Θα ήθελα να ήμουν λιοντάρι... Μαρέσει η αριστοκρατικότητα αυτού του ζώου...! Και για να είμαι και πιο συγκεκριμένη θα ήθελα να ήμουν ένα θηλυκό λιοντάρι...:love::love:
Printable View
Θα ήθελα να ήμουν λιοντάρι... Μαρέσει η αριστοκρατικότητα αυτού του ζώου...! Και για να είμαι και πιο συγκεκριμένη θα ήθελα να ήμουν ένα θηλυκό λιοντάρι...:love::love:
Αν μου δινόταν η ευκαιρία να επιλέξω, θα διάλεγα κάτι άγριο, ανεξάρτητο, που είναι κυνηγός και τρέχει πολύ γρήγορα.. καταλήγω λοιπόν στο τσιτάχ..
(Ωστόσο επειδή δεν θα μου δωθεί η δυνατότητα της επιλογής και επειδή το κάρμα μου είναι επιβαρυμένο μάλλον θα επιστρέψω στη γη στην καλύτερη των περιπτώσεων ως.. σκουλήκι!!):wacko::cry:
[QUOTE=roadrunner;36837](κι εμένα με βλεπω σαρανταποδαρούσα:embarrest.να δώσουμε ραντεβού στο 2ο λαγούμι 3ο δεντρο δεξιά;;:laugh:Να εχουμε παρέα τουλάχιστον:laugh:)QUOTE]
Και βέβαια!!! Προβλέπω την αρχή μιας εξαιρετικής φιλίας.. ελπίζω να μην τα μπερδέψω και πάω στο 3ο λαγούμι 2ο δέντρο αριστερά!!! :laugh::laugh: τα σκουλήκια δυστυχώς δεν έχουν όραση και φοβάμαι μήπως χάσω τον δρόμο..:laugh::laugh:
θα ήθελα να ήμουν ένα πουλί, περιστέρι, καναρίνι ή κάποιο με μεγαλύτερες αντοχές και δυνάμεις, να πετάω και να ταξιδεύω, να βλέπω καινούργια πράγματα και καινούργια μέρη...
[QUOTE=kiaRRa;32405]Επίσης και όταν της κόβεις το κεφάλι, συνεχίζει απτόητη! Αυτό δεν είναι ζώο αλλά λάθος της Φύσης...:mad:
Και τελικά πεθαίνει από τη πείνα (η κατσαρίδα)!!!:wacko:
Αν ερχόμουν με άλλη μορφή θα ήθελα να έρθω σαν Αετός!!¨Ομορφος,περήφανος,α γέρωχος,δεν τον ενοχλεί κανείς εκεί πάνω!!!:clapping:
θα ήθελα να είμαι αράχνη....
μμμμμ γυναικα αράχνη πιο συγκεκριμμένα....:bigsmile::wink2::re spect::eek:
Αν υπάρχει έστω και ένα ζώο που να τρώει όσο θέλει και να μην παχαίνει, αυτό θα ήθελα να ήμουν εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιπποκαμπος θα ηθελα να ημουν για να μην εχω αναγκη κανεναν στο σεξ μιας και ειναι ερμαφροδιτα:bigsmile: Τρυποκαρυδος επισης μιας και μου κανει λιγο παλαβουτσικος ή καστορας μιας και ειναι ο καλυτερος μαστορας:toung: