και ως καλες αναφερθηκε αν δεν κανω λαθος η συνοδος αντιθεση και τετραγωνο, μια οψη τριγωνου ή εξαγωνου το κανει το σεξουαλικο ξενερωτο?
Ξενέρωτο...Αυτό είναι λίγο παθολογική κατάσταση μάλλον:toung:
Το κάνει μάλλον αρμονικό,χωρίς προβλήματα και δυσλειτουργίες.Μάλλον σημαίνει και διάρκεια,αλλά όχι ένταση στη σχέση.
Λοιπόν..Θέλετε να κάνουμε ένα παράδειγμα με καρκίνο κ υδροχόο?? Να σας δώσω τα στοιχεία να λέτε διάφορα εσείς για τις όψεις?? Ε? Θέλετε καλοί μου άνθρωποι?!!:bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
mariamilo
Λοιπόν..Θέλετε να κάνουμε ένα παράδειγμα με καρκίνο κ υδροχόο?? Να σας δώσω τα στοιχεία να λέτε διάφορα εσείς για τις όψεις?? Ε? Θέλετε καλοί μου άνθρωποι?!!:bigsmile::bigsmile:
Μαλλον εχεις φαει μεγαλο κολλημα με τον Υδροχοο, φιλη mariamilo:cry:
Δοκιμασε να τον " φτυσεις", μερικες φορες αυτο πιανει σε Υδροχοους ...
Μενουμε ομως αξεχαστοι , πως να το κανουμε δηλαδις:clapping:
Quote:
Originally Posted by
ΕΚΑΤΗ
Μαλλον εχεις φαει μεγαλο κολλημα με τον Υδροχοο, φιλη mariamilo:cry:
Δοκιμασε να τον " φτυσεις", μερικες φορες αυτο πιανει σε Υδροχοους ...
Μενουμε ομως αξεχαστοι , πως να το κανουμε δηλαδις:clapping:
Δεν είναι τόσο αυτό..Απλά μου αρέσει να καταλαβαίνω περαιτέρω πράγματα από τις διάφορες σχέσεις μου..Κατανοώ καλύτερα τα διάφορα συμβάντα..Όσο για τον υδροχόο έχω πάψει να ασχολούμαι, ευτυχώς!!!:bigsmile::)
Καλέ τα είπατε όλα για τα Υδροχοάκια!
Να συμπληρωσω ότι ειμαστε και λιγο αμφισβητιες :)
Quote:
Originally Posted by
laziali
Καλέ τα είπατε όλα για τα Υδροχοάκια!
Να συμπληρωσω ότι ειμαστε και λιγο αμφισβητιες :)
Είσαι κι εσύ του συναφιού Υδροχόος με ωροσκόπο υδροχόο και ήλιο στον πρώτο , ή με απατά η μνήμη μου;...:unsure: :toung:
Ειμαι ειμαι... καλε τι μνημονικο ειναι αυτο; Ειμαστε πολλοί διπλοί Υδροχόοι εδω μεσα; :toung:
(που εχω καταχωνιασει τον χαρτη μου; :laugh: )
3 μέχρι στιγμής...
Όσο για το μνημονικό...σελήνη στον καρκίνο είναι αυτή...:bigsmile: Το υδροχοϊσιο εξαντλείται στο να ξεχνάω τι έφαγα χτες και ότι τα κλειδιά που ψάχνω βρίσκονται στο ψυγείο(περίπου) :nuts: