Αααααχχχ ναιιιι...το προσεξατε???και ειναι και το αγαπημενο μου!:love:Σε λιγο θα παρω και κρανος και ασπιδα και θα μπω στον αγωνα...ως νεα Λιλιθ...
Printable View
Αααααχχχ ναιιιι...το προσεξατε???και ειναι και το αγαπημενο μου!:love:Σε λιγο θα παρω και κρανος και ασπιδα και θα μπω στον αγωνα...ως νεα Λιλιθ...
Βρε emmalene μου.... :embarrest τί είπαμε;
Δεν είπαμε ότι δεν θα τρωγόμαστε δημοσία; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση :toung: και όχι τίποτα άλλο, θα αναγκαστώ να αποχωρήσω και να χάσω το χρωματάκι μου το φούξια... :cry:
Επίσης: δεν είμαστε εναλλακτικοί, αλλά ανταλλακτικοί. ΑΑ (Αστρολόγοι Ανταλλακτικοί)
Ζέστη σήμερα ε;;;; :toung::laugh:
Καλααααα Μαρουλιτα μου...:sad:οτι πεις εσυ....ουφ..και ειχα ορεξη......:bigsmile:
Παλιοκόριτσα!
Χρυσο μου και αγαπητο παιδι νομιζα οτι ηθελες σπιτι και ουχι Δωρικο ναο....Για δωρικο ναο παρακαλω οπως απευθυνθεις σε επιστημονα εξ Ιταλιας..να σου φτιαξει και πορτα σε 2ο οροφο χωρις μπαλκονι οπως ενας γνωστος μου...:love:εκ Ιταλιας ορμωμενος θελω να πιστευω..:cry:(να προτεινω κατι?ναι!Λοιπον εκτος απο ελληνικους χαρακτηρες να καθιερωσουμε και την καθαρευουσα...θα προσθεσει κυρος νομιζω!):bigsmile: